Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησε τη λειτουργία το νέο εργοστάσιο της κοινοπραξίας Polyplastic Rivulis

Newsroom

Published

on

Παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξης λειτουργίας της νέας μονάδας παραγωγής και αποθήκευσης συστημάτων μικροάρδευσης της κοινοπραξίας POLYPLASTIC Rivulis Irrigation Systems LLC στο Volzhskiy, έξω από το Volgograd, στη μεγαλύτερη γεωργική ζώνη της Ρωσίας.

Η νέα μονάδα παραγωγής, η οποία δημιουργήθηκε από τον Όμιλο Rivulis, διεθνή πάροχο καινοτόμων λύσεων μικροάρδευσης και τον Όμιλο POLYPLASTIC, το μεγαλύτερο κατασκευαστή πλαστικών σωλήνων για τους κλάδους των υποδομών και της αγροτικής παραγωγής στην Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ), δίνει για πρώτη φορά στον αναπτυσσόμενο αγροτικό κλάδο της Ρωσίας την δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε ένα παγκόσμια αναγνωρισμένο brand συστημάτων μικροάρδευσης σε ανταγωνιστικές τιμές. Δεδομένης της στρατηγικής σημασίας του αγροτικού κλάδου στην ευρύτερη περιοχή, η POLYPLASTIC Rivulis Irrigation Systems (PRIS LLC) στοχεύει να ηγηθεί του μετασχηματισμού της τοπικής αγοράς, αναβαθμίζοντας τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες άρδευσης που διατίθενται στην αγορά της Ρωσίας προσφέροντας καλύτερη διαχείριση των υδάτινων πόρων και μεγαλύτερη απόδοση στις καλλιέργειες.

Με 3 γραμμές παραγωγής συστημάτων στάγδην άρδευσης, η μονάδα της κοινοπραξίας PRIS LLC καθίσταται αυτόματα μία από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής στην περιοχή. Σε βάθος τριετίας σχεδιάζεται ο υπερδιπλασιασμός της παραγωγικής ικανότητας ενώ υπάρχει πρόβλεψη για περαιτέρω επέκταση μετά το τέλος της τριετίας. Με άξονες την εξελιγμένη τεχνολογία και την καινοτομία, η μονάδα παραγωγής στοχεύει στην παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων κορυφαίας ποιότητας. Τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα μικροάρδευσης, συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην αύξηση της απόδοσης των καλλιεργειών, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον ήδη αναπτυσσόμενο πρωτογενή τομέα της Ρωσίας. Εξίσου σημαντικό είναι ότι τα συστήματα μίκρο-άρδευσης συμβάλλουν αποφασιστικά στην ορθολογική διαχείριση των υδάτινων και άλλων φυσικών πόρων.

Η έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας, δημιουργεί νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τη Rivulis Eurodrip, η οποία διατηρεί την έδρα της στα Οινόφυτα και αποτελεί το Business Unit Ανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής του Ομίλου Rivulis, στο οποίο υπάγεται διοικητικά η κοινοπραξία. Πέραν της παροχής τεχνικής υποστήριξης και τεχνογνωσίας, η μονάδα της Rivulis Eurodrip στα Οινόφυτα θα αποτελέσει αποκλειστικό προμηθευτή σταλακτών σε όλες τις γραμμές παραγωγής στη Ρωσία.

Οι σταλάκτες εσωκλείουν ουσιαστικά όλη την τεχνολογία των συστημάτων στάγδην άρδευσης και καθιστούν το εργοστάσιο των Οινοφύτων τον τεχνολογικό πυρήνα της κοινοπραξίας. Επίσης, μέσω της διεύρυνσης του δικτύου πελατών, αναμένεται ενίσχυση των πωλήσεων επιπλέον προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τη συγκεκριμένη αγορά που θα συνεχίσουν να παράγονται στην Ελλάδα.

