Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στ.Πιτσιόρλας: Η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες – Πρέπει να αλλάξουμε των τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων

bizness.gr

Published

on

Στη σημασία οικοδόμησης ενός νέου παραγωγικού μοντέλου ανάπτυξης που θα χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα και παράλληλα θα διατηρεί την κοινωνική συνοχή, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για τα «Βραβεία Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».

Ο κ. Πιτσιόρλας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι διεθνώς συντελούνται ταχύτατες αλλαγές που μας επιβάλλουν να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και προσέγγισης των μεγάλων ζητημάτων που είχαμε μέχρι πρόσφατα. Έδωσε έμφαση στη μετατροπή της οικονομίας σε οικονομία γνώσης με την ενσωμάτωση της καινοτομίας.

Ο κ. Πιτσιόρλας έδωσε επίσης έμφαση στην υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, αναφέρθηκε σε προγράμματα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και σε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για ενίσχυση της ρευστότητας τους.

Ο κ. Πιτσιόρλας επισήμανε ότι το μήνυμα είναι να μην αντιμαχόμαστε μεταξύ μας καθώς όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που φθάσαμε και θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο προσέγγισης ων προβλημάτων που ξέραμε μέχρι σήμερα, καθώς η Ελλάδα έχεις πολλές δυνατότητες

Το προφίλ των επιχειρήσεων που βραβεύτηκαν

1. El-Translations (γυναικεία επιχειρηματικότητα, δραστηριοποιείται στο χώρο της μετάφρασης/διερμηνείας ): Είναι μια εξωστρεφής επιχείρηση με διεθνές πελατολόγιο που ξεκίνησε το 2001 με έδρα το Παρίσι, διατηρώντας έως σήμερα το Γαλλικό, Ευρωπαϊκό, και Αμερικάνικο χαρτοφυλάκιό της. Το προσωπικό της είναι σε ποσοστό 80% απόφοιτοι Τμήματος Ξένων Γλωσσών Διερμηνείας και Μετάφρασης του Ιονίου Πανεπιστημίου και το 20% απόφοιτοι ελληνικής/ξένης φιλολογίας. Είναι εγκεκριμένοι προμηθευτές /συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Έχει ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, εκπονεί e-marketing plan με εκστρατείες στη Google, στα κοινωνικά δίκτυα και σε εξειδικευμένα φόρα (Proz,etc.). Διαθέτει ψηφιακή βάση δεδομένων για διαχείριση πελατών, συνεργατών και τιμολογίων (Translators Office Manager).

2. ANEL – E.E. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής και εμπορίας μελισσοκομικών εφοδίων. Έχει βραβευτεί από το διεθνές συνέδριο μελισσοκομίας “APIMONDIA” 2 φορές. Έχει αναπτύξει και παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την μελισσοκομία ,αντικαθιστώντας όλα τα ξύλινα και κέρινα μέρη της κυψέλης με πλαστικά ,πρωτοπορώντας σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει τμήμα εκπαιδεύσεων και εκπαιδευτικό μελισσοκομείο όπου έχει εκπαιδεύσει πάνω από 1500 ενδιαφερόμενους, έχει οργανώσει μελισσοκομεία ,τυποποιητήρια μελιού σε χώρες του εξωτερικού, παρέχει δε και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μελισσοκομεία χωρών όπως η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος, ο Λίβανος, η Νιγηρία κ.α.

3. Kooreloo

Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο Kooreloo ξεκίνησε επίσημα τον Φεβρουάριο του 2015 ως ατομική επιχείρηση και λειτουργεί ως Ετερόρρυθμη Εταιρεία από τον Αύγουστο του 2017. Η Kooreloo πραγματοποιεί πωλήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα για το εξωτερικό, έχει επιτευχθεί διείσδυση σε 260 σημεία πώλησης σε 25 χώρες. Πρόσφατη σημαντική εξέλιξη αποτελεί η οργανωμένη εισαγωγή μέσω οίκου showroom στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και σε μεγάλα πολυκαταστήματα. Παράλληλα η εταιρεία διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα. Η παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας λαμβάνει χώρα στην έδρα της, με εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό 11 τεχνιτών. Έχουν δε γίνει επενδύσεις σε ανάλογο εξοπλισμό, ώστε η εταιρεία να έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει (current production capacity) περί των 1.000 τσαντών μηνιαίως.

4. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ

ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΘΕΝΟΙ ΕΥΒΟΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Τον Ιούνιο του 2003, οι δύο γεωπόνοι του ΓΠΑ Αθανάσιος Μαστρογιάννης και Ελευθέριος Λαχουβάρης ξεκίνησαν την εγκατάσταση της πρώτης μονάδας παραγωγής υποστρωμάτων και την δημιουργία του πρώτου δορυφορικού συστήματος καλλιέργειας μανιταριών στην Ελλάδα. Τον Μάρτιο του 2004 έγινε η πρώτη παραγωγή υποστρώματος καλλιέργειας πλευρώτους σε μπλοκ. Τον Ιούνιο του 2006 , δημιούργησαν την πρώτη μονάδας παραγωγής φρέσκιας Λεντινούλας (shiitake) δυναμικότητας 1τν/ βδομάδα. Τον Σεπτέμβριο του 2006 , δημιούργησαν νέα μονάδα παραγωγής Πλευρώτους 3300m2.

Η εταιρία έχει διακριθεί με πολλά βραβεία. Μαζί με μια 15μελή ομάδα εργάζονται για την καθημερινή παραγωγή μανιταριών σε μια εργασία με υψηλές απαιτήσεις.

5. Clio Muse

Η Clio Muse ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στη δημιουργία και πώληση πολιτιστικών ψηφιακών ακουστικών ξεναγήσεων για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, πολιτιστικές εκδηλώσεις, περιηγήσεις στην πόλη κ.ά. Δραστηριοποιείται στην οργάνωση διαδρομών Πολιτισμού στην Ελλάδα και άλλους επιλεγμένους Ευρωπαϊκούς προορισμούς μέσα από μια καινοτόμο πλατφόρμα (https://cliomusetours.com/)

Το συγγραφικό εργαλείο Clio Muse Create, δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες ξεναγούς, ιστορικούς και εκπροσώπους μουσείων να δημιουργήσουν τη δική τους πρωτότυπη ψηφιακή ακουστική ξενάγηση και να τη διαθέσουν στην παγκόσμια τουριστική αγορά μέσω της εφαρμογής Clio Muse App (iOS and Android) και της ιστοσελίδας cliomusetours.com.

Έως σήμερα η εταιρεία έχει αναπτύξει περισσότερες από 130 ξεναγήσεις (διαθέσιμες σε επτά γλώσσες) σε σημεία ενδιαφέροντος σε πέντε χώρες και έχει στρατηγικές συνεργασίες για τη διανομή τους με παγκοσμίως γνωστά online ταξιδιωτικά γραφεία, online αγορές ξεναγήσεων, μουσεία, πολιτιστικούς φορείς και επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος.

Σήμερα απασχολεί 10 νέους ανθρώπους από διάφορα επιστημονικά πεδία που καλύπτουν αντίστοιχα τις ανάγκες της σε ανάπτυξη, βελτίωση και συντήρηση της τεχνολογίας, επιμέλειας περιεχομένου, πωλήσεων, μάρκετινγκ, γραφιστικών και υποστήριξης πελατών.

Συνεργάζεται με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, το Salone dell’Arte e del Restauro di Firenze, την Μπιενάλε της Αθήνας, την Art-Athina, το Δήμο Αθηναίων, το Μουσείο της Αθήνας, την Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών, τις Πρεσβείες (Ολλανδίας,Γερμανίας ,ΗΠΑ)το Πολιτιστικό Οργανισμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, και έχει κερδίσει 10 διακρίσεις – βραβεία παγκοσμίως για τη διάδοση του πολιτιστικού περιεχομένου και του επιχειρηματικού της μοντέλου.

Το Clio Muse APP είναι διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS στα Αγγλικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Κινέζικα.

6. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΑΜΙΓΟΣ

Η επιχείρηση ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΑΜΙΓΟΣ έχει για περισσότερα από 93 χρόνια συνεχή παρουσία στο χώρο του παιδικού παιχνιδιού, αποτελεί μία ρομαντική γωνιά, μια νότα νοσταλγίας στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια) και κυρίως, μία όαση ποιότητας στο μαζικό πλαστικοποιημένο γίγνεσθαι του σύγχρονου παιδικού παιχνιδιού. Πιστή, και η τρίτη γενιά της οικογένειας Δαμίγου, στην εισαγωγή ποιοτικών παιχνιδιών, από κλασσικούς οίκους παραγωγής παιχνιδιών του εξωτερικού, σταθερά στον ίδιο χώρο, σε μία μη οικιστική περιοχή όπου η πλειονότητα των πελατών είναι τρίτης γενιά και εκείνοι…παιδιά, που οι γονείς του και οι γονείς των γονιών τους τους αγόραζαν από εκεί παιχνίδια.

