ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στα σκαριά 3 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Published

on

Άποψη της Θεσσαλονίκης - Πηγή: Canva

Στα σκαριά 3 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πρόσφατες αποφάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εγκρίθηκαν προς υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο τρεις επενδύσεις για δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων σε κτίρια που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη επένδυση αφορά τη δημιουργία ξενοδοχείου 3 αστέρων από την υπό σύσταση εταιρεία “ΜΠΟΥΤΖΟΥΡΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Μ.Ι.Κ.Ε.”. Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 472.000 ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό των 181.000 ευρώ περίπου με τη μορφή επιχορήγησης.

Η δεύτερη επένδυση αφορά νέο ξενοδοχείο 3 αστέρων σε διατηρητέο κτίριο στη Θεσσαλονίκη από την υπό σύσταση εταιρεία “KIRIL DUDESKI I.K.E.”. Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 984.000 ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό των 378.000 ευρώ περίπου με τη μορφή επιχορήγησης.

Η τρίτη επένδυση αφορά νέο ξενοδοχείο 3 αστέρων επίσης σε διατηρητέο κτίριο στη Θεσσαλονίκη από την εταιρεία “WT FOKA SUITES I.K.E.”. Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 1,6 εκατ. ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό των 607.000 ευρώ περίπου με τη μορφή επιχορήγησης.

[ΦΩΤΟ] Δείτε την περιοχή του νέου μεγάλου real estate project της Θεσσαλονίκης

Advertisement

TRENDING