ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα 3 νέα ξενοδοχεία – διαμάντια της Πάρου – Πότε ανοίγουν

Published

on

Πάρος - Πηγή: Unsplash

Ενώ το νησί της Πάρου ήταν ανέκαθεν από τα πιο τουριστικά νησιά των Κυκλάδων, τα τελευταία χρόνια μεταμορφώνεται σε top τουριστικό προορισμό του Αιγαίου.

Σε αυτό έχουν συμβάλει τόσο οι νέες υποδομές που έχουν ήδη υλοποιηθεί ή σχεδιάζονται (βλέπε το αεροδρόμιο της Πάρου) αλλά και η εν γένει αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού, προσελκύοντας πλέον και τουρισμό υψηλών εισοδημάτων.

Τρία είναι τα νέα ξενοδοχειακά projects πολλών αστέρων στην Πάρο αυτή τη στιγμή.

Το Cove Paros στη Νάουσα

Ένα νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο αναμένεται να υποδεχθεί η Πάρος τον Ιούνιο, στη Νάουσα, όπου χτυπάει η τουριστική καρδιά του νησιού.

Το Cove Paros είναι ένα boutique ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την minimal αισθητική του, που επικρατεί στις 45 κομψές σουίτες,

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Cove Signature Suites, μια εξαιρετική συλλογή από 5 σουίτες με πρωτοποριακή αισθητική, στις οποίες ο εξωτερικός χώρος αποτελεί συνέχεια του εσωτερικού.

Σε ατμόσφαιρα απόλυτης ιδιωτικότητας και high-end παροχών, ο επισκέπτης γίνεται ένα με την πάρια γη, πάνω στην ειδυλλιακή παραλία της περιοχής. Οι σουίτες διαθέτουν επίσης ιδιωτικές πισίνες, ενώ είναι ιδανικές τόσο για οικογενειακές διακοπές, όσο και για μια lifestyle καλοκαιρινή απόδραση.

“Ανυπομονούμε όλοι πολύ για τη φετινή σεζόν στο νησί.“ δήλωσε η κυρία Γιούλη Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτρια του Cove Paros. “Η αρχιτεκτονική αισθητική και οι αξίες που χαρακτηρίζουν ολόκληρη την ομάδα του Cove Paros έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τη ζεστή ατμόσφαιρα, την φιλόξενη διάθεση και την αγάπη για το νησί της Πάρου και τις παραδόσεις του.

Ένας boutique προορισμός που στόχο έχει να συστήσει την αυθεντική τοπική κοινότητα σε high profile επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μια αξεπέραστη εμπειρία σε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά, που σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα για τον ελληνικό τουρισμό, έπειτα από την απαιτητική προηγούμενη σεζόν”.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το νέο ξενοδοχείο.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση

Το Cosme στην παραλία Αγίων Αναργύρων

Η Kanava Hotels & Resorts, εταιρεία του Αντώνη και της Κάλιας Ηλιοπούλου, ξεκινά το νέο της ξενοδοχειακό project στην πόλη της Νάουσας, στο νησί της Πάρου. Το νέο ξενοδοχείο που θα ονομάζεται Cosme, βρίσκεται στην παραλία των Αγίων Αναργύρων.

Η έναρξη της λειτουργίας του καινούργιου αποκτήματος, σύμφωνα με την εταιρεία, προσδιορίζεται στην θερινή περίοδο 2021 και πρόκειται να ενταχθεί σε ένα διεθνές ξενοδοχειακό brand.

Θα διαθέτει 40 πολυτελείς σουίτες, κάποιες με ιδιωτική πισίνα, ενώ θα προσφέρει μια εντυπωσιακή κεντρική πισίνα με εστιατόριο, καθώς επίσης beach club στην παραλία του, κέντρο ευεξίας (SPA) και γυμναστήριο.

Η απόκτηση και η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Cosme χρηματοδοτήθηκαν από την τράπεζα Eurobank που υποστηρίζει σθεναρά τις επενδύσεις στον κλάδο του τουρισμού.

Σημειώνεται πως η Kanava Hotels & Resorts κατέχει 5 πολυτελή ξενοδοχεία στις Κυκλάδες και αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία μέσα από την αίσθηση οργανικής πολυτέλειας που αποπνέει.

Τα ξενοδοχεία της, ενταγμένα στην αλυσίδα Marriott International, βρίσκονται στους πιο εμβληματικούς προορισμούς και αποτελούν ιδανική απόδραση για τον ταξιδιώτη που αναζητά μία αυθεντική εμπειρία.

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου “Πιπέρι”

Το ξενοδοχείο Πιπέρι στη Νάουσα είναι ένα παλιό ξενοδοχείο με ιστορία χρόνων. Τ0 2018 αγοράστηκε από την Grivalia (πλέον Eurobank μετά την απορρόφησή της) και το έργο ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου σε πολυτελές κατάλυμα “τρέχει” πλέον η Grivalia Hospitality.

To ύψος της επένδυσης υπολογίζεται σε 20 εκ. ευρώ.

Μάλιστα, η εταιρεία στα πλαίσια της ανακαίνισης έχει ήδη προβεί σε δωρεές εξοπλισμού από το ξενοδοχείο σε ιδρύματα του νησιού, όπως η παροχή επίπλων και συσκευών στο Γηροκομείο Πάρου.

Advertisement

TRENDING