VIDEOS

[VIDEO] Πετάξτε… πάνω από την 5άστερη επένδυση στα Αστέρια της Γλυφάδας

Published

on

Πετάξτε… πάνω από την 5άστερη επένδυση στα Αστέρια της Γλυφάδας με το παραπάνω video και δείτε πώς κατασκευάζεται το νέο πολυτελές κατάλυμα, που θα αναβαθμίσει συνολικά την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η έκταση των 210 στρεμμάτων στα Αστέρια της Γλυφάδας, όπου θα πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη, με μέτωπο στη θάλασσα, αποτελεί τμήμα ευρύτερης έκτασης η οποία περιλαμβάνει επίσης προστατευόμενη δασική περιοχή 60 στρεμμάτων και ανταποκρίνεται στη ζήτηση για πρόσθετες εμπειρίες One&Only στην Ευρώπη, μετά τα πρόσφατα εγκαίνια του One&Only Portonovi στο Μαυροβούνιο και την αναγγελθείσα ανάπτυξη του One&Only Kea Island στην Ελλάδα, επιταχύνοντας τη στρατηγική ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της One&Only.

Κρυμμένη σε ένα θρυλικό καταφύγιο του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας με τις θεαματικές εναλλαγές τοπίου, η αίγλη θα επιστρέψει σε αυτή τη μυθική τοποθεσία, μέσα από την υπερπολυτελή εμπειρία που θα προσφέρει το One&Only Aesthesis, όπως θα είναι το όνομα του νέου ξενοδοχείου στη Γλυφάδα.

Το τουριστικό θέρετρο απέχει μόλις λίγα λεπτά από την μητρόπολη και περιβάλλεται από το απέραντο μπλε του ουρανού και της θάλασσας και τα νησιά που λαμπυρίζουν διάστικτα στον ορίζοντα.

Αληθινός παράδεισος που ενσωματώνει την ελληνική κληρονομιά και την αυθεντική αθηναϊκή γοητεία, το θέρετρο θα είναι το τέλειο καταφύγιο, αποτίοντας φόρο τιμής στην κοσμοπολίτικη κομψότητα των δεκαετιών του ’60 και του’ 70.

Όπως συμβαίνει με όλα τα τουριστικά ακίνητα υπό το σήμα One&Only, το θέρετρο θα προσφέρει καινοτόμες εμπειρίες για οικογένειες με παιδιά, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ιδιωτικότητας και για τους ενήλικες .

[ΦΩΤΟ] Πώς θα γίνει η νέα 5άστερη επένδυση στα Αστέρια Γλυφάδας

TRENDING