ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε υλοποίηση το νέο ισραηλινό ξενοδοχειακό project της Ευριπίδου

Published

on

Το νέο ξενοδοχείο Brown Spices της Brown Hotels στην Ευριπίδου - Πηγή: WH Europe

Την επόμενη σεζόν αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το νέο boutique ξενοδοχείο της Ευριπίδου, στο κέντρο της Αθήνας, από τις ισραηλινών συμφερόντων Ficus Investments και Brown Hotels.

O λόγος για το νέο 82 Evripidou Hotel που ήδη βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής. Ολοκληρώνονται οι εργασίες στατικής στήριξης και ξεκινούν και οι κύριες εργασίες στο συγκρότημα κτιρίων από την ΑΠΑΞ Κατασκευιαστική.

Στόχος είναι η ολοκλήρωση του project εν καιρώ για την τουριστική σεζόν του 2021.

Το προφίλ της επένδυσης

Ουσιαστικά πρόκεται για την ανακατασκευή δύο 5ώροφων εφαπτόμενων κτιρίων που ενώνονται μεταξύ τους με τη Στοά Μανουσάκη, στον αριθμό 82 της Ευριπίδου, εντός οικοπέδου έκτασης 470 τ.μ.

Το ισόγειο του εξωτερικού κτιρίου αποτελείται από τέσσερα καταστήματα, οι τέσσερις όροφοί του διαθέτουν αριθμό διαμερισμάτων, ενώ στον πέμπτο όροφο αυτού βρίσκεται δώμα.

Το δεύτερο, δηλαδή το οπίσθιο κτήριο βρίσκεται στο βάθος της στοάς και αποτελείται από χώρους για επαγγελματική χρήση.

Το νέο ξενοδοχείο θα έχει συνολικά 63 δωμάτια.

Τρία ακόμη ξενοδοχεία της Ficus στο κέντρο της Αθήνας

Εκτός από το 82 Evirpidou Hotel που αναπτύσσει για την Brown Hotels, η Ficus δραστηριoποιείται και αυτόνομα στην ανάπτυξη νέων ξενοδοχείων στην Αθήνα.

Τα δύο νέα city resorts 15 δωματίων το καθένα θα κατασκευαστούν στην οδό Μίκωνος, στην περιοχή του Ψυρρή, ενώ στα σχέδια βρίσκεται και ένα ακόμη ξενοδοχείο 60 δωματίων, στην οδό Αισχύλου.

Υπενθυμίζουμε οτι ήδη στην περιοχή του Ψυρρή λειτουργεί ένα ακόμη ξενοδοχείο της Ficus, το Nin & Bau Sarri 2.

Advertisement

TRENDING