LOGISTICS

Σε λειτουργία η νέα εγκατάσταση logistics της ΑΒ στο Ρέντη

Published

on

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον η νέα σύγχρονη εγκατάσταση logistics της ΑΒ Βασιλόπουλος στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη Ρέντη, για την εξυπηρέτηση σε πρώτη φάση των ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Το ονομαζόμενο νέο AB Home Shop Center, στα πρότυπα των dark stores (δηλαδή καταστημάτων που δεν εξυπηρετούν αγοραστές εντός ή χρησιμεύουν απλά ως collect points), είναι το πρώτο αντίστοιχο στην Ελλάδα από αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Είναι το αποτέλεσμα επένδυσης 10 εκ. ευρώ και λειτουργεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, τεχνολογία αιχμής και χρήση “έξυπνων” εφαρμογών στη διαχείριση και λειτουργία του, οι οποίες διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων, την ταχύτερη και πιο “οικολογική” προώθηση κάθε online παραγγελίας.

Εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες στην Αττική και απασχολεί 260 άτομα, που σύντομα αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, δημιουργώντας 400 θέσεις εργασίας συνολικά.

Σε ό,τι αφορά τα Χριστούγεννα, το ΑΒ Home Shop Center θα λειτουργεί τις περισσότερες Κυριακές του Δεκεμβρίου, διαθέτοντας μέσω του ab.gr μια γκάμα προϊόντων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με περισσότερους από 300 νέους εορταστικούς κωδικούς.

Στα σκαριά πάντως βρίσκεται και δεύτερη αντίστοιχη εγκατάσταση διανομής στην Αττικής με σκοπό τη βελτιστοποίηση της ποιότητας και ταχύτητας εκτέλεσης των παραγγελιών.
Παρά την πανδημία πάντως και την όποια καθυστέρηση έχει φέρει στο επίπεδο σύναψης νέων συμφωνιών δικαιόχρησης για νέα καταστήματα franchise, η εταιρεία εκτιμά ότι θα υλοποιηθεί το επενδυτικό πλάνο 60 εκ. ευρώ έως το τέλος της χρονιάς.

Advertisement

TRENDING