ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Thalassa Cape στη Σκιάθο απέκτησε η Philian Hotels & Resorts – Ακόμη μια εξαγορά στα σκαριά έως το τέλος του 2024

Published

on

Σκιάθος - Φωτό: Unsplash

Το Thalassa Cape στη Σκιάθο ανακοίνωσε ότι απέκτησε η Philian Hotels & Resorts ενώ ακόμη μια εξαγορά βρίσκεται στα σκαριά έως το τέλος του 2024.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts, της οικογενείας Κουκουλάκη, με παρουσία στη Θεσσαλονίκη και τη Σκιάθο, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης του Thalassa Cape, προηγουμένως γνωστού ως Mira Mare, το οποίο βρίσκεται στη Μεγάλη Άμμο της Σκιάθου και πλέον εντάσσεται στην οικογένεια των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται ο όμιλος.

To ξενοδοχείο Mira Mare ενώθηκε με το ήδη υπάρχον Thalassa Resort, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2022. Το Beach Bar – Restaurant του ξενοδοχείου, με χωρητικότητα 250 άτομα θα ανοίξει εκ νέου, ενώ ταυτόχρονα θα ανοίξουν και τα καινούρια κτήρια.

Με την νέα επέκταση το Resort θα αυξήσει την δυναμική του στις 260 κλίνες.

Με την καινούρια προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts φτάνει τα 17 καταλύματα στην Ελλάδα. Αυτή η αγορά αποτελεί μέρος της στρατηγικής επέκτασης του Όμιλου στον τουριστικό τομέα.

Τέλος, ο Όμιλος Philian σχεδιάζει να ολοκληρώσει την εξαγορά ενός ακόμα ξενοδοχείου στη Σκιάθο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία του στο νησί.

Advertisement

TRENDING