ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πότε “παίρνουν μπρος” τα 2 νέα ξενοδοχεία της σύμπραξης Hilton – Δουζόγλου σε Πειραιά και Κηφισιά

Published

on

Σε διαφορετικούς χρόνους “παίρνουν μπρος” τα 2 νέα ξενοδοχεία της σύμπραξης Hilton – Δουζόγλου σε Πειραιά και Κηφισιά.

Για το νέο Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο, ξενοδοχείο 83 δωματίων που θα ανοίξει στη θέση του ξενοδοχείου Μιστράλ στο λιμάνι του Πειραιά, αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα στο Β’ εξάμηνο του 2024, όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης της Hilton για τη Νότια Ευρώπη, Άλαν Μαντίν.

Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρθηκε, κλείνει το κομμάτι του σχεδιασμού και της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το νέο ξενοδοχείο να ενταχθεί σε άλλο brand από Hamptons που είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Για το ιστορικό Πεντελικόν, της συλλογής Curio από τη Hilton, ένα ξενοδοχείο 117 δωματίων στην Κηφισιά, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το 2025.

Το Pentelikon Athens, Curio Collection της Hilton, θα βρίσκεται στη Δηλιγιάννη 66, Κηφισιά, Ελλάδα, ενώ το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο θα βρίσκεται στη Λεωφόρο Παπαναστασίου 105, Πειραιάς.

Ερωτηθείς για τις καθυστερήσεις στην έναρξη των έργων, ο Άλαν Μαντίν ανέφερε οτι ο Όμιλος Δουζόγλου προέρχεται από το εξωτερικό και χρειάζεται χρόνος για να οργανώσει σταδιακά τις δραστηριότητές του.

Ανάμεσα στις άλλες επενδύσεις του Ομίλου που στο παρελθόν είχαν φανεί να προχωρούν περιλαμβάνεται και η μετατροπή του κτιρίου του ΟΤΕ στην πλατεία της Παλιάς Βουλής και τη Σταδίου σε 5άστερο ξενοδοχείο. Το έργο μάλιστα είχε ενταχθεί προς χρηματοδότηση στον Αναπτυξιακό Νόμο, όπως και το έργο ανακαίνισης του Πεντελικόν.

Το νέο Pentelikon Athens, Curio Collection by Hilton

Στο γνωστό ξενοδοχείο Πεντελικόν, ο όμιλος SCD θα πραγματοποιήσει επένδυση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του εν όψει του rebranding υπό την συλλογή Curio της Hilton, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και αποκαθιστώντας τη μοναδική του λάμψη.

Στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 100 μοναδικά ξενοδοχεία και θέρετρα με την επωνυμία Curio, προστίθενται τα 117 δωμάτια του Πεντελικόν που θα περιλαμβάνουν 13 κομψές σουίτες, και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Με ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, 4 αίθουσες spa και μια εσωτερική και εξωτερική πισίνα, οι επισκέπτες θα μπορούν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

Με 1.300 τετραγωνικά μέτρα εγκαταστάσεων για συνέδρια και εκδηλώσεις, που θα περιλαμβάνουν 3 αίθουσες συνεδριάσεων, το Πεντελικόν θα είναι άρτια εξοπλισμένο για να φιλοξενεί από μικρές συναντήσεις έως και μεγαλύτερα συνέδρια για επαγγελματίες του εξωτερικού και εργαζόμενους στην Κηφισιά.

Το νέο Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο

Το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο θα βρίσκεται στην Καστέλλα, το στολίδι του Πειραιά που φημίζεται για τη νεοκλασική αρχιτεκτονική του, κοντά στη μαρίνα του Μικρολίμανου με εκπληκτική θέα στο λιμάνι.

Μετά από την ανακαίνιση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην οποία θα προχωρήσει ο όμιλος SCD, το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο θα προσφέρει την διεθνώς αναγνωρισμένη και υψηλής ποιότητας φιλοξενία των ξενοδοχείων Hampton by Hilton.

Με 4 αίθουσες συσκέψεων συνολικής επιφάνειας 120 τετραγωνικών μέτρων και μια αξιοζήλευτη εξωτερική πισίνα με εκπληκτική θέα στον Πειραιά και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, οι ταξιδιώτες θα απολαμβάνουν τη διαμονή τους.

Οι μοντέρνες και «φρέσκες» εσωτερικές ανακαινίσεις του ξενοδοχείου θα δώσουν ζωή σε ένα 24ωρο επιχειρηματικό κέντρο που θα διαθέτει γυμναστήριο και άνετα δωμάτια, ενώ οι επισκέπτες θα επωφεληθούν επίσης από τη βραβευμένη υπηρεσία του Hampton by Hilton, που περιλαμβάνει δωρεάν ζεστό πρωινό και δωρεάν Wi-Fi.

Advertisement

TRENDING