Connect with us

REAL ESTATE

Οι 5 “πράσινες” επενδύσεις που θα χρηματοδοτήσει το νέο ομόλογο 120 εκατ. της Noval Property

Παύλος Ρίζος

Published

on

Το κτίριο The Orbit της Noval Property στη Λ. Κηφισίας - Πηγή: Noval Property
Το κτίριο The Orbit της Noval Property στη Λ. Κηφισίας - Πηγή: Noval Property

5 μεγάλες “πράσινες” επενδύσεις 231 εκατ. ευρώ θα χρηματοδοτήσει το νέο ομολογιακό δάνειο έως 120 εκατ. ευρώ που θα εκδόσει η Noval Property.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας Noval Property αναφορικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ποσού έως 120.000.000 ευρώ, διάρκειας επτά ετών, διαιρούμενου σε έως 120.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες, ομολογίες με ονομαστική αξία εκάστης 1.000 ευρώ.

Η έκδοση του ομολογιακού δανείου

Οι ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν από την Noval Property ΑΕΕΑΠ θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς εντός της ελληνικής επικράτειας με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος της ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς της έκδοσης του ΚΟΔ και της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των ομολογιών στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του ΧΑ, στις 29 Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί το εύρος απόδοσης.

Η έναρξη δημόσιας προσφοράς τοποθετείται στις 30 Νοεμβρίου και η λήξη στις 2 Δεκεμβρίου. Αναφορικά με την έναρξη διαπραγμάτευσης των ομολογιών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, τοποθετείται στις 7 Δεκεμβρίου.

Η νέα καμπάνια

Με στόχο να προετοιμάσει το έδαφος και τους ιδιώτες επενδυτές η Noval έχει ήδη βγει με νέα καμπάνια στην οποία ξανασυστήνει ουσιαστικά την εταιρεία στο ευρύ κοινό.

Με σύνθημα “επαναπροσδιορίζοντας την ανάπτυξη”, η Noval Property παρουσιάζει το όραμά της για τις πόλεις.

Η πόλη δεν είναι μόνο τα κτίριά της και οι δρόμοι, τονίζει το σχετικό video, συμπληρώνοντας ότι το όραμα της Noval είναι η βιώσιμη ανάπτυξη για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία, με “πράσινο” και “έξυπνο” προσανατολισμό.

Σημειώνεται ότι μέσα στο Νοέμβριο, ο όμιλος Viohalco εξέδωσε ένα ακόμη μεγάλο εταιρικό ομόλογο, αυτή τη φορά για την ElvalHalcor, ύψους 250 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, η ζήτηση για το ομόλογο υπερκαλύφθηκε κατά σχεδόν 3 φορές ενώ οι ομολογίες πλέον διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Ποιές επενδύσεις δρομολογήθηκαν το 2021

Η Noval Property, από την 01.01.2021 είχε ολοκληρώσει τις παρακάτω επενδύσεις, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο:
• Στις 2 Απριλίου 2021, η Εταιρεία απέκτησε οικιστικό ακίνητο το οποίο βρίσκεται στο Κεφαλάρι Κηφισιάς, επιφάνειας οικοπέδου 839,79 τ.μ. και οικίας συνολικής δομημένης επιφάνειας 422,75 τ.μ. Το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε €1,26 εκατ. και χρηματοδοτήθηκε μέσω τραπεζικού δανεισμού.

• Στις 5 Απριλίου 2021, η Εταιρεία απέκτησε οικόπεδο το οποίο βρίσκεται επί της οδού Χειμάρρας του Δήμου Αμαρουσίου συνολικής επιφάνειας 1.635,29 τ.μ. Το τίμημα της απόκτησης ανήλθε σε €1,27 εκατ. και χρηματοδοτήθηκε μέσω τραπεζικού δανεισμού.

• Στις 6 Απριλίου 2021, η Εταιρεία απέκτησε οικόπεδο το οποίο βρίσκεται επί της οδού Χειμάρρας του Δήμου Αμαρουσίου συνολικής επιφάνειας 262,89 τ.μ. Το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε €225 χιλ. και χρηματοδοτήθηκε μέσω τραπεζικού δανεισμού.

