ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ποδαρικό στο 2024 με 3 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία έκανε η Κρήτη

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva

Ποδαρικό στο 2024 με 3 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία έκανε η Κρήτη, με νέα καταλύματα να δρομολογούνται σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Δείτε τις 3 νέες επενδύσεις του 2024 σε ξενοδοχεία στην Κρήτη:

  • Δρομολογείται νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο. Το έργο αφορά στο ξενοδοχείο ΘΕΑΡΤΕΜΙΣ, 4 αστέρων, που βρίσκεται σε έκταση 1,72 περίπου στρεμμάτων, επί της οδού Καπετάν Λεμονιά & 28 Οκτωβρίου, στην περιοχή Καλλιθέα, στο Ρέθυμνο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρεθύμνης. Σύμφωνα με αυτή, οι εργασίες περιλαμβάνουν τις επισκευές όψεων, διαμορφώσεις του περιβάλλοντος χώρου, την προσθήκη 4 κολυμβητικών δεξαμενών καθώς και εσωτερικές διαρρυθμίσεις στο Κτίριο Β του ξενοδοχείου. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ ΑΕΞΤΕ.
  • Εγκρίθηκε νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Χανιά. Το έργο αφορά στη δημιουργία νέου διώροφου ξενοδοχείου 4 αστέρων, τέσσερα νέα διώροφα πέτρινα κτίρια με υπόγειο και μια κολυμβητική δεξαμενή. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 2,85 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Μακρύς Τοίχος, στα Χανιά και έχει λάβει τη σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια ΥΔΟΜ του Δήμου Χανίων. Σύμφωνα με την άδεια, φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία SPICA S.A.
  • Προχωρά νέο έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στα Χανιά. Το έργο αφορά σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, που βρίσκεται σε έκταση 26,09 στην περιοχή Νέα Κυδωνιά, στα Χανιά. Σύμφωνα με την οικοδομική άδεια, που εξέδωσε η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Χανίων, περιλαμβάνονται οι εργασίες επισκευής, συντήρησης, διαρρυθμίσεων και τροποποιήσεων στην μονάδα, καθώς και η προσθήκη κολυμβητικών δεξαμενών. Στην επένδυση προβαίνει η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗ Α.Ε.

Advertisement

TRENDING