ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

“Πράσινο φως” για το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Χαλκιδική – Ποιά εταιρεία γνωστού επιχειρηματία θα επενδύσει

Published

on

Χαλκιδική - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Unsplash

“Πράσινο φως” δόθηκε για το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Χαλκιδική με εταιρεία γνωστού επιχειρηματία της Βόρειας Ελλάδα να βρίσκεται πίσω από την επένδυση.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Σταύρο Ανδρεάδη, γνωστό από τον όμιλο SANI / IKOS και πλέον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της εταιρείας ΣΤΑΝΤΑ ΑΕΔΑ.

Λίγους μήνες μετά την “πανηγυρική” παρουσίαση του έργου αξιοποίησης των πρώην Κεραμείων Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, η εταιρεία βάζει “πλώρη” για μεγάλο τουριστικό έργο στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σιθωνία Χαλκιδικής και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των έργων.

Σημειώνεται οτι η νέα ξενοδοχειακή επένδυση θα γίνει σε έκταση περίπου 97 στρεμμάτων στο νησάκι Διάπορος, απέναντι από τη Βουρβουρού. Το νησάκι είναι το μεγαλύτερο από τα 9 νησιά στον κόλπο της Βουρβουρούς και το μοναδικό που κατοικείται.

Όπως είχε δηλώσει παλιότερα ο κος Ανδρεάδης, το νέο ξενοδοχείο θα είναι υψηλών προδιαγραφών αλλά χαμηλής όχλησης, με στόχο το σεβασμό στο περιβάλλον στο οποίο θα ενταχθεί.

Το σχεδιασμό έχει αναλάβει, σύμφωνα με την προέγκριση της άδειας, το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο NIMAND Architects.

Παρουσιάστηκε η μεγάλη επένδυση αξιοποίησης των πρώην Κεραμείων Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη

Advertisement

TRENDING