ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε πλειστηριασμό ακίνητο ξενοδοχείου στην Σκιάθο

Published

on

Σκιάθος - Φωτό: Unsplash

Σε πλειστηριασμό οδεύει ακίνητο ξενοδοχείου στην Σκιάθο.

Πρόκειται για το ξενοδοχειακό συγκρότημα με την επωνυμία “Στελλίνα”, πλησίον του αεροδρομίου, του λιμανιού και του κέντρου της χώρας της Σκιάθου, το οποίο πλέον είναι κλειστό.

Επισπεύδουσα είναι η INTRUM HELLAS ΑΕΔΑΔΠ ως μη δικαιούχος και μη υπόχρεος διάδικος και ως νόμιμη διαχειρίστρια των απαιτήσεων της δικαιούχου αλλοδαπής εταιρείας με την επωνυμία Tethys Securitization S.a’ R.L.

Ο επικείμενος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου 2024.

Το ελάχιστο τίμημα για το ακίνητο ανέρχεται στα 2,25 εκατ. ευρώ.

Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα eauction.gr.

Το προφίλ του ακινήτου

To ακίνητο βρίσκεται επί της περιφερειακής οδού Σκιάθου στη θέση «Αμμουδιά» της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Σκιάθου, Π.Ε. Μαγνησίας, Περιφέρειας Θεσσαλίας. Πιο συγκριμένα στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού επί της Επαρχιακής οδού Σκιάθου – Αεροδρομίου σε απόσταση περίπου 400 μ. από το αεροδρόμιο και περίπου 1χλμ από το λιμάνι και το κέντρο της χώρας της Σκιάθου.

Το υπόψη ακίνητο περιλαμβάνει:

Α) Αγροτεμάχιο 1
Ένα αγροτεμάχιο, που βρίσκεται στη θέση «Αμμουδιά» της κτηματικής περιφέρειας της δημοτικής Κοινότητας Σκιάθου, Δημοτικής Ενότητας Σκιάθου, Δήμου Σκιάθου, ΠΕ Σποράδων, Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Κτηματολογικού Γραφείου Σκιάθου, κοντά στη πόλη της Σκιάθου και εφάπτεται στην οδό πόλης Σκιάθου-Αεροδρομίου, έχει συνολική έκταση σύμφωνα με τον τίτλο κτήσεως 5.447,00 τ.μ. και σύμφωνα όμως με το κτηματολογικό φύλλο του ακινήτου έχει έκταση 4.578,00 τ.μ.

Σύμφωνα με την προσημείωση, επί του αγροτεμαχίου υπάρχουν τα εξής κτίσματα:

  • Κτίριο 1. Πρόκειται για μια διώροφη οικοδομή με υπόγειο. Το υπόγειο έχει εμβαδόν 277,00 τ.μ., το ισόγειο έχει εμβαδόν 343,04 τ.μ. ενώ ο πρώτος (Α) όροφος έχει εμβαδόν 343,04 τ.μ.
  • Κτίριο 2. Πρόκειται για μια τριώροφη οικοδομή με υπόγειο. Το υπόγειο έχει εμβαδόν 196,00 τ.μ., ενώ το ισόγειο, ο πρώτος (Α) όροφος και ο δεύτερος (Β) όροφος έχουν εμβαδόν 196,08 τ.μ. το καθένα.
  • Κτίριο 3. Πρόκειται για μια τριώροφη οικοδομή, η οποία αποτελείται από ισόγειο όροφο, πρώτο (Α) όροφο και δεύτερο (Β) όροφο, καθένας εκ των οποίων έχει εμβαδόν 129,94 τ.μ. Η οικοδομή ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε κατά 50,00 τ.μ. σε κάθε επίπεδο. Σε επαφή με το κτίριο 3 υπάρχει ισόγεια οικοδομή εμβαδού 50,00 τ.μ. περίπου.

Β) Αγροτεμάχιο 2
Ένας ελαιώνας, που βρίσκεται στη θέση «Αμμουδιά» της κτηματικής περιφέρειας της δημοτικής Κοινότητας Σκιάθου, Δημοτικής Ενότητας Σκιάθου, Δήμου Σκιάθου, ΠΕ Σποράδων, Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Κτηματολογικού Γραφείου Σκιάθου, ο οποίος έχει έκταση σύμφωνα με τον τίτλο κτήσεως 2.830,00 τ.μ. και σύμφωνα με το κτηματολογικό φύλλο του ακινήτου έχει έκταση 2.817 τ.μ.

Εντός του ανωτέρω ακινήτου, υπάρχουν τα εξής κτίσματα:

  • Κτίριο 1. Πρόκειται για μια ισόγεια οικοδομή, εμβαδού 250,00 τ.μ.,
  • Κτίριο 2. Πρόκειται για μια ισόγεια οικοδομή, εμβαδού 150,00 τ.μ.,
  • Κτίριο 3. Πρόκειται για μια διώροφη οικοδομή. Το ισόγειο, έχει εμβαδόν 80,00 τ.μ. και ο πρώτος (Α) όροφος, εμβαδόν 80,00 τ.μ.

Επίσης, υπάρχει κολυμβητική δεξαμενή επιφάνειας 165,00 τ.μ. περίπου.

Γ) Αγροτεμάχιο 3
Ένας αγρός, που βρίσκεται στη θέση «ΑΜΜΟΥΔΙΑ» της κτηματικής περιφέρειας της δημοτικής Κοινότητας Σκιάθου, Δημοτικής Ενότητας Σκιάθου, Δήμου Σκιάθου, ΠΕ Σποράδων, Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Κτηματολογικού Γραφείου Σκιάθου, εκτός σχεδίου της πόλης και εκτός της ζώνης, έχει έκταση σύμφωνα με τον τίτλο κτήσεως 430,80 τ.μ. και σύμφωνα με το κτηματολογικό φύλλο του ακινήτου έχει έκταση 444,00 τ.μ.

Στο σύνολό τους τα παραπάνω περιγραφόμενα όμορα ακίνητα αποτελούν σήμερα ένα ενιαίο λειτουργικά ακίνητο, εντός του οποίου είναι κτισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα, με την ονομασία «STELINA», το οποίο αποτελείται από όλα τα προπεριγραφόμενα κτίρια και εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το ως άνω ξενοδοχείο διαθέτει 73 δωμάτια και 168 κλίνες.

“Πράσινο φως” για τη Στρατηγική Επένδυση 5 αστέρων στη Σκιάθο – Πώς θα μεγαλώσει το πολυτελές Elivi

Advertisement

TRENDING