Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι Κινέζοι του ομίλου Fosun Tourism Group (FTG) για τον τουρισμό και τις επενδύσεις στην Ελλάδα. Ενισχύουν μάλιστα τις επενδύσεις τους στη χώρα μας με το άνοιγμα νέων τουριστικών θερέτρων υπό τα brands Casa Cook και Cook’s Club.
Υπενθυμίζεται ότι το 2019 έκλεισε η μεγάλη συμφωνία για την εξαγορά των σημάτων της Thomas Cook, που κατέρρευσε, και των brands ξενοδοχείων Casa Cook και Cook’s Club.
Εστιάζοντας σε κορυφαίους ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς, η Fosun Tourism Group προχωράει από τη φετινή σεζόν στην έναρξη λειτουργίας τεσσάρων ξενοδοχείων Casa Cook και Cook’s Club στα νησιά της Ρόδου, της Κω και της Κρήτης, ενώ νέα ανοίγματα ξενοδοχείων είναι προγραμματισμένα για το 2022 σε διάφορες τουριστικές περιοχές της χώρας.
«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού το 2021. Η Ελλάδα είναι ένας στρατηγικός προορισμός για εμάς που ταιριάζει απόλυτα με τις ξενοδοχειακά μας brands. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία από τις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων αναψυχής στη χώρα» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Jim Qian, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Fosun Tourism Group.
Μέρος του ομίλου Fosun – με έδρα τη Σαγκάη και 100 δισ. ευρώ κεφάλαια υπό διαχείριση – το FTG είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς ομίλους αναψυχής στον κόσμο, έχοντας στην ιδιοκτησία και τη γνωστή αλυσίδας ξενοδοχείων Club Med.
Το προφίλ των ξενοδοχείων Casa Cook & Cook’s Club
Τα brands Casa Cook και Cook’s Club, που αποκτήθηκαν από το FTG στα τέλη του 2019, αποτελούν τους βασικούς εκπροσώπους της νέας παγκόσμιας τάσης των «lifestyle boutique ξενοδοχείων», με μοντέρνα αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από το τοπικό περιβάλλον και με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που απευθύνονται κυρίως σε νέους ταξιδιώτες.
«Το Casa Cook και το Cook’s Club είναι μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που φέρνουν μια νέα διάσταση στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων μας. Τους επόμενους μήνες, θα επενδύσουμε στον σχεδιασμό και την εμπειρία του concept και θα επιταχύνουμε την επέκταση του χαρτοφυλακίου, από την Ευρώπη στην Ασία», πρόσθεσε ο Jim Qian.