ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως «περπάτησε» η πρωτοβουλία του ΕΟΤ για B2B συναντήσεις επιχειρήσεων

Published

on

Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του ΕΟΤ να οργανώσει για πρώτη φορά σε διεθνή Έκθεση επαγγελματικές συναντήσεις (B2B Workshops), πρωτοβουλία που στέφθηκε με επιτυχία όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα ο ΕΟΤ έλαβε μέρος στην διεθνή Έκθεση ΙΜΤΜ του Ισραήλ, όπου η αθρόα συμμετοχή στις εργασίες του workshop και τα σημαντικά αποτελέσματα σε επαγγελματικές συμφωνίες και προγραμματισμό νέων τουριστικών πακέτων για θεματικές διακοπές των Ισραηλινών προς περισσότερους ελληνικούς προορισμούς, επιβεβαίωσαν την ορθότητα της πρωτοβουλίας, πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΕΟΤ.

To περίπτερο του ΕΟΤ στην Έκθεση ΙΜΤΜ (11 και 12/2/2020) επισκέφθηκαν, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Δημήτρης Φραγκάκης και ο διακεκριμένος και πολύ αγαπητός στο Ισραήλ Έλληνας προπονητής της Maccabi Tel Aviv, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς 2018-2019 στο Ισραήλ, ο κ. Σφαιρόπουλος βραβεύθηκε για τη συνεισφορά του στην προβολή της Ελλάδας στο Ισραήλ, από τον γ.γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

Στο κάλεσμα του ΕΟΤ ανταποκρίθηκαν θετικά και οι 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, καθώς και 111 εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων από όλη τη χώρα. Την ίδια στιγμή συμμετείχαν 160 Έλληνες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη την ελληνική επικράτεια, οι οποίοι συναντήθηκαν με 120 ισραηλινούς επαγγελματίες του τουρισμού, μεταξύ των οποίων: Μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και T.Os του Ισραήλ (ITTAA) και του Ισραηλινού-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, αλλά και εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών (μισθωμένων και τακτικών πτήσεων), που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

TRENDING