ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Στα σκαριά το νέο Kaizen Campus στο Μαρούσι – Ποιά εταιρεία real estate ανέλαβε το έργο

Published

on

Τα σχέδια για το νέο σύγχρονο κτίριο γραφείων Kaizen Campus στο Μαρούσι - Πηγή: ASPA Design

Ένα ακόμη νέο σύγχρονο κτίριο γραφείων θα αποκτήσει το Μαρούσι, για να στεγάσει τα κεντρικά της Kaizen και να φιλοξενήσει τους εργαζομένους της. Δε θα βρίσκεται όμως στη συνήθη περιοχή που τον τελευταίο χρόνο υπάρχει κατασκευαστικός οργασμός αλλά κοντά σε ένα άλλο τοπόσημο της πόλης.

Πρόκειται για ένα μεγάλο οικόπεδο που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το εμπορικό κέντρο The Mall Athens, από την άλλη πλευρά βέβαια της Αττικής Οδού. Βρίσκεται επίσης μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από τα κεντρικά της Dimand αλλά δεν είναι τυχαίο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναλάβει το έργο.

Το οικόπεδο έχει επιφάνεια περίπου 10 στρεμμάτων και εκεί βρίσκονταν εγκαταστάσεις άλλων εταιρειών δομικών υλικών, στον αριθμό 111 της οδού Νερατζιωτίσσης, στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νέο κτίριο γραφείων θα αποτελείται από τρεις ορόφους, συνολικής επιφάνειας 7.500 τ.μ. ενώ το υπόγειο θα αποτελείται από 7.000 τ.μ. ακόμη, φιλοξενώντας θέσεις στάθμευσης και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Επίσης, εκτός από τα γραφεία, θα δημιουργηθούν εστιατόριο και χώροι συνάθροισης αλλά και χώρος πρασίνου. Το νέο συγκρότημα θα ονομαστεί Kaizen Campus και θα πιστοποιηθεί τόσο για το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα (LEED Gold) όσο και για την ευεξία των εργαζομένων μέσα σε αυτό (πιστοποίηση WELL).

Την αρχιτεκτονική μελέτη έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο ASPA Design.

Advertisement

TRENDING