Ο CEO της Rivulis Richard Klapholz, δήλωσε σχετικά:

«Αν και η δημιουργία παραγωγικών μονάδων στη Ρωσία έχει σημαντικές προκλήσεις και απαιτεί ουσιαστικές επενδύσεις, αποστολή της Rivulis είναι να καταστήσει την μικροάρδευση προσβάσιμη στους γεωργούς της χώρας και δεσμεύεται να προσφέρει στους τοπικούς καλλιεργητές και παραγωγούς, σύγχρονες τεχνολογίες και λύσεις μικροάρδευσης. Δεδομένου ότι η δημιουργία βιώσιμων εταιρικών σχέσεων αποτελεί μια από τις κύριες αξίες που μας διακρίνει, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον Όμιλο POLYPLASTIC, προκειμένου να προσφέρουμε έξυπνες, αποδοτικές και ποιοτικές λύσεις στάγδην άρδευσης στην ρωσική αγορά. Μέσα από μία ολιστική προσέγγιση, στόχος μας είναι η απόκτηση της ηγετικής θέσης στην αγορά και αυτό θα το επιτύχουμε προσφέροντας στους Ρώσους συνεργάτες μας εξαιρετικά προϊόντα, άριστη ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση».

Από την πλευρά του, ο Miron Gorilovskiy, Πρόεδρος του Ομίλου POLYPLASTIC, ανέφερε:

«Η δημιουργία γραμμών παραγωγής συστημάτων μικροάδρευσης στη Ρωσία από τη Rivulis, αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον αγροτικό κλάδο της χώρας, δεδομένου ότι οι Ρώσοι καλλιεργητές θα αποκτήσουν πρόσβαση και εξοικείωση με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες μικροάρδευσης. Ευχαριστώ τους συναδέλφους της Rivulis για την επιλογή της εταιρείας μας ως στρατηγικό εταίρο και διαβεβαιώνω πως, ο Όμιλος POLYPLASTIC θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποδείξει στη Rivulis πως έλαβε τη σωστή απόφαση».

Ο Βασίλης Κυκριλής, Γενικός Δ/ντης του Business Unit Ανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής της Rivulis σημείωσε σχετικά:

«Η υλοποίηση της επένδυσης στη Ρωσία και η φυσική μας παρουσία εκεί, είναι ένας από τους βασικούς άξονες της στρατηγικής ανάπτυξης που χαράξαμε το ’17 όταν και πραγματοποιήθηκε η συγχώνευση της Eurodrip με τον όμιλο Rivulis. Εισερχόμαστε σε μια αγορά που αναπτύσσεται γοργά και πλέον αναζητάει ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της άρδευσης για ένα αυξανόμενο αριθμό καλλιεργειών. Η τεχνογνωσία που φέρνουμε στην παραγωγή προϊόντων άρδευση καθώς και η συσσωρευμένη εμπειρία μας σε καλλιεργητικές μεθόδους συμβουλεύοντας καλλιεργητές σε δεκάδες χώρες, σε συνδυασμό με τη σύμπραξη με την Polyplastic, που είναι μια ηγέτιδα δύναμη στην αγορά της Ρωσίας, είναι κομβικής σημασίας και αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικές συνέργειες στο νέο μας εγχείρημα».

Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Business Unit Ανατολικής Ευρώπης & Μέσης Ανατολής, η περιλαμβάνει τις παραγωγικές μονάδες της Ελλάδας, Τουρκίας, Αιγύπτου και Ρωσίας, απασχολώντας πάνω από 450 εργαζομένους. Το συγκεκριμένο business unit, πραγματοποιεί πωλήσεις σε πάνω από 60 χώρες που αντιστοιχούν σε περισσότερο από 20% των συνολικών πωλήσεων του Ομίλου συνεισφέροντας συνολικά το 25% της λειτουργικής κερδοφορίας παγκοσμίως.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement QS Plan
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Riviera Tower Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL6 ώρες ago

Riviera Tower: από τις μακέτες στον ψηλότερο παραθαλάσσιο “πράσινο” οικιστικό πύργο της Μεσογείου

Πηγή: Onyx Τουριστική
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ8 ώρες ago

Ανοιχτή σε νέες επενδυτικές ευκαιρίες στο real estate η AKTOR – Εστιάζει στο έργο της ONYX στη Χαλκιδική

Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ10 ώρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Πάρο – Δείτε πού θα γίνει

