RESIDENTIAL

“Ξυπνά” σιγά σιγά ο γίγαντας των κατοικιών στο Ελληνικό – Τα σχέδια για τον Marina Residential Tower

Published

on

Ο οικιστικός πύργος Marina Tower στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις κατοικιών στην Ελλάδα, στο Ελληνικό, “ξυπνά” σιγά σιγά με τις διαδικασίες και τα σχέδια για τον πρώτο πύργο κατοικιών στη χώρα, το Marina Residential Tower, να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Προχωρά η διαδικασία για τον Marina Tower

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Lamda Development κάλεσε και πάλι τους μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους για να δώσουν προσφορές. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τα έργα υποδομής.

Στόχος της Lamda και εδώ είναι να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα καθώς όπως έχει ήδη διαρρεύσει, σχεδόν “ξεπούλησε” καθώς αγοράστηκαν σχεδόν όλα τα προς πώληση διαμερίσματα. Τα έργα εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος της πρώτης φάσης των έργων.

Η μεγάλη εμπορική απήχηση του Marina Residential Tower δίνει ουσιαστικά τον τόνο για τα επόμενα κτιριακά projects τα οποία θα πάρουν σκυτάλη στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο θέμα στις 9 Νοεμβρίου θα γίνει μια μεγάλη παρουσίαση του masterplan της πρώτης φάσης του έργου στο Ελληνικό στο οποίο θα παρουσιαστούν αναλυτικά και τα χρονοδιαγράμματα.

Advertisement

TRENDING