ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σημαντική διάκριση για 11 Ελληνικά ξενοδοχεία από την TUI

Published

on

Μία πολύ σημαντική διάκριση πέτυχαν 11 ελληνικά ξενοδοχεία καθώς βραβεύθηκαν με το TUI Holly για το 2019. To συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί την υψηλότερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένα ξενοδοχείο και απονέμεται σε αυτά που διαμορφώνουν ένα εξαιρετικό και ιδανικό περιβάλλον για καλοκαιρινές διακοπές.

Το TUI Holly βραβεύει τα 100 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία TUI σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα στις χιλιάδες ξενοδοχειακές μονάδες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του παγκόσμιου ταξιδιωτικού κολοσσού. Τα κριτήρια για την επιλογή των ξενοδοχείων προβλέπουν τα εξής:

• Τουλάχιστον 30 σχόλια από την έρευνα επισκεπτών TUI μέσα σε δώδεκα μήνες

• Σωστή εκτέλεση του ελέγχου ασφαλείας της TUI

• Πιστοποιητικό ασφάλειας της πισίνας της TUI Deutschland

Ο όμιλος TUI αποτελεί τον κυρίαρχο ξένο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα καθώς αριθμεί 73 ξενοδοχεία στην χώρα, εκ των οποίων τα 28 είναι 5 αστέρων. Τα 11 ξενοδοχειά που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα είναι τα εξής:  Το Anemos Luxury Grand Resort στα Χανιά, το Anthemus Sea & Beach Hotel Spa στη Νικήτη Χαλκιδικής, το Grecotel Caramel Boutique Resort στο Ρέθυμνο, το Atrium Prestige Thalasso Spa στη Ρόδο, το Istion Club Hotel στη Χαλκιδική, το  Palladium Hotel στην Κω,  το Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa στη Ρόδο, το Lindos Mare επίσης στη Ρόδο, το Neptune Hotels Resort στην Κω, το  St. George’s Bay Country Club στην Κέρκυρα και το TUI SENSIMAR Atlantica Imperial επίσης στη Ρόδο.

Απ΄ότι φαίνεται και παραπάνω Δωδεκάνησα και Χαλκιδική, που ούτως ή άλλως αποτελούν βασικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, κατέχουν και τα περισσότερα ξενοδοχεία μέσα στην λίστα. Αυτό που κάνει ακόμα σημαντικότερη τη διάκριση είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα καταλαμβάνει την 3η θέση στην λίστα της TUI πίσω μόνο από Τουρκία και Ισπανία οι οποιές έχουν από 28 και 27 διακεκριμένα ξενοδοχεία αντίστοιχα. Αίγυπτος, Δανία και Πορτογαλία (4), Ιταλία, Βουλγαρία, Μαλδίβες και Μαυρίκιος (3), Κροατία(2), Μεξικό, Αυστρία, Τυνησία και Κύπρος(1) συμπληρώνουν την λίστα.

Στο τέλος του 2018 η TUI ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει την επέκταση της στην Ελλάδα με την λειτουργία ακόμη ενός 5αστερου ξενοδοχείου, το ΤUI Sensimar Meltemi Blue. Το νέο TUI concept brand ξενοδοχείο θα βρίσκεται στη Σαντορίνη και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο μισό του 2019

Η διαφαινόμενη αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα, εκτός από την προσέλκυση νέων επενδύσεων από ξένους και εγχώριους ξενοδοχειακούς ομίλους, δεν εφησυχάζει τους τουριστικούς φορείς οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το προϊόν τους ακόμα πιο θελκτικό για τους τουρίστες, φέρνοντας τα ελληνικά ξενοδοχεία σε μια περίοπτη θέση σε όλη την Ευρώπη.

Θάνος Τσαλουχίδης-bizness.gr

Advertisement

TRENDING