REAL ESTATE

Τι διευκρινίζει η Prodea για την απόκτηση του 55% της MHV

Published

on

Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια ανακοίνωσης της Prodea της 11ης Δεκεμβρίου, σχετικά με την απόκτηση ποσοστού 55% στην εταιρεία Mediterranean Hospitality Venture και με αναφορά σε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, η εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

1. Προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της Συναλλαγής αποτελεί η λήψη έγκρισης από την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Κύπρου.

2. Με τη λήψη της ως άνω έγκρισης θα ανακοινωθεί στο επενδυτικό κοινό το συμπεφωνημένο και προς εξόφληση τίμημα, το οποίο, σημειωτέον, είναι κατώτερο του 10% της αξίας των υπό διαχείριση επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία του Ομίλου της Εταιρείας κατά την 30.09.2023.

3. Με την ολοκλήρωση της Συναλλαγής το ποσοστό των επενδύσεων του Ομίλου της Εταιρείας σε ακίνητα του ξενοδοχειακού κλάδου εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί σε 19% από 10% την 30.09.2023.

Η Prodea δεσμεύεται, όπως αναφέρει, να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για όλες τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στην Εταιρεία και τον Όμιλό της σχετικά με την ως άνω απόκτηση.

Advertisement

TRENDING