ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το νέο hotspot για το ξενοδοχειακό real estate βρίσκεται στο Λουτράκι – Ποιοί διεθνείς παίκτες έχουν επενδύσει

Published

on

Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Φωτό: Wyndham Hotels & Resorts

Το νέο hotspot για το ξενοδοχειακό real estate βρίσκεται στο Λουτράκι καθώς ορισμένοι μεγάλοι διεθνείς παίκτες έχουν επενδύσει ήδη στην περιοχή.

Το Λουτράκι αποτελούσε σημαντικό θέρετρο για τους Αθηναίους – και όχι μόνο – κάποιες δεκαετίες πριν.

Αυτό που ξεχώριζε και έδινε το στίγμα ήταν το καζίνο της περιοχής.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια το Λουτράκι επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο, όπως και η Κορινθία γενικότερα, λόγω της γειτνίασης με την Αθήνα που αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρονιά.

Μετά την είσοδο της Wyndham στην περιοχή λίγα χρόνια πριν, ήρθε μια νέα ξενοδοχειακή επένδυση από την Brown Hotels να επιβεβαιώσει ότι όντως ένα από τα hot spots του τουριστικού real estate βρίσκεται εκεί.

Η είσοδος της Wyndham

Εκεί που βρισκόταν το ιστορικό Poseidon Club, που πρωτοάνοιξε το 1966, αναπτύχθηκαν δύο πολυτελή ξενοδοχεία, το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada by Wyndham Loutraki Poseidon Resort, που ανήκουν στον Όμιλο Comer και είναι branded από την Wyndham.

Το πρώτο διαθέτει 108 σουίτες, κάποιες από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και τζακούζι, ενώ το δεύτερο διαθέτει 207 bungalows και σουίτες. Και τα δύο ξενοδοχεία διαθέτουν πισίνες (εσωτερικές και εξωτερικές), spa, γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα τένις, μπάσκετ κλπ) μεταξύ άλλων.

Ramada by Wyndham Loutraki Poseidon Resort – Πηγή: Wyndham

Και τα δύο brands, Wyndham και Ramada, αποτελούν μέλη του χαρτοφυλακίου ξενοδοχειακών brands του Wyndham Hotel Group, που διαθέτει συνολικά 22 brands και πάνω από 8.900 ξενοδοχεία σε 95 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα η Wyndham διαθέτει 11 ξενοδοχεία σε Αττική (Αθήνα, Νέα Μάρκη, Βραυρώνα), Λουτράκι, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και νησιά (Κέρκυρα, Κρήτη στον Άγιο Νικόλαο, Ρόδο).

Το νέο ξενοδοχείο της Brown Hotels

Άνοιξε το νέο ξενοδοχείο της Brown Hotels στην Κορινθία μόλις λίγες εβδομάδες μετά τα openings των νέων ξενοδοχείων της πέριξ της Αθήνας, σε Εύβοια και Αγίους Θεοδώρους.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του DAVE Red Athens, η Brown Hotels αποφάσισε να φέρει το δημιουργικό και γεμάτο ενέργεια DAVE Red στο Λουτράκι.

Aποτελώντας ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Kontis Hotel, το DAVE by the beach Loutraki μόλις μια ώρα οδικώς από την Αθήνα, στην καρδιά της πόλης του Λουτρακίου και μόλις 200 μέτρα από την παραλία, εξακολουθεί να έχει την ίδια funky και παιχνιδιάρικη αισθητική του Dave Red προσφέροντας ταυτόχρονα μία προσιτή φιλοξενία.

DAVE by the beach Loutraki – Φωτό: Brown Hotels

Το DAVE by the beach Loutraki δεν είναι απλά ένα ξενοδοχείο, αλλά ένα μέρος όπου θα νιώσετε πραγματικά πως φτιάχτηκε για να να γίνετε μέρος του ανέμελου και χωρίς συμβιβασμούς DΑVE lifestyle.

Τα 39 δωμάτια του ξενοδοχείου που ισσοροπούν μεταξύ urban και funky αισθητικής, διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις και εξαιρετική διακόσμηση, δημιουργώντας ένα απίστευτα φιλόξενο και ζωντανό περιβάλλον που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Αναμφισβήτητα, το πιο ξέγνοιαστο και εντυπωσιακό σημείο του ξενοδοχείου είναι το rooftop με ένα μεγάλο εξωτερικό χώρο όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το ποτό του με υπέροχη θέα το βουνό ή τη θάλασσα.

DAVE by the beach Loutraki – Φωτό: Brown Hotels

Το DAVE by the Beach Loutraki με προνομιακή θέση στο κέντρο της πόλης σας προσκαλεί να ανακαλύψετε ξανά την πόλη του Λουτρακίου, συνδυάζοντας την ανέμελη διαμονή με μια μοναδική εμειρία εξερεύνησης των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής και διασκέδασης στα τοπικά εστιατόρια και bar.

25 τουλάχιστον ξενοδοχεία σχεδιάζει να έχει στην Ελλάδα η Wyndham έως το 2025

Advertisement

TRENDING