ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πρόσω ολαταχώς για το νέο ξενοδοχείο της Brown πίσω από το Μινιόν

Published

on

Το ακίνητο στην οδό Βερανζέρου 12 - Πηγή: Google Maps

Πρόσω ολαταχώς για το νέο ξενοδοχείο της Brown πίσω από το Μινιόν καθώς προεγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για την έναρξη των εργασιών.

Η προέγκριση αφορά την αναθεώρηση της υπ’αριθ. 1240/1974 Ο.Α. για τη νομιμοποίηση του 9ώροφου κτιρίου ξενοδοχείου με υπόγεια, με νέα αρχιτεκτονική μελέτη για στατική ενίσχυση του φέροντα οργανισμού και νέες Η/Μ μελέτες.

Θα αναπτυχθεί σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Βερανζέρου 12, ακριβώς πίσω από το Μινιόν (η επένδυση στο οποίο βρίσκεται και αυτή ήδη στα σκαριά από την Dimand) και πολύ κοντά στην Ομόνοια, την Πατησίων αλλά και την πλατεία Κάνιγγος.

Ακριβώς δίπλα, στον αριθμό 10, βρίσκεται το ξενοδοχείο 4 αστέρων, Polis Grand Hotel.

Το νέο ξενοδοχείο της Brown Hotels θα είναι 4 αστέρων και θα έχει δυναμικότητα 116 δωματίων, όπως είχε δημοσιοποιήσει η WH Europe που συνδέεται με την ανάπτυξη των ξενοδοχείων της Brown.

Μάλιστα, το 2022, το επενδυτικό πλάνο για το νέο ξενοδοχείο έχει ήδη εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο.

Σύμφωνα με την απόφαση, το ύψος της επένδυσης προσεγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ ενώ η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό των 664.000 ευρώ περίπου με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής.

Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία EASTMED HERMOU ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., συμφερόντων της Brown Hotels.

Σημειώνεται ότι στον ίδιο δρόμο, λίγο παρακάτω, άνοιξε η Brown το 2021 το 4άστερο DAVE Red Athens, στο κτίριο που φιλοξενούσε την πρώτη έδρα των κεντρικών γραφείων του ΚΚΕ στην Ελλάδα.

Advertisement

TRENDING