REAL ESTATE

Σε πλειστηριασμό επαγγελματικό ακίνητο στην Εθνική Οδό στο ύψος της Κηφισιάς

Published

on

Σε πλειστηριασμό βγαίνει επαγγελματικό ακίνητο στην Κηφισιά.

Πρόκειται για το ακίνητο της ” Ι.Ε. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Μ.”, στη θέση «Αδάμες» της Ν. Κηφισιάς.

Επισπεύδουσα είναι η CEPAL HELLAS, με τον επικείμενο πλειστηριασμό να έχει προγραμματιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου 2024.

Η τιμή 1ης προσφοράς για το ακίνητο ανέρχεται στα 3,92 εκατ. ευρώ.

Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα eauction.gr.

Το προφίλ του ακινήτου

Πρόκειται για ένα οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 6.497,00 τ.μ. ή 6.435,00 τ.μ. βάσει Εθνικού Κτηματολογίου ή 6.192,48 τ.μ. βάσει θεωρημένου τοπογραφικού διαγράμματος από την Πολεοδομία.

Το ως άνω περιγραφόμενο οικόπεδο βρίσκεται στο 16ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας και εντός του οικοδομικού τετραγώνου 1-2 του Βιομηχανικού Πάρκου του Δήμου Κηφισιάς.

Το παραπάνω ενιαίο οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και έχει προκύψει από τη φυσική συνένωση δύο όμορων και συνεχόμενων οικοπέδων.

Σύμφωνα με τον εκτιμητή, βάσει στοιχείων που ήλθαν στην κατοχή του αλλά και μετά την διενέργεια αυτοψίας, επί του άνω ενιαίου οικοπέδου, έχουν ανεγερθεί δύο σε επαφή κτίρια επαγγελματικής χρήσης τα οποία περιγράφονται ως εξής:

Κτίριο 1: Το κτίριο 1, το οποίο έχει κατασκευαστεί σταδιακά κατά τα έτη 1975 και 1976, αποτελείται από τις εξής στάθμες:
– Στάθμη ισογείου Α επιφανείας 1.388,07 τ.μ.
– Στάθμη ισογείου Β επιφανείας 1.388,07 τ.μ.
– Στάθμη Α’ ορόφου επιφανείας 682,33 τ.μ.

Κτίριο 2: Το κτίριο 2 έχει κατασκευαστεί το 2004 και αποτελείται από τις εξής στάθμες:
– Στάθμη ισογείου Α επιφανείας 924,20 τ.μ.
– Στάθμη ισογείου Β επιφανείας 718,00 τ.μ.

Επί της πρόσοψης του νέου κτιρίου αλλά και εκτός περιγράμματος αυτού έχει κατασκευαστεί εκθεσιακός χώρος 5 επιπέδων συνολικής επιφανείας 346,10 τ.μ.

Βάσει των ανωτέρω προκύπτει πως η συνολική επιφάνεια των κτιρίων εντός του ενιαίου οικοπέδου είναι ίση με 6.100,67 τ.μ., εκ των οποίων επιφάνεια 3.697,17 τ.μ. βρίσκεται εντός συντελεστή δόμησης και επιφάνεια 2.403,50 τ.μ. εκτός συντελεστή δόμησης.

Κατόπιν της αυτοψίας που διενεργήθηκε, φαίνεται πως το εξεταζόμενο περιουσιακό στοιχείο είναι κενό χρήσης με την εικόνα αυτού να παραπέμπει σε χρήση ως εκθεσιακού χώρου και συνεργείου αυτοκινήτων.

Κατόπιν της εξωτερικής αυτοψίας που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε πως το εξεταζόμενο περιουσιακό στοιχείο εξωτερικά βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση συντήρησης.

Advertisement

TRENDING