Εικόνα αρχείου - Design by Canva Pro
RESIDENTIAL10 ώρες ago

Πέρα από την κλασική πολυκατοικία: 4 νέα οικιστικά μοντέλα που αναπτύσσονται στην Ελλάδα

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
REAL ESTATE11 ώρες ago

Στα 6,11 δισ. ευρώ η ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα – Επιστρέφουν δυναμικά οι Βρετανοί αγοραστές

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ11 ώρες ago

11 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις 5 αστέρων σε νησιά αλλά και ηπειρωτική Ελλάδα

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE11 ώρες ago

Οι δύο περιοχές – έκπληξη της Αττικής με τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές πώλησης ακινήτων κατοικίας το 2026

Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Εγκρίθηκε έργο για νέο ξενοδοχείο στην Πάρο – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Radisson Blue Resort Mani - Πηγή: Radisson
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Στα “σκαριά” το νέο 5άστερο Radisson Blu Resort στη Μάνη – Τι θα περιλαμβάνει η αναβίωση του ιστορικού “Λακωνίς”

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva Pro
LOGISTICS3 ημέρες ago

Νέα επένδυση logistics δρομολογείται στη ΒΙΠΕ Σίνδου – Ποιά εταιρεία επενδύει

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 612 κλινών στην Ερμιονίδα – Σε ποιά περιοχή δρομολογείται το έργο

Πηγή: Elxis – At Home in Greece
REAL ESTATE3 εβδομάδες ago

“Άλμα” 50% στην ζήτηση ακινήτων για εξοχική κατοικία στην Ελλάδα από ΗΠΑ και Καναδά το 2026

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

Σε φάση επανασχεδιασμού η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στο The Ellinikon – Τι αλλάζει με την αποχώρηση της Centric

Apollo Hills - Πηγή: Hines - Henderson Park
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Προχωρά η μεγάλη οικιστική επένδυση Apollo Hills της Hines στη Βούλα – Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί

Radisson Blue Resort Mani - Πηγή: Radisson
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Στα “σκαριά” το νέο 5άστερο Radisson Blu Resort στη Μάνη – Τι θα περιλαμβάνει η αναβίωση του ιστορικού “Λακωνίς”

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 εβδομάδα ago

Σε διαφορετικές κατασκευαστικές ταχύτητες τα δύο νέα premium malls στο The Ellinikon

Electra Palace Rhodes - Πηγή: Electra Hotels & Resorts
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

Νέος κύκλος ξενοδοχειακών deals και αναβαθμίσεων στη Ρόδο – Ποιοι όμιλοι επενδύουν στο νησί

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Πώς προχωρά η μεγάλη οικιστική επένδυση Green Haven στα Μελίσσια

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Σε εξέλιξη ο mega διαγωνισμός του Κτηματολογίου για την μίσθωση νέου κτιρίου γραφείων 8.000 τ.μ. στην Αθήνα

Pinēa Living II - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της οικιστικής επένδυσης Pinea Living στο Νέο Ηράκλειο

Pinēa Living II - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της οικιστικής επένδυσης Pinea Living στο Νέο Ηράκλειο

Ilissos Suites - Pafilia / block722
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η οικιστική επένδυση Ilissos Suites στο Μοσχάτο – Ποιά εταιρεία επένδυσε στο έργο

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση VORIA στο Μαρούσι

Πηγή: Canva
LOGISTICS2 μήνες ago

[VIDEO] Σε λειτουργία το νέο υπερσύγχρονο κέντρο logistics της Skroutz στην Ελευσίνα

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Green Haven: προχωρά η μεγάλη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στα Μελίσσια

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL2 μήνες ago

20 οικιστικά έργα στα “σκαριά” για την MIBS – Σε ποιές περιοχές της Αττικής επενδύει

Το οικισιτκό έργο της στην οδό Καραμανλή 5 στην Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Το logistics center BriQ στον Ασπρόπυργο - Πηγή: BriQ Properties
LOGISTICS2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της επένδυσης logistics της BriQ στον Ασπρόπυργο

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
Χωρίς κατηγορία3 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής της Riviera Galleria στο Ελληνικό

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS4 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890