ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Έρχεται και 2ο ξενοδοχείο Six Senses στην Ελλάδα – Σε ποιά περιοχή θα γίνει & πότε θα ξεκινήσει

Published

on

Six Senses Porto Heli - Πηγή: Six Senses

Την παρουσία της στην Ελλάδα θα ενισχύσει η Six Senses, καθώς, όπως ανακοίνωσε, σχεδιάζει τη λειτουργία ενός νέου ξενοδοχείου στην Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα, το 2026 αναμένεται να λειτουργήσει στο Πόρτο Χέλι το ξενοδοχείο Six Senses Porto Heli, το οποίο θα διαθέτει πιστοποίηση LEED Silver.

Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 60 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους, καθώς και μια ξεχωριστή βίλα με τρία υπνοδωμάτια.

Επίσης, θα κατασκευασθούν 10 branded villas 5 έως 8 υπνοδωματίων, οι οποίες θα διατεθούν προς πώληση.

Εκτός από τους χώρους διαμονής, το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα διαθέτει κεντρικό εστιατόριο, μπαρ, υπαίθριους χώρους εκδηλώσεων καθώς και ένα ελληνικό καφενείο βασισμένο στην παράδοση της χώρας.

Στις παροχές του Six Senses Porto Heli θα προστεθούν και 8 αίθουσες περιποίησης, υπαίθριο γυμναστήριο, μπουτίκ και concept store.

Επιπλέον θα υπάρχει προβλήτας για τα σκάφη των πελατών, παραθαλλάσια εστιατόρια, καθώς και υποδομές για θαλάσσια σπορ.

Συνολικά το συγκρότημα θα έχει έκταση 1.600 τ.μ..

Το ξενοδοχείο της Six Senses στο Πόρτο Χέλι σχεδιάστηκε από τους Delogu Architecture στη Ρώμη και Arch Group στην Αθήνα.

Στην κοινοπραξία, εκτός από την Six Senses, συμμετέχει το κοινοπρακτικό σχήμα των CBE Capital με έδρα το Λονδίνο, της Golden Land Goutos, της Taconic Capital Advisors με έδρα τη Νέα Υόρκη και της Cedar Capital Partners με έδρα το Λονδίνο.

Τί λένε οι πρωταγωνιστές

Σχολιάζοντας το δεύτερο ελληνικό ακίνητο του brand που ανακοινώθηκε τους τελευταίους μήνες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Six Senses, Neil Jacobs, δήλωσε: «Το Six Senses Porto Heli θα δημιουργήσει ένα καταφύγιο ευεξίας και συναισθηματικής φιλοξενίας στις μαγευτικές ακτές της Ερμιόνης, με πανοραμική θέα στις Σπέτσες και την Ύδρα. Ελπίζουμε να προσθέσουμε ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην παράδοση και την κληρονομιά της Πελοποννήσου. Καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι, δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε την ουσία της παράδοσης της περιοχής, εισάγοντας παράλληλα νέες ιδέες για ολιστική αναζωογόνηση».

Ο Geza Toth-Feher, εταίρος της CBE Capital, δήλωσε: “Η CBE Capital είναι ενθουσιασμένη που συγκέντρωσε τους καλύτερους ιδιοκτήτες, επενδυτές για την ανάπτυξη του ξενοδοχείου Six Senses και κατοικιών στο Πόρτο Χέλι στην ελληνική ηπειρωτική χώρα. Σύμφωνα με την επενδυτική μας στρατηγική, αυτό το υπέροχο ακίνητο θα φέρει μια νέα πολυτελή εμπειρία στο Πόρτο Χέλι”.

Ο Άρης Γούτος, από την Golden Land Goutos πρόσθεσε: “Τις τέσσερις τελευταίες δεκαετίες, όλοι στην Golden Land Goutos έχουμε εργαστεί για την αναγνώριση του Πόρτο Χελίου ως διεθνές hotspot για πολυτελή ξενοδοχεία, κατοικίες και υπέροχες εξοχικές κατοικίες. Η μοναδική ομορφιά της περιοχής έχει προσελκύσει τους Ευρωπαίους Βασιλείς και τους Έλληνες μεγιστάνες της ναυτιλίας. Ανυπομονούμε να φέρουμε το ήθος της Six Senses στο Πόρτο Χέλι και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τις εντυπωσιακές ιδιωτικές βίλες, την αυθεντική φιλοξενία και τη διαχρονική τους απήχηση”.

Advertisement

TRENDING