ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Το ανανεωμένο Grand Hotel Palace υποδέχεται τους επισκέπτες του

Published

on

Από τις 28 Αυγούστου, άνοιξε τις πύλες του το ανανεωμένο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον στους επισκέπτες του.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία The Luxury Hotels, στην οποία ανήκει και το Mediterranean Palace, είχε ξεκινήσει τη σταδιακή ανακαίνιση των εν λόγω καταλυμάτων ήδη από το καλοκαίρι του 2018, με στόχο την προσαρμογή στις διεθνείς τουριστικές εξελίξεις και τις τάσεις του μέλλοντος.

Αξιοποιώντας την περίοδο που το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό και σε συνέχεια της πρώτης φάσης ολοκληρωτικής ανακαίνισης των Modern δωματίων, ανανεώνει τους εσωτερικούς χώρους, το Lobby και τις συνεδριακές αίθουσες, αναδεικνύοντας τον επιβλητικό χαρακτήρα του, με ένα νέο contemporary chic ύφος.

Το νέο Marco Polo Garden

Στον προαύλιο χώρο, ένας ολοκαίνουργιος ειδικά διαμορφωμένος κήπος, το νέο Marco Polo Garden, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τόσο τους πελάτες του ξενοδοχείου όσο και εξωτερικούς πελάτες για να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ.

Στόχος των ανθρώπων του Grand Hotel Palace είναι να προσφέρουν φιλοξενία υψηλής αισθητικής, έχοντας φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ασφάλειά τους.

Advertisement

TRENDING