ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στα σκαριά 4 νέα ξενοδοχεία στα Δωδεκάνησα – Δείτε σε ποιά νησιά θα γίνουν

Published

on

Σύμη - Design by Canva Pro

Δείτε τις 4 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το bizness.gr:

  • Δρομολογείται μεγάλη επένδυση για ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Ρόδο. Το έργο αφορά στην δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 730 κλινών. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο επιφανείας 73 περίπου στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή Γεννάδιον της Νότιας Ρόδου. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρόδου. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Προχωρά επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Σύμη, αφού έλαβε την οικοδομική άδεια από την ΥΔΟΜ του Δήμου Ρόδου. Πρόκειται για την ανέγερση 3 νέων οικοδομών με υπόγειο και κολυμβητική δεξαμενή, για τη δημιουργία ξενοδοχείου. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει στην περιοχή Σαλαχούρη – Γιαλός, στη Σύμη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
  • “Πράσινο φως” δόθηκε για έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στην Κω. Το έργο αφορά στο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε οικόπεδο 519 τ.μ. επί της οδού Βασ. Γεωργίου 44, στην Κω. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κω. Σύμφωνα με αυτή, οι εργασίες περιλαμβάνουν την ανακαίνιση και εσωτερικές διαρρυθμίσεις του ξενοδοχείου, την τροποποίηση όψεων, την κατασκευή κλίμακας κίνδυνου και ασανσέρ ΑμεΑ στο κτίριο ”τριώροφη οικοδομή διαμερισμάτων ”SEASIDE”. Τις λεπτομέρειες του έργου θα βρείτε εδώ.
  • Στα σκαριά βρίσκεται νέα επένδυση επέκτασης ξενοδοχείου στην Κάρπαθο. Το έργο αφορά στην προσθήκη 2 νέων διωρόφων οικοδομών (ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων 3 αστέρων) σε υφιστάμενο ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων & δωματίων. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ακίνητο επιφάνειας 10,04 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Μενετών, στην Κάρπαθο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Καρπάθου. Διαβάστε περισσότερα για το έργο εδώ.

Advertisement

TRENDING