ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Προς πλειστηριασμό οδεύει ακίνητο ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

Published

on

Design by Canva Pro

Προς πλειστηριασμό οδεύει ακίνητο ξενοδοχείου στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το απόσπασμα, πρόκειται για οικοπεδική έκταση μετά των μετά των επ’ αυτής και εντός αυτής ανεγερθέντων και υφισταμένων κτιρίων και εγκαταστάσεων που αποτελούν το συγκρότημα ξενοδοχείου ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΙΟΝΙΟΥ (IONIAN PRINCESS), στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας.

Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου 2024.

Το ελάχιστο τίμημα για το ακίνητο ανέρχεται στα 5,95 εκατ. ευρώ ενώ για τη συμμετοχή απαιτείται εγγύηση ύψους 1,78 εκατ. ευρώ.

Το προφίλ του ακινήτου

Ο πλειστηριασμός αφορά σε μια οικοπεδική έκταση, που βρίσκεται στη θέση Καββαδίτη ή Φτελιά ή Ακολο της περιοχής Αχαράβη του δημοτικού διαμερίσματος Αγίου Παντελεήμονα Κέρκυρας του πρώην Δήμου Θιναλίων και ήδη Δήμου Βόρειας Κέρκυρας της περιφερειακής ενότητας Κέρκυρας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συνολικής επιφανείας (17.886,198) τμ, εκ των οποίων τα 11.263,557 τ.μ. βρίσκονται εντός του οικισμού και τα υπόλοιπα 6.622,641 τ.μ. εκτός του οικισμού μετά των επ’ αυτής και εντός αυτής ανεγερθέντων και υφισταμένων κτιρίων και εγκαταστάσεων που αποτελούν, σύμφωνα με το απόσπασμα, το συγκρότημα ξενοδοχείου γνωστό ως ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΙΟΝΙΟΥ (IONIAN PRINCESS).

Για περισσότερες πληροφορίες για τον πλειστηριασμό, δείτε εδώ.

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω αφορούν αποκλειστικά και μόνο λόγους πληροφόρησης και ισχύουν κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του άρθρου, σύμφωνα με τα στοιχεία του πλειστηριασμού στο eauction.gr τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Για οποιαδήποτε πληροφορία μετά την ημερομηνία δημοσίευσης του άρθρου, συμβουλευθείτε το eauction.gr.

Advertisement

TRENDING