ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στα σκαριά 3 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο – Δείτε σε ποιές περιοχές

Published

on

Συνεχίζονται οι νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Κρήτη μετά και τη χρονιά – ρεκόρ στον τουρισμό του νησιού. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η δυναμική του Ρεθύμνου ως τόπο υλοποίησης νέων επενδύσεων, είτε ανακαινίσεις είτε νέα καταλύματα.

Δείτε τις 3 πρόσφατες επενδύσεις που εγκρίθηκαν ή προεγκρίθηκαν για ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο:

  • Το έργο αφορά στην προσθήκη κατ’ επέκταση, τις καθαιρέσεις στοιχείων από σκυρόδεμα και τη διαρρύθμιση υφιστάμενου κτιρίου, για τη λειτουργία ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 5 αστέρων. Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο βρίσκεται σε έκταση 3,09 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή «Ξεροκάμαρο» Αδελιανού Κάμπου, στο Ρέθυμνο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την ΥΔΟΜ του Δήμου Ρεθύμνης. Σύμφωνα με την άδεια, την επένδυση υλοποιεί η εταιρεία AQUA ALIA RESORTS Α.Ε.
  • Το έργο αφορά στο 4άστερο ξενοδοχείο “ΑΤΡΙΟΥΜ” που βρίσκεται στην οδό Πορταλιού & Καπετάν Λεμονια, στο Ρέθυμνο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρεθύμνης. Σύμφωνα με αυτή, οι εργασίες περιλαμβάνουν επισκευές όψεων, εργασίες θερμοπρόσοψης, διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου και εσωτερικές διαρρυθμίσεις. Επενδύτρια είναι η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΡΛΑΚΗ ΑΕΞΤΕ.
  • Το έργο αφορά την ανέγερση διωρόφου ξενοδοχειακού καταλύματος 5 αστέρων, με εμβαδό δόμησης 13.898 τ.μ., το οποίο προβλέπεται να διαθέτει τουλάχιστον 548 κλίνες και 223 θέσεις στάθμευσης, ενώ η κατασκευή του θα λάβει χώρα σε παραλιακό σημείο επί της εθνικής οδού Ηρακλείου – Χανίων, πάνω σε επιφάνεια γηπέδου με μήκος πρόσοψης 800 μέτρων. Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 174,11 περίπου στρεμμάτων στην θέση Κατεβατή της περιοχής Μπαλί Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο. Μετά την προέγκριση οικοδομικής αδείας που έλαβε από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μυλοποτάμου, η επενδύτρια εταιρεία, “ΧΟΤΕΛΛΑΣ Α.Ε”, βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του συγκεκριμένου project.

Advertisement

TRENDING