ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στα σκαριά νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Γλυφάδα – Ποιό γνωστό ακίνητο πρώην ξενοδοχείου “μεταμορφώνεται”

Published

on

Το νέο ξενοδοχείο στο ακίνητο του πρώην Fenix Hotel στη Γλυφάδα - Πηγή: Redex

Στα σκαριά βρίσκεται νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Γλυφάδα σε ακίνητο που φιλοξενούσε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής και πλέον μεταμορφώνεται.

Ο λόγος για το ακίνητο του πρώην Fenix Hotel στην οδό Αρτεμισίου 1-3 στη Γλυφάδα, μόλις μερικά λεπτά από το κέντρο της Γλυφάδας και σε απόσταση αναπνοής από τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με την οικοδομική άδεια, θα γίνουν τόσο εσωτερικές διαρρυθμίσεις στο ακίνητο όσο και επεμβάσεις στις όψεις του κτιρίου, νέα φυτεμένα δώματα και διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έχει αναλάβει ο αρχιτέκτονας Γεώργιος Μπάτζιος.

Το έργο έχει αναλάβει η εταιρεία Redex και οι εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Το ακίνητο “πέρασε” στα χέρια της Brook Lane Capital που δρομολογεί τη νέα ξενοδοχειακή επένδυση, καθώς σύμφωνα με την οικοδομική άδεια του έργου, φορέας είναι η εταιρεία FENIX GOLF HOTEL Μ.Α.Ε.. συμφερόντων Brook Lane και στην οποία πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Aziz Francis, ιδρυτής και CEO της Brook Lane Capital.

Η εταιρεία υλοποιεί ήδη αρκετά μεγάλα έργα real estate, όπως το νέο “πράσινο” συγκρότημα γραφείων The Grid στο Μαρούσι μαζί με τη Noval Property, αλλά και ο Πύργος Μικτής Χρήσης στο Ελληνικό μαζί με τη Lamda Development στο Ελληνικό.

Η Γλυφάδα αποτελεί πλέον θέρετρο πολλών πολυτελών ξενοδοχειακών επενδύσεων με κορωνίδα το νέο 5άστερο One&Only Aesthesis που άνοιξε το 2023 και το επίσης 5άστερο Dusit Suites Athens με άρωμα… Ταϊλάνδης.

[VIDEO] Δείτε το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Dusit Suites Athens με… άρωμα Ταϊλάνδης στη Γλυφάδα

Advertisement

TRENDING