Με κοινωνικές ευαισθησίες (δωρεές παιχνιδιών σε άστεγους, μετανάστες κλπ) οι νέες ιδιοκτήτριες, εγγονές του Στέλιου Δαμίγου, στηρίζουν με την συμμετοχή τους τον Προμηθευτικό συνεταιρισμό ΚΥΚΛΟΣ, στον οποίο είναι συν ιδρύτριες.

7. BASE GRILL: Κατάστημα εστίασης. Το εστιατόριο BASE GRILL δραστηριοποιείται στην υψηλή γαστρονομία μεταξύ των κρεατοφαγικών επιλογών της πρωτεύουσας, από το 2005. Η επιστημονική μέθοδος που ακολουθεί στην επιλογή, συντήρηση και επεξεργασία των ελληνικών -αποκλειστικά- κρεάτων άριστης ποιότητας που χρησιμοποιεί, συνδυάζεται με την πίστη σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές εκτελεσμένες όμως με την πιο σύγχρονη μέθοδο στις επιμέρους διαδικασίες που επιβάλλουν τα αντίστοιχα πρότυπα αλλά και οι διεθνείς τάσεις.

Η ποικίλη εντοπιότητα στην προέλευση των φρέσκων πρώτων υλών, εκτός του κρέατος, η μεγάλη ποικιλία επιλογών σε πολλά διαφορετικά είδη πιάτων, η ύπαρξη δε, διατροφικής ισορροπίας σε κάθε προτεινόμενο πιάτο αποδεικνύουν το καινοτόμο όραμα των τριών συνιδιοκτητών να δημιουργήσουν ένα αμιγώς ελληνικό κρεατοφαγικό εστιατόριο, με διεθνείς όμως προδιαγραφές.

8. MCL AE

Τρείς από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις εμπορευματικών μεταφορών και logistics της χώρας , αποφάσισαν να συνεργαστούν υπό μια κοινή εταιρική μορφή με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ενιαίο δίκτυο υποδομών ,στόλου οχημάτων και λειτουργικών πόρων που θα ανταποκρίνεται αποτελεσματικότερα και αποδοτικότερα στις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι η νέα εταιρεία «MCL-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΕ», που δραστηριοποιείται από τον Μάρτιο του 2018 στον τομέα των διανομών στη Βόρεια Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη . Η «MCL-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΕ» είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιρειών Metron Logistics AE, ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΑΕ και ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Π. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΚΕ.Η συνεργασία αυτή αποτελεί την πρώτη οριζόντια συνέργεια αυτού του μεγέθους μεταξύ μεταφορικών επιχειρήσεων και αναμένεται να διαφοροποιήσει προς το θετικό τον τρόπο οργάνωσης και δομής της εφοδιαστικής αλυσίδας της χώρας. Προέκυψε κατόπιν εκτεταμένων συζητήσεων και διαβουλεύσεων των διοικήσεων των τριών μητρικών εταιρειών, ως απάντηση στην ανάγκη διαμόρφωσης των απαιτούμενων οικονομιών κλίμακας που απαιτεί η ανάπτυξη, λειτουργία και συντήρηση ενός εκτεταμένου δικτύου και ενός σύγχρονου στόλου οχημάτων στη Βόρεια Ελλάδα. Στόχος είναι η σύνδεση της Κεντρικής Μακεδονίας με τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας , κάτι που λείπει αυτή τη στιγμή από την ελληνική αγορά.

1. Η Metron Logistics δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών 4th Party Logistics, παρέχοντας υπηρεσίες αποθήκευσης, ανασυσκευασίας, διαχείρισης αποθεμάτων, πανελλαδικής διανομής, διεθνών μεταφορών (παντός τύπου) και εκτελωνισμού, Supply Chain Management και ολοκλήρωση του δικτύου Logistics σε ένα ενιαίο σύνολο. Περιλαμβάνεται στις 10 καλύτερες εταιρείες 3PL της Ελλάδος, αυξάνοντας συνεχώς την τελευταία πενταετία τόσο τον αριθμό , όσο και την ποιότητα και δυσκολία των έργων που αναλαμβάνει για τις μεγαλύτερες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας.

