RESIDENTIAL

[VIDEO] Σε πλήρη εξέλιξη μεγάλη οικιστική επένδυση στο Ελληνικό – Ποιά γνωστή εταιρεία το κατασκευάζει

Published

on

Το νέο κτίριο κατοικιών της Ten Brinke στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Ελληνικό - Πηγή: Ten Brinke

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κατασκευαστικό κομμάτι στη μεγάλη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στο Ελληνικό.

Το νέο υπερσύγχρονο κτίριο κατοικιών υψηλών προδιαγραφών βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 63, στο Ελληνικό.

Θα αποτελείται από 5 ορόφους και θα έχει διαθέσιμα διαμερίσματα 80, 100, 118, 147 & 166 τετραγωνικών μέτρων.

Δείτε παρακάτω εικόνες από το νέο κτίριο κατοικιών.

(Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση)

Η στόχευση της Ten Brinke για οικιστικές επενδύσεις στο Ελληνικό

Το 2020, εγκαινιάστηκε το νέο σύγχρονο κτίριο κατοικιών στην οδό Πόντου 59. To 5ώροφο κτίριο 15 πολυτελών κατοικιών έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο έκτασης 924 τ.μ. που αγοράστηκε από την εταιρεία ήδη από το 2018.

Τα έργα ξεκίνησαν τον Ιούιο του 2019 και το έργο παραδόθηκε ακριβώς έναν χρόνο μετά, με τα διαμερίσματα να έχουν γίνει sold out.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει στα εγκαίνια του κτιρίου ο κ. Ζωγραφάκης, project manager, «Πρόκειται για ένα έργο που εν τη γενέσει και έως την ολοκλήρωσή του, ο σχεδιασμός του έγινε έχοντας στο επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και την ανάγκη ιδιωτικότητας των ατόμων.»

To 2021 ξεκίνησε ένα ακόμη project στο Ελληνικό και μάλιστα πάνω στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, απέναντι από το παλιό αεροδρόμιο. Όπως αναφέρει η εταιρεία, το οικόπεδο έχει επιφάνεια 2,1 στρεμμάτων, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, απέναντι σχεδόν από την περίφημη “κόκκινη δεξαμενή” στο χώρο του πρώην αεροδρομίου.

Το οικόπεδο αποκτήθηκε πρόσφατα από την Ten Brinke και έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής νέου συγκροτήματος, χωρίς να προσδιορίζεται αν αυτό αφορά κατοικίες, γραφεία ή μεικτή χρήση.

Σημειώνεται ότι η Ten Brinke, εκτός από το Ελληνικό, τοποθετείται με νέες οικιστικές επενδύσεις πολυτελών κατοικιών και στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

TRENDING