• Τον Φεβρουάριο του 2021 κατακυρώθηκε δυνάμει σχετικού διαγωνισμού στην εταιρεία THE GRID Α.Ε. (μετοχική σύνθεση: 50% Noval Property, 50% Mavani Holdings Limited του ομίλου Brook Lane Capital) οικόπεδο συνολικής επιφανείας περίπου 16 χιλ. τ.μ., επί των οδών Χειμάρρας 10-12 και Λεωφόρου Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στην περιοχή Σωρός του Αμαρουσίου (πρώην ακίνητο Kodak). Σημειώνεται ότι έχει επικυρωθεί δικαστικά η εν λόγω κατακύρωση και ότι εκκρεμεί μόνο η σχετική συμβολαιογραφική πράξη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης. Το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε €28.605 χιλ. και θα χρηματοδοτηθεί μέσω συνδυασμού τραπεζικού δανεισμού και ιδίων κεφαλαίων. Στο πλαίσιο του σχετικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εν λόγω απόκτηση, εκδόθηκε τραπεζική εγγυητική επιστολή υπέρ της THE GRID Α.Ε. ποσού ίσου με το προσφερόμενο τίμημα. Έναντι της εν λόγω εγγυητικής επιστολής (ΕΕ), η Εταιρεία παρέχει εταιρική εγγύηση έως ποσού €4.291 χιλ. υπέρ της THE GRID Α.Ε., κατ’ αναλογία της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της τελευταίας. Η εν λόγω ΕΕ θα επιστραφεί την ημέρα υπογραφής της συμβολαιογραφικής πράξης μεταβίβασης και καταβολής του συμφωνημένου τιμήματος από την THE GRID A.E.

Το mega πλάνο επενδύσεων

Τα κεφάλαια από το νέο ομολογιακό δάνειο έως 120 εκατομμυρίων ευρώ θα χρηματοδοτήσει τις νέες επενδύσεις της εταιρείας, που κατά κύριο λόγο θα αφορούν “πράσινες” επενδύσεις, δηλαδή επενδύσεις με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, πληρώντας τα κριτήρια βιωσιμότητας.

Η εταιρεία θα εστιάσει στην απόκτηση ή/και την ανάπτυξη, ανέγερση ή/και ανακαίνιση ακινήτων κατά κύριο λόγο σε κατηγορίες ακινήτων όπως κτίρια γραφείων με πιστοποίηση LEED ή/και BREEAM, έργα αστικής ανάπλασης μικτής χρήσης, τουριστικά καταλύματα, κέντρα logistics, data centres, και οικιστικά.

Κατά την ημερομηνία του Ενημερωτικού Δελτίου, το επενδυτικό πρόγραμμα της Noval περιλαμβάνει τις κάτωθι δυνητικές επενδύσεις, οι οποίες πληρούν τα κριτήρια του Green Bond Framework, το ύψος των οποίων αναμένεται να ανέλθει σε περίπου 316 εκατομμύρια ευρώ.

Οι επενδύσεις αφορούν σε χώρους μικτής χρήσης οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περίπου το 48% (αφορά κυρίως στην αστική ανάπλαση του πρώην βιομηχανικού ακινήτου στην οδό Πειραιώς 252), γραφειακούς χώρους οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περίπου το 22%, τουριστικά καταλύματα/κατοικίες οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περίπου το 24%, και τέλος logistics που αντιπροσωπεύουν περίπου το 6%.

Οι 5 “πράσινες” επενδύσεις που θα χρηματοδοτήσει το ομόλογο

1. The Grid – νέο βιοκλιματικό κτίριο γραφείων στο πρώην ακίνητο της Kodak στο Μαρούσι

Αφορά υπό ανάπτυξη συγκρότημα κτιρίων γραφείων επί των οδών Χειμάρρας 10-12 και Λεωφόρου Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο Μαρούσι (πρώην ακίνητο Kodak) συνολικής επιφάνειας περίπου 49.000 τ.μ. και αναμενόμενης διεθνούς πιστοποίησης κατά LEED, μέσω της εταιρείας THE GRID Α.Ε. (μετοχική σύνθεση: 50% Noval Property, 50% Mavani Holdings Limited του ομίλου Brook Lane Capital).

