ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

2 νέα ξενοδοχεία σε ελληνικά νησιά από τη στρατηγική συμφωνία Radisson – HotelBrain

Published

on

Σκιάθος - Φωτό: Unsplash

Έρχονται 2 νέα ξενοδοχεία σε ελληνικά νησιά από τη στρατηγική συμφωνία Radisson – HotelBrain, με τις νέες μονάδες να εγκαινιάζονται τη φετινή τουριστική σεζόν.

Ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος Radisson ανακοίνωσε τη στρατηγική του συνεργασία με τον ελληνικό όμιλο HotelBrain και διευρεύνει μέσω αυτής το χαρτοφυλάκιό του στα ελληνικά νησιά με δύο νέες προσθήκες.

Με αυτές, η Radisson θα φτάσει τα 6 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Οι δύο νέες ξενοδοχειακές αφίξεις θα λάβουν χώρα στη Σκιάθο και τη Μύκονο.

Το νέο ξενοδοχείο στη Σκιάθο

Το Radisson Resort Plaza Skiathos θα διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο και μπαρ με αίθριο, πισίνα και εγκαταστάσεις υπηρεσιών ευεξίας, μόλις 100 μέτρα από την ακτή.

Το ξενοδοχείο αυτό αποτελεί την μετεξέλιξη του ξενοδοχείου Plaza στη Σκιάθο, που είχε περάσει στα χέρια της γνωστής εταιρείας επενδύσεων real estate, BriQ Properties, του ομίλου Quest.

Με την ανακαίνιση και αναβάθμισή του, μέσω επένδυσης άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο του 2022.

Σημειώνεται ότι το brand Radisson υπό το οποίο θα ανοίξει το νέο ξενοδοχείο στη Σκιάθο αριθμεί πάνω από 290 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο (σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη), με έμφαση στις περιοχές της Ασίας – Ειρηνικού, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

To νέο πολυτελές Radisson Blue Zaffron Resort στη Σαντορίνη – Φωτό: Radisson Hotels

Το δεύτερο 5άστερο της Radisson στις Κυκλάδες

Το Radisson Blu Euphoria Resort Mykonos θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων του ομίλου στις Κυκλάδες, μαζί με το Radisson Blu Zaffron Resort Santorini που άνοιξε το καλοκαίρι του 2021 και συνολικά το τέταρτο Radisson Blu στην Ελλάδα.

Το νέο resort στη Μύκονο θα διαθέτει 34 δωμάτια σε οκτώ κτίρια, παρέχοντας μια απολειστική εμπειρία της αίσθησης του boutique resort, με θέα στη θάλασσα, πισίνες υπερχείλισης, ιδιωτικά τζακούζι, υπηρεσχίες ευεξίας, εστιατόριο και υπαίθριο pool bar.

Η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας έχει προσδιοριστεί για τον Μάιο του 2022.

Σημειώνεται ότι το brand Radisson Blu υπο το οποίο θα ανοίξει το νέο resort στη Μύκονο διαθέτει ήδη 400 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο (σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη) στο χαρτοφυλάκιό του, με έμφαση σε ξενοδοχειακές μονάδες σε μεγάλες πόλεις, κοντά σε μεγάλα αεροδρόμια ή σε δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Radisson Blu Park Hotel στο Πεδίον του Άρεως

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Ο Παναγιώτης Παλαιολόγος, πρόεδρος του Δ.Σ. και CEO του Ομίλου HotelBrain τονίζει:
“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία μας με την Radisson και εκτιμούμε ότι θα διευρυνθεί περαιτέρω και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς ανά την Ελλάδα, είτε όσον αφορά ξενοδοχεία που βρίσκονται ήδη υπό τη σκέπη της HotelBrain, είτε με επικείμενα projects.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό τουρισμό ως ένα από ισχυρότερα προϊόντα παγκοσμίως και το brand της Radisson το αναβαθμίζει σημαντικά”.

Επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα η HotelBrain με στόχο 100 ξενοδοχεία και 100 εκατ. ευρώ το 2023

Advertisement

TRENDING