ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πρόσω ολοταχώς για opening το 2023 για το πολυτελές One&Only Kea Island – Μετοχικές αλλαγές στο project

Published

on

Το υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά - Πηγή: Dolphin Capital Investors

Πρόσω ολοταχώς για opening το 2023 για το πολυτελές One&Only Kea Island με μετοχικές αλλαγές στο μεγάλο τουριστικό project.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες από το Λονδίνο, η Dolphin Capital Investors, που έλεγχε έμμεσα το 33,33% στην κοινοπραξία του έργου, δέχθηκε πρόταση για την πώληση του ποσοστού της.

Το ποσό που θα λάβει όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα είναι 17,92 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 12,8 εκατ. θα δοθούν για την αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας.

Διευκρινίζεται ότι η Dolphin Capital Partners δεν προτίθεται να πουλήσει το ποσοστό της στο έργο και θα συνεχίσει να έχει το project management και τις πωλήσεις για το One&Only Kea Island.

Παράλληλα, η One&Only εξακολουθεί να είναι o operator του resort και των ιδιωτικών κατοικιών, όταν ολοκληρωθεί το έργο.

Το προφίλ της επένδυσης

Η τοποθεσία αναπτύσσεται το έργο βρίσκεται δυτικά στην Κέα, στην παραθαλάσσια περιοχή Βρόσκοπος και εκτείνεται σε 600 στρέμματα, καταλαμβάνοντας δυο αμφιθεατρικές πλαγιές με θέα στη θάλασσα.

Στη μία πλευρά θα αναπτυχθεί ο κύριος όγκος του ξενοδοχείου, ενώ από την άλλη θα κατασκευαστούν 75 υπερπολυτελείς Resort Villas και ένας περιορισμένος αριθμός One&Only Private Homes, διαθέσιμα προς πώληση.

Προσβάσιμο με ιδιωτικό σκάφος ή με ελικόπτερο, το ξενοδοχείο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Μεσογείου και θα διαθέτει ένα SPA, τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, ένα Beach Club, πλήρες κέντρο δραστηριοτήτων και καταδυτικό κέντρο.

Το συνολικό κόστος επένδυσης υπολογίζεται να ανέλθει σε €150 εκατ. και θα ολοκληρωθεί το 2023 με opening τη θερινή σεζόν.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση

Το υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά - Πηγή: Dolphin Capital Investors

Advertisement

TRENDING