Για το εν λόγω έργο αναμένονται την περίοδο 2022-2025 κεφαλαιουχικές δαπάνες από την THE GRID Α.Ε. ύψους περίπου €48,7 εκατ. (€77,3 εκατ. περιλαμβανομένου και του τιμήματος αγοράς της γης, το οποίο αναμένεται να καταβληθεί μέχρι το τέλος του 2021), το 50% του οποίου, ήτοι €24,4 εκατ. (€38,7 εκατ. συμπεριλαμβανομένης της αναλογίας επί του τιμήματος αγοράς της γης), αντιστοιχεί στην Εταιρεία.

2. Στρατηγική επένδυση City Resort στην Πειραιώς

Αφορά υπό ανάπτυξη αστική ανάπλαση του πρώην βιομηχανικού ακινήτου (αρχικής επιφάνειας 72.500 τ.μ. περίπου) στην οδό Πειραιώς 252, η οποία εντάχθηκε στο καθεστώς Στρατηγικών Επενδύσεων (Νόμος 3894/2010) στο τέλος του 2019, σε μικτές χρήσεις που αναμένεται να περιλαμβάνουν συνδυασμό γραφείων, ξενοδοχείου, κατοικιών, αθλητικών εγκαταστάσεων και λοιπών χρήσεων, με αναμενόμενη διεθνή πιστοποίηση LEED / LEED Neighborhood Development ή BREEAM Communities και κατάλληλης ενεργειακής απόδοσης, έργο για το οποίο αναμένονται κεφαλαιουχικές δαπάνες ύψους περίπου €152 εκατ. την περίοδο 2022-2025.

3. Κτίριο διαμερισμάτων & γραφείων στο Μετς

Αφορά την ανακατασκευή του κτιρίου στην οδό Αρδηττού στο Μετς, συνολικής επιφάνειας περίπου 3.480 τ.μ. σε κτίριο διαμερισμάτων και γραφείων αναμενόμενης διεθνούς πιστοποίησης κατά LEED ή BREEAM, έργο για το οποίο αναμένονται κεφαλαιουχικές δαπάνες ύψους περίπου €8 εκατ. την περίοδο 2022-2024.

4. Νέο κτίριο σύγχρονων γραφείων στο Μαρούσι

Αφορά το υπό ανάπτυξη νέο κτίριο γραφείων στο ακίνητο της οδού Χειμάρρας 16 στο Μαρούσι, συνολικής επιφάνειας περίπου 20.175 τ.μ. με αναμενόμενη διεθνή πιστοποίηση κατά LEED, έργο για το οποίο αναμένονται κεφαλαιουχικές δαπάνες ύψους περίπου €22 εκατ. την περίοδο 2022-2025 (για την ανάπτυξη του εν λόγω νέου κτιρίου αποκτήθηκαν τα δύο (2) οικόπεδα επί της οδού Χειμάρρας, στον Δήμο Αμαρουσίου.

5. Νέες εγκαταστάσεις logistics

Αφορά την υπό σχεδιασμό μετατροπή πρώην βιομηχανικών ακινήτων συνολικής επιφάνειας 22.200 τ.μ. σε κτίρια logistics κατάλληλης ενεργειακής απόδοσης, έργα για τα οποία εκτιμώνται κεφαλαιουχικές δαπάνες ύψους περίπου €10 εκατ. την περίοδο 2022 – 2024.

Πέραν των ανωτέρω που αφορούν επενδύσεις επί των υφιστάμενων ακινήτων του Χαρτοφυλακίου, το επενδυτικό πρόγραμμα της Εταιρείας περιλαμβάνει δυνητικές Πράσινες Επενδύσεις σε νέα ακίνητα για τις οποίες έχει ήδη διενεργηθεί ή διενεργείται ενδελεχής έλεγχος (due diligence) ή/και συζητούνται συμβατικά κείμενα, κυρίως στις κατηγορίες των γραφείων, τουριστικών καταλυμάτων, logistics και κατοικιών, συνολικού εκτιμώμενου ύψους περίπου €85 εκατ.

Σημειώνεται ότι η υλοποίηση των εν λόγω επενδύσεων για τις οποίες δεν έχει υπογραφεί προσύμφωνο ή άλλο δεσμευτικό έγγραφο, τελεί υπό την επιφύλαξη των συνθηκών της αγοράς και των αποτελεσμάτων των σχετικών ελέγχων και δεν μπορεί να υπάρξει διαβεβαίωση ότι θα ολοκληρωθούν.

Πώς επιλέγει ακίνητα προς επένδυση

Σημειώνεται ότι για την αξιολόγηση των επενδυτικών ευκαιριών, λαμβάνεται υπόψη, μεταξύ άλλων, η γεωγραφική περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο, η κατάσταση και η ποιότητα σχεδιασμού (εφόσον αφορά κτίριο), η δυνατότητα να παράγει μακροπρόθεσμα σταθερές ταμειακές ροές και ελκυστικές αποδόσεις, το ενεργειακό αποτύπωμα του κτιρίου, η θετική επιρροή του ακινήτου στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας καθώς και η αποτίμηση κατά το χρόνο απόκτησης.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Το νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων στη Λεωφόρο Κηφισίας 199 στο Μαρούσι - Πηγή: Noval Property
REAL ESTATE6 ώρες ago

Ισχυρή ανάπτυξη για τη Noval Property το 2025 – Ποιά έργα ολοκλήρωσε και ποιά βρίσκονται στο pipeline για το 2026

Ο οικιστικός πύργος Marina Tower στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
REAL ESTATE11 ώρες ago

Jeremy Dworken (Foster+Partners): οι ευκαιρίες στην ελληνική αγορά και το case study του mega έργου 270 Park Avenue στη Νέα Υόρκη

San Antonio Summerland
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ11 ώρες ago

“Στα σκαριά” νέο έργο επέκτασης γνωστού ξενοδοχείου στη Μύκονο

Πηγή: Canva
LOGISTICS11 ώρες ago

Τι προβλέπεται για την αγορά logistics real estate στην Ελλάδα το 2026 – Οι νέες τάσεις και η πορεία των τιμών ενοικίασης και πώλησης αποθηκών

Πηγή: Ελλάκτωρ
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ11 ώρες ago

Ποιό κτίριο γραφείων στη Βασιλίσσης Σοφίας απέκτησε από την PRODEA η ΕΛΛΑΚΤΩΡ

To πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι - Πηγή: Υπερταμείο / Growthfund
REAL ESTATE1 ημέρα ago

5 “μνηστήρες” για το έργο παραχώρησης στο πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι – Ποιά μεγάλα ονόματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον

Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Βερβερίδης Βασίλης / Motionteam
REAL ESTATE1 ημέρα ago

H ακτινογραφία της αγοράς real estate στη Θεσσαλονίκη – Ποιές περιοχές είναι δημοφιλείς για ακίνητα κατοικίας, αγορά γης και logistics

Το ιστορικό κτίριο γραφείων στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6-8 στο Σύνταγμα - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 ημέρα ago

Ξεκινά ριζική ανακαίνιση σε ιστορικό κτίριο γραφείων στο Σύνταγμα – Ποιά εταιρεία ανέλαβε το έργο

Πηγή: Premia Properties
REAL ESTATE1 ημέρα ago

Οινοποιεία ως real estate destination – Πώς μεταμορφώνονται από οικογενειακά κτήματα σε επενδυτικά assets

To πρώην ακίνητο ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ που θα μετατρέψει σε logistics hub η Dimand
LOGISTICS1 ημέρα ago

Στη γραμμή εκκίνησης η μεγάλη επένδυση logistics της Dimand στη Θεσσαλονίκη – Πώς θα αξιοποιηθεί το πρώην ακίνητο της ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ στη δυτική πλευρά της πόλης

Το νέο συγκρότημα κατοικιών και γραφείων Skyway στο Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL4 ημέρες ago

[ΦΩΤΟ] Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας επένδυσης κατοικιών και γραφείων Skyway στον Πειραιά – Πώς εντάσσεται στο mega project PIRAEUS GATE

Το ακίