Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Πάνω από 230 εκδηλώσεις και δράσεις!

Newsroom

Published

on

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, παρουσίασε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. ΓιώργοςΚαμίνης. Σε 36 ημέρες θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 230 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις, που επιμελούνται ο Οργανισμός  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου

Αθηναίων και η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, με την υπογραφή της καλλιτεχνικής ομάδας των Γιάννη Κακλέα, Φρόσως Λύτρα και Μανόλη Παντελιδάκη.

«Είμαι συγκινημένος γιατί φέτος είναι τα τελευταία μου Χριστούγεννα ως δήμαρχος Αθηναίων και ταυτόχρονα ευτυχής γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε λαϊκά Χριστούγεννα χωρίς λαϊκισμούς» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σημειώνοντας ότι «η Αθήνα διαθέτει πλέον πλούσιο υλικό στολισμού και εγκαταστάσεων, που μπορούν να αξιοποιηθούν και να αποτελέσουν τον καμβά μιας νέας έμπνευσης». Μορφές  Αγγέλων  όπως έχουν φιλοτεχνηθεί από κορυφαίους Έλληνες εικαστικούς,   θα τοποθετηθούν στο Δημαρχείο της Αθήνας, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, στο Σεράφειο δήμου Αθηναίων, στο

Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, στο «Ολύμπια»  Δημοτικό Μουσικό Θέατρο  Μαρία Κάλλας, στην Δημοτική Πινακοθήκη στην πλατεία Αυδή , στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» και στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

11 Δεκεμβρίου: Η επίσημη φωταγώγηση της πόλης

Το επίσημο έναυσμα έναρξης των γιορτών θα δοθεί, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 19.00, από το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη στην Πλατεία Συντάγματος, όπου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής  Ορχήστρας δήμου Αθηναίων, της Παιδικής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Αθηνών θα φωταγωγηθεί η πόλη και θα λάμψει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η εορταστική βραδιά θα συνεχιστεί  με την  Πέννυ Μπαλτατζή και την Athens Big Band, αλλά και το χορευτικό δρώμενο «Άγγελοι στην πόλη».

Ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε ότι «με αγάπη για την Αθήνα και τους Αθηναίους, ενώσαμε τον δήμο με όλες τις ενεργές δυνάμεις της πόλης, το έμψυχο δυναμικό μας, που βλέπει πάντα ευκαιρίες για να αλλάξει τα πράγματα, ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες» και επισήμανε: «Από πολύ νωρίς καταλάβαμε ότι αν επενδύσουμε στην κουλτούρα της πόλης μας θα συμβάλουμε στην ανθεκτικότητα, στην κοινωνική συνοχή, στην προσέλκυση επισκεπτών και στη δημιουργία θέσεων εργασίας άρα και στην οικονομία της πόλης. Και γι’ αυτό βάλαμε τα δυνατά μας και τα καταφέραμε».

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «οι δυνάμεις του Δήμου: ΟΠΑΝΔΑ και Τεχνόπολης απέδειξαν γι ακόμη μια φορά πόσο ικανές είναι να διοργανώνουν γιορτές στην πόλη δουλεύοντας σκληρά αλλά και με κέφι και αυταπάρνηση. Έτσι, μπορούμε να είμαστε περήφανοι ότι διοργανώνουμε χριστουγεννιάτικες γιορτές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες της πόλης, χαρούμενες με πολλή μουσική και στολίδια με  πολύ λιγότερα χρήματα απ’ ότι στο παρελθόν. Επίσης, η μεγάλη χαρά αυτά τα Χριστούγεννα είναι ότι καταφέραμε σε ελάχιστο χρόνο να επαναλειτουργήσει η παλιά Λυρική ως «Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας» που θα φιλοξενεί από εδώ και μπρος πλήθος μουσικών εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών γεγονότων κρατώντας ζωντανή αυτή τη γωνιά της πόλης».

Η πρόεδρος της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων Πόπη Διαμαντάκου, επεσήμανε ότι «Με αυτή την καλλιτεχνική ομάδα, τον Γιάννη Κακλέα, τον Μανόλη Παντελιδάκη και τη Φρόσω Λύτρα, που συνεργαζόμαστε για δεύτερη φορά, καταφέραμε να δώσουμε ένα στίγμα για το πώς πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι οι γιορτές στην Αθήνα: χαρούμενες αλλά πάνω απ όλα σε μια ιδέα κάθε φορά η οποία θα μπορεί να ενισχύσει τη χαρά, να δώσει ώθηση στη φαντασία χωρίς απαραιτήτως να ξοδεύονται πολλά χρήματα γι’ αυτά. Οι γιορτές μας έχουν σενάριο με αρχή, μέση και τέλος. Καλούν κατοίκους της πόλης και επισκέπτες να γίνουν μέρος του όπως φέτος τους καλούν να πιστέψουν ότι είναι άγγελοι και να πετάξουν προς την αισιοδοξία έστω για λίγο. Αυτό άλλωστε είναι η γιορτή, η στιγμή».

21 Δεκεμβρίου: Η μεγαλύτερη νύχτα του έτους με τον Κ. Βήτα στο Εθνικό Αστεροσκοπείο

Τη Μεγαλύτερη Νύχτα του χρόνου θα τη γιορτάσουμε μαζί με τον Κ. Βήτα στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Ο ξεχωριστός αυτός  καλλιτέχνης στήνει τα ηχητικά του τοπία και μεταφέρει τους ρυθμούς και την μουσική του, στον Λόφο των Νυμφών, για να υποδεχτεί το Χειμερινό Ηλιοστάσιο με μία ηλεκτρονική γιορτή, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 18.00.

22 – 30 Δεκεμβρίου: Ραντεβού με πολλή μουσική στο Σύνταγμα

Από τις 22 έως τις 30 Δεκεμβρίου, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο,  νέοι καλλιτέχνες και σχήματα tribute και jazz ανεβαίνουν στην πιο κεντρική σκηνή της Αθήνας, γεμίζουν την πόλη με μουσική και σκορπούν γιορτινές και χαρούμενες μελωδίες. Highlight των εκδηλώσεων στο Σύνταγμα δεν είναι άλλο από το Glasshouse, το αγαπημένο μουσικό project που πραγματοποιείται στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία στηνΑθήνα. Ραδιοφωνικοί παραγωγοί και djs θα δίνουν τον παλμό και θα μας καλούν να γίνουμε μέρος της μεγάλης γιορτής, ενώ τα έσοδα του project θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

31 Δεκεμβρίου: Αλλαγή χρόνου στο Θησείο με Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Κατερίνα Κούκα, Θέμη Καραμουρατίδη και Χριστίνα Μαξούρη.  

Με φόντο τον ιστορικό βράχο της Ακρόπολης, αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το νέο έτος στο Θησείο με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θα φωτίσει τον ουρανό και τις καρδιές μας. Την αυλαία θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων η οποία, με συνοδεία ξυλοπόδαρων και καλλιτεχνών τσίρκο, θα μας μαγέψει με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο οικοδεσπότης της γιορτινής βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος δήλωσε: «Έβλεπα πάντα την αλλαγή του έτους με την οικογένεια μου από την τηλεόραση και πάντα ήθελα με ένα τρόπο να είμαι και εγώ μέλος αυτής της γιορτής! Και τελικά να που βρέθηκε ο τρόπος».

Τα τελευταία λεπτά του 2018, θα μας συνοδεύσει με τη φωνή της, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα και σε μία ιδέα της Φρόσως Λύτρα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη  σε ένα ξεχωριστό δρώμενο. «Είμαστε έτοιμοι να χαρίσουμε μια ξέγνοιαστη,άκρως μουσική και χορευτική βραδιά σε όλους τους Αθηναίους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης» ανέφερε η Χριστίνα Μαξούρη.         

Το 2019 θα υποδεχθούν με ήχους και τραγούδια τους η Κατερίνα Κούκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης που τόνισαν «τη σημασία της αγάπης ως υπέρτατο ανθρώπινο συναίσθημα» και ευχήθηκαν «η μεγάλη γιορτή για τον ερχομό του νέου έτους να μας φέρει όλους αντιμέτωπους  με ανώτερα και άδολα συναισθήματα».

Το «Ολύμπια» φορά τα γιορτινά του

Αυτά τα Χριστούγεννα συμπίπτουν και με την επαναλειτουργία του ιστορικού «Ολύμπια». Η πόλη αποκτά πλέον το δικό της δημοτικό μουσικό θέατρο, το «Ολύμπια» – Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης. Γι’ αυτό, ανοίγει τις πόρτες του από τις 22 έως τις31 Δεκεμβρίου και φιλοξενεί θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες και παιδιά. Ακόμη, στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα, τρεις ξεχωριστές φωνές, οι Nalyssa Green, Sugahspank! και Louis, θα γεμίσουν την κεντρική σκηνή του θρυλικού κτιρίου με κομμάτια του Leonard Cohen και θα μας ταξιδέψουν στο θαυμαστό σύμπαν του με το αφιέρωμα “There is a crack in everything, that’s how the light gets in”.

Εκτός από το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, καλλιτεχνικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις και εργαστήρια, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στα Μουσεία, τις Βιβλιοθήκες, την Πινακοθήκη, τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του δήμου Αθηναίων, καθώς και σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους.

Εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας

Το Μοναστηράκι μεταμορφώνεται σε πίστα για ατέλειωτο χορό, από τις 22 Δεκεμβρίου! Χορευτικές ομάδες μετατρέπουν την πιο ζωντανή και πολύχρωμη πλατεία στη μεγαλύτερη χορευτική σκηνή με swing και πολύ… rock ‘n’ roll.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ… Η γιορτινή ατμόσφαιρα συνεχίζεται με ακόμα περισσότερες δράσεις στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας. Το πρόγραμμα έχει ακόμα μουσικά pop up events, εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους στις ανακαινισμένες παιδικές χαρές του δήμου Αθηναίων, δράσεις στηΔημοτική Αγορά Κυψέλης και στο Εμπορικό Τρίγωνο, τη χοροθεατρική παράσταση «Για μια στιγμή άγγελοι» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου.

Τα σύμβολα που κοσμούσαν πέρσι την πόλη, θα τοποθετηθούν και φέτος σε  επιλεγμένα σημεία: Το Δέντρο με πεταλούδες στην Κοραή, το Βαρέλι στον Άγιο Παντελεήμονα, το Δέντρο Νέον πλατεία Αυδή, η Λέξη Όνειρο στο Μοναστηράκι, 6 φιγούρες στην Τριλογία, το Φωτεινό φεγγάρι στο Αστεροσκοπείο, το Καράβι στην πλατεία Αιγύπτου, η Λέξη Αθήνα στο πάρκο Ελευθερίας, η Φάτνη στην Αγία Φωτεινή Ιλισσού.

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, θα συναντήσουμε σε πολλά –συχνά απρόσμενα- σημεία της πόλης, μορφές αγγέλων, εικαστικές παρεμβάσεις από διακεκριμένους καλλιτέχνες, όπως ο Αχιλλέας Χαρίτος και ο CacaoRocks, θα «ταξιδέψουμε» με τα φτερά τους και θα αναζητήσουμε τη χαρά της γιορτής. Σε ένα περιβάλλον που θα μας κάνει όλους να νιώσουμε και να θυμηθούμε ότι εμείς είμαστε οι άγγελοι της καθημερινότητας της ζωής μας για το καλό και το κακό, θα αναζητήσουμε και θα φέρουμε ξανά στη ζωή μας την αγάπη, την κινητήριο δύναμη και προϋπόθεση για κάθε τι όμορφο.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης - Πηγή: Trade Estates
LOGISTICS1 ημέρα ago

Με ομολογιακό δάνειο 9 εκατ. ευρώ από την Trade Estates προχωρά η EVITENCO τη μεγάλη επένδυση logistics της IKEA

Adia Aluma Hotels - Πηγή: Aluma Hotels / Isrotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Με 3 νέα lifestyle ξενοδοχεία επεκτείνεται η Hilton στο κέντρο της Αθήνας – Πότε ανοίγουν

Το νέο κτίριο της ΑΑΔΕ στην οδό Πειραιώς - Φωτό: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Άγγιξε το μισό δισ. ευρώ η αξία του χαρτοφυλακίου της Premia Properties – Ποιά τα 4 ορόσημα του 2024

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Δείτε την ακτινογραφία της ξενοδοχειακής αγοράς της Αθήνας – Διπλασιάστηκαν οι διεθνείς αλυσίδες

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Βουλής 6 στο κέντρο της Αθήνας - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο σε ακίνητο του ΕΦΚΑ στο Σύνταγμα – Ποιά κτίρια θα αξιοποιηθούν

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” σε νέα επένδυση ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Ρόδο – Πού θα γίνει και ποιά εταιρεία επενδύει

Athenaeum InterContinental Athens Hotel - Πηγή: Donkey Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Ξεκίνησε από AVAX – ΜΠΑΛΛΙΑΝ το μεγάλο έργο ανακαίνισης 43,7 εκατ. ευρώ του Athenaeum Intercontinental στη Λ. Συγγρού

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Και δεύτερο ακίνητο απέκτησε η ΟΝΥΞ Τουριστική – Πώς θα αξιοποιηθεί

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Αιτωλοακαρνανία – Πού θα γίνει

Κουφονήσια - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για έργο νέου ξενοδοχείου στα Κουφονήσια

TRYP by Wyndham Piraeus Port - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Με νέο ξενοδοχείο επεκτείνεται η Wyndham στον Πειραιά – Σε ποιά περιοχή θα γίνει και ποιά εταιρεία επενδύει

Άποψη του Πειραιά - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” δύο νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στον Πειραιά και νέο boutique ξενοδοχείο στο Σύνταγμα – Ποιά εταιρεία επενδύει

Adia Aluma Hotels - Πηγή: Aluma Hotels / Isrotel
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Απόβαση” και στην Πλατεία Ομονοίας για τη Hilton το Μάρτιο – Ποιό νέο 5άστερο ξενοδοχείο εντάσσεται στην αλυσίδα

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Ποιές είναι οι 10 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα που εντάχθηκαν στον Αναπτυξιακό Νόμο

Το πρώην εργοστάσιο της ιστορικής κλωστοϋφαντουργίας των αδελφών Ρετσίνα - Πηγή: Google Maps
REAL ESTATE2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε το πρώην εργοστάσιο Ρετσίνα στον Πειραιά – “Στα σκαριά” η αξιοποίησή του ακινήτου

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ημέρες ago

Προς Στρατηγική Επένδυση οδεύει το νέο mega τουριστικό project στη Χαλκιδική – Ποιά εταιρεία επενδύει

Ναύπλιο - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

3 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο εντάχθηκαν προς χρηματοδότηση στον Αναπτυξιακό Νόμο – Πού θα γίνουν

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Βουλής 6 στο κέντρο της Αθήνας - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο σε ακίνητο του ΕΦΚΑ στο Σύνταγμα – Ποιά κτίρια θα αξιοποιηθούν

Λήμνος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Βασίλης Πρωτόπαπας / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Νέα μεγάλη τουριστική επένδυση “στα σκαριά” στη Λήμνο – Τι περιλαμβάνει το Master Plan του Limnos Resort

Τα πρώην Κεραμεία Αλλατίνη στη Νοτιοανατολική Πύλη της Θεσσαλονίκης - Φωτό: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
RESIDENTIAL4 ημέρες ago

Πρώτο “πράσινο φως” για τη μεγάλη επένδυση real estate στα πρώην Κεραμεία Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη – Τι θα περιλαμβάνει

Πηγή: LAMDA Development
RESIDENTIAL5 ημέρες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα μεγάλα έργα στο Ελληνικό

To οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Άρτης 13 στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Το πρώην εργοστάσιο της ιστορικής κλωστοϋφαντουργίας των αδελφών Ρετσίνα - Πηγή: Google Maps
REAL ESTATE2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε το πρώην εργοστάσιο Ρετσίνα στον Πειραιά – “Στα σκαριά” η αξιοποίησή του ακινήτου

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ3 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: ξεκίνησε η θεμελίωση του Riviera Galleria στο Ελληνικό – Τι θα περιλαμβάνει

Η νέα τουριστική επένδυση Alexandrou Chora Project στο Costa Ofrynio - Φωτό: Kourtidis Group
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ξεκίνησαν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση Alexandrou Chora στην Καβάλα – Τι θα περιλαμβάνει

Η επένδυση της Ten Brinke στο ακίνητο επί των οδών Λ. Βουλιαγμένης και Βενεζουέλας στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Ποιά εταιρεία επενδύει

To Commercial Hub στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 μήνα ago

The Ellinikon: ξεκινούν το 2025 τα έργα της πρώτης φάσης και στην πλευρά της Λεωφ. Βουλιαγμένης – Στο επίκεντρο mall και retail park

Μακέτα από το νέο data center της Microsoft στα Σπάτα - Πηγή: ΜΠΕ / Microsoft
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] “Στα σκαριά” η επένδυση της Microsoft για το νέο data center στα Σπάτα – Πού θα γίνουν τα άλλα 2

Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Πώς θα “μεταμορφωθεί” η είσοδος του Πειραιά με τη νέα μεγάλη επένδυση Piraeus Gate – Πού θα γίνει

Το Logistics Park της BriQ Properties στον Ασπρόπυργο - Πηγή: BriQ Properties
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε το νέο logistics center της BriQ στον Ασπρόπυργο

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).