2. Η ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΑΕ δραστηριοποιείται από το 1971 στις εθνικές μεταφορές, διαθέτει αποθήκες διακίνησης εμπορευμάτων στο Βοτανικό και τον Ασπρόπυργο ,πενήντα και πλέον άτομα απαρτίζουν το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και διαθέτει περισσότερους από 18 αποκλειστικούς αντιπροσώπους στους 31 νομούς που δραστηριοποιείται.

Παρέχει 24ωρη παράδοση χωρίς μεταφορτώσεις , μέσω τοπικών Hub.

3. Η ΒΛΑΧΟΓΙΩΡΓΗΣ Π. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΚΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των εθνικών μεταφορών από το 1993 καλύπτοντας ευρύτερες περιοχές της Ηπειρωτικής Ελλάδας όπως: Πελοπόννησος, Ιόνια νησιά, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Ήπειρος, Κεντρική Μακεδονία. Διαθέτει ένα δίκτυο ανταποκριτών οι οποίοι σήμερα φτάνουν τους εικοσιοκτώ (28).

9. ReGeneration by Global Shapers Athens Hub

Το πρόγραμμα Regeneration αποτελεί μια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’, της τάσης δηλαδή των νέων αξιόλογων πτυχιούχων να φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν θέσεις εργασίας. ΤO REGENERATION ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

• εξάμηνη (κατ’ελάχιστο) αμειβόμενη απασχόληση που προσφέρει σε ταλαντούχους πτυχιούχους νέους όλων των ειδικοτήτων, σε πολυεθνικές, μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρείες στην Ελλάδα.

• 72 ώρες εκπαίδευσης με έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη

• 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς σε επιλεγμένες ΜΚΟ

• To ReGeneration έχει ενώσει τις δυνάμεις του με το με το Job-Pairs και προσφέρουν στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία mentoring. Το 2018, το πρόγραμμα ξεκίνησε δυναμικά και, επενδύοντας διαρκώς σε καινοτόμους πυλώνες, παρουσίασε το ReGeneration Academy που φιλοξενεί προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης, με στόχο να καλύψει το κενό μεταξύ διαθέσιμων θέσεων εργασίας σε συγκεκριμένους τομείς της ελληνικής αγοράς εργασίας και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων.

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

10. Ελένη Μαρία Δόντη, πρώτη εισακτέα στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιά

Advertisement Macon
Advertisement TÜV Austria
Advertisement
Advertisement
Το σύγχρονο κτίριο γραφείων της Noval στο Χαλάνδρι - Φωτό: Redex
REAL ESTATE19 ώρες ago

Επένδυσε και η EBRD στο νέο “πράσινο” ομόλογο της Noval Property

Το κάμπινγκ Κουρούτας στην Ηλεία - Πηγή: ΕΤΑΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός της ΕΤΑΔ για το κάμπινγκ στην Ηλεία

Το σύγχρονο κτίριο γραφείων της Noval στο Χαλάνδρι - Φωτό: Redex
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Υπερκαλύφθηκε κατά 3 φορές η έκδοση για το “πράσινο” ομόλογο της Noval Property

Commercial Hub Ελληνικού - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 ημέρες ago

Παρουσιάζεται την Τρίτη το νέο Commercial Hub του Ελληνικού από τη Lamda

Το Fresh Hotel στη Σοφοκλέους - Πηγή: Fresh Hotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Προχωρά το επενδυτικό σχέδιο για την επέκταση του Fresh Hotel στη Σοφοκλέους

Το Μέγαρο Σλήμαν, ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ, στην Πανεπιστημίου
REAL ESTATE3 ημέρες ago

Σε νέα εποχή στη διαχείριση των ακινήτων του μπαίνει ο ΕΦΚΑ – Στα σκαριά ο νέος φορέας

Πηγή: Pepco
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ3 ημέρες ago

Επεκτείνεται και στην Ελλάδα η πολωνική Pepco – Σε ποιές περιοχές αναζητά ακίνητα για νέα καταστήματα

Το νέο Piraeus Retail Park της Ten Brinke στο Νέο Φάληρο - Πηγή: Ten Brinke Hellas
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ4 ημέρες ago

Ανοίγει έως τον Απρίλιο το Piraeus Retail Park – Πρόταση και για νέο σταθμό μετρό στην περιοχή

Οι πρώην αποθήκες του ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο - Πηγή: ΤΑΙΠΕΔ
REAL ESTATE5 ημέρες ago

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του ακινήτου – φιλέτου του ΤΑΙΠΕΔ στον Ταύρο

Μύκονος - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
REAL ESTATE5 ημέρες ago

Μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό real estate οι εύποροι Γερμανοί συνταξιούχοι – Πού κοιτάζουν για εξοχικές κατοικίες

REAL ESTATE2 μήνες ago

Τα πάνω – κάτω στην αγορά ακινήτων φέρνει η νέα γραμμή 4 του Μετρό – Δείτε χάρτη με τους σταθμούς

To Grand Hyatt Athens στη Συγγρού - Πηγή: Grand Hyatt Athens
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ7 μήνες ago

To 2022 θα ανοίξει το 2o μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας στη Λ. Συγγρού

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ7 μήνες ago

Τα 7 εμπορικά κέντρα που αλλάζουν την εικόνα της Αθήνας – Ποιά νέα θα γίνουν και ποιά αλλάζουν

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ3 έτη ago

Επενδύσεις 1,1 δισ. ευρώ ετοιμάζει η EBRD στα Βαλκάνια

Το νέο ξενοδοχείο NYX Athens, στο πρώην Esperia στη Σταδίου - Πηγή: Tsolakis Architects
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ9 μήνες ago

Τα 9 νέα ξενοδοχεία που ετοιμάζονται στην Αθήνα το 2021

Μύκονος - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
REAL ESTATE4 μήνες ago

Οι 5 hot περιοχές της Ελλάδας με τη μεγαλύτερη ζήτηση για ακίνητα από το εξωτερικό

Τα Μεσόγεια από ψηλά - Design by Canva Pro
REAL ESTATE3 μήνες ago

Σε ποιά περιοχή “κλείδωσε” η μεγάλη επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα – Άνοδος στο τοπικό real estate

Το ακίνητο που θα γίνει η επένδυση της G4 BZPW στο Παλαιό Φάληρο - Πηγή: G4 BZPW
REAL ESTATE12 μήνες ago

Στα σκαριά νέα εντυπωσιακή Ισραηλινή επένδυση στο Παλαιό Φάληρο

REAL ESTATE9 μήνες ago

Ξαναπαίρνουν ζωή 5 πρώην βιομηχανικά ακίνητα-φιλέτα στον Πειραιά

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ3 έτη ago

Διεθνή διαγωνισμό προκηρύσσει το ΥΠΕΝ για την κατεδάφιση αυθαιρέτων στην Αττική

Το σύγχρονο κτίριο γραφείων της Noval στο Χαλάνδρι - Φωτό: Redex
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Υπερκαλύφθηκε κατά 3 φορές η έκδοση για το “πράσινο” ομόλογο της Noval Property

Το Fresh Hotel στη Σοφοκλέους - Πηγή: Fresh Hotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Προχωρά το επενδυτικό σχέδιο για την επέκταση του Fresh Hotel στη Σοφοκλέους

Το νέο Piraeus Retail Park της Ten Brinke στο Νέο Φάληρο - Πηγή: Ten Brinke Hellas
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ4 ημέρες ago

Ανοίγει έως τον Απρίλιο το Piraeus Retail Park – Πρόταση και για νέο σταθμό μετρό στην περιοχή

Το σύγχρονο κτίριο γραφείων της Noval στο Χαλάνδρι - Φωτό: Redex
REAL ESTATE2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Πώς βλέπει η 2η μεγαλύτερη εταιρεία real estate στην Ελλάδα την πόλη μας

Η νέα τουριστική επένδυση Alexandrou Chora Project στο Costa Ofrynio - Φωτό: Kourtidis Group
VIDEOS3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνει το mega τουριστικό project Alexandrou Chora στο Costa Ofrynio

Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση με 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας
VIDEOS3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Πετάξτε… πάνω από την 5άστερη επένδυση στα Αστέρια της Γλυφάδας

REAL ESTATE4 εβδομάδες ago

[LIVE] Δείτε ζωντανά την παρουσίαση της Lamda για το masterplan του Ελληνικού

Το νέο 5άστερο Dusit Suites Athens - Πηγή: VITAEL
VIDEOS4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε την πρόοδο των εργασιών στο νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Γλυφάδα

Άποψη της Βουλιαγμένης από ψηλά - Πηγή: Canva
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Δείτε το νέο εντυπωσιακό συγκρότημα κατοικιών Butterfly Residences στη Βουλιαγμένη

Το νέο κτίριο κατοικιών της Ten Brinke στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Ελληνικό - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Σε πλήρη εξέλιξη μεγάλη οικιστική επένδυση στο Ελληνικό – Ποιά γνωστή εταιρεία το κατασκευάζει

Advertisement Aecom

Trending