ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Reload Greece: Νέα διευθύνουσα σύμβουλος η Άντζελα Στάθη

Published

on

Την θέση της διευθύνουσας συμβούλου στο Reload Greece αναλαμβάνει η ‘Αντζελα Στάθη με στόχο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, να οδηγήσει τον οργανισμό στο επόμενο στάδιο ανάπτυξής του.

Πριν της ανατεθεί ο ρόλος της διευθύνουσας συμβούλου στο Reload Greece, η ‘Αντζελα Στάθη είχε αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στον οικονομικό κλάδο σε τομείς, όπως ανάπτυξη στρατηγικής και μάρκετινγκ, διαχείριση σχέσεων και επιχειρηματική ανάπτυξη καθώς και ανάπτυξη νέων προϊόντων στο Παρίσι και στο Λονδίνο. Παράλληλα με τα καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου, ολοκληρώνει το πτυχίο Executive MBA στο πανεπιστήμιο London Business School του Λονδίνου. Η κ.Στάθη είναι μεγάλη υποστηρίκτρια της διαφορετικότητας, της πολυπολιτισμικότητας και της ένταξης των γυναικών, ενώ έχει εκτενή εθελοντική εμπειρία.

Το Reload Greece, ένας φιλανθρωπικός οργανισμός με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, χτίζει μία νέα γενιά επιχειρηματιών για να δημιουργήσουν επιχειρήσεις με θετικό αντίκτυπο στην χώρα τους. Οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν τέσσερα κύρια προγράμματα: το Young Entrepreneurs Programme (RG YEP), “προ-επιταχυντής” για startups πρώιμου σταδίου, το RG Challenge, “επιταχυντής” για startups έτοιμες να λάβουν επένδυση, το Pre RG Challenge, ειδικά προσαρμοσμένο “προ-επιταχυντικό” πρόγραμμα και το RG Connect, το ετήσιο συνέδριο. Το μοντέλο της επιχειρηματικότητάς μας βασίζεται στη δύναμη της Διασποράς και στηριζόμαστε σε μια ενεργή κοινότητα που αποτελείται από 20.000 μέλη.

Advertisement

TRENDING