LOGISTICS

Συνεχίζει την επέκταση του δικτύου dark stores η Wolt στην Αθήνα

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro

Επενδύοντας ακόμα περισσότερο στις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου, του οποίου η δυναμική και δημοφιλία εκτινάχθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας του Covid-19, η εταιρεία Wolt προχώρησε στην δημιουργία ενός ακόμα dark store ή αλλιώς μίνι καταστήματος – αποθήκης και διανομής στο οποίο δεν έχουν πρόσβαση οι πελάτες, στην περιοχή της Αθήνας.

Η παρουσία και οι δυνατότητες της υπηρεσίας Wolt Market η οποία έχει βρίσκεται σε πόλεις όπως είναι η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη και σαφώς και στην Αθήνα επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας καθώς πλέον το νέο dark store της εταιρείας βρίσκεται σε λειτουργία στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου θα έχει την δυνατότητα εξυπηρέτησης περιοχών όπως της Φιλαδέλφειας, του Γαλατσίου, της Μεταμόρφωσης, του Καματερού, των Αχαρνών και σαφώς της Νέας Ιωνίας.

Σε ότι αφορά την ελληνική επικράτεια, το νέο dark store το οποίο βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία στην νέα Ιωνία είναι το 9ο dark store της Wolt στη χώρα.

Στην περιοχή της Αθήνας η Wolt Market διαθέτει καταστήματα σε περιοχές όπως το Κουκάκι, στην Κατεχάκη, το Περιστέρι, το Μαρούσι, την Γλυφάδα και πλέον την Νέα Ιωνία.

Advertisement

TRENDING