ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στην Κρήτη είναι γεγονός

Published

on

Η Hilton και η Troulis Royal Collection υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για το Royal Senses Resort Crete που θα ανοίξει τον Απρίλιο του 2021 στο Ρέθυμνο, ως μέλος της Curio Collection by Hilton.

Με 179 δωμάτια, το ξενοδοχείο συνδυάζει τη διαχρονικότητα της Κρητικής φιλοξενίας με τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής για να χαράξει τον δικό του δρόμο στο Ελληνικό hospitality.

Το Royal Senses Resort Crete, Curio Collection by Hilton είναι μια νέα κατασκευή που φέρνει κοντά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού με την πολυτέλεια και τις νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική και το design. Το πεντάστερο αυτό ξενοδοχείο θα προσφέρει, μεταξύ άλλων, δική του παραλία και μαρίνα, πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γήπεδο τένις και ένα υπερσύγχρονο σπα με εσωτερική πισίνα.

“Η Κρήτη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά στην Ελλάδα, χάρη στο θερμό κλίμα, την πλούσια ιστορία και τα όμορφα, γραφικά χωριά της. Το Royal Senses Resort αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη της ταχέως ανερχόμενης Curio Collection, που περιλαμβάνει νέα ξενοδοχεία σε προορισμούς όπως η Λισαβόνα, το Λονδίνο και το Ρέικιαβικ”, λέει για τη συμφωνία ο Patrick Fitzgibbon, senior vice president development για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Royal Senses Resort Crete, Curio Collection by Hilton είναι το πρώτο στην Ελλάδα που θα ανήκει σε αυτήν εκπληκτική συλλογή από ιδιαίτερα ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο”, λέει η Ελένη Τρούλη, πρόεδρος της Troulis Royal Collection. “Με τη συνεχόμενα ανοδική πορεία του Royal Blue από το 2009 που άνοιξε μέχρι και σήμερα, είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε το portfolio μας και να συνεργαζόμαστε με τη Hilton. Πρόκειται για μια ιδανική συνεργασία, καθώς συνδυάζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Royal Senses και τις αξίες φιλοξενίας της οικόγενειάς μας με τη διεθνή απήχηση και εμπειρία της Hilton”, συμπληρώνει.

Η Curio Collection by Hilton είναι ένα παγκόσμιο portfolio με περισσότερα από 90 μοναδικά ξενοδοχεία και resorts. Όλα τα μέλη της Curio Collection προσφέρουν στους ταξιδιώτες μοναδικές, αυθεντικές εμπειρίες, παρέχοντας παράλληλα τα οφέλη της Hilton και του βραβευμένου loyalty προγράμματος επισκεπτών Hilton Honors.

Advertisement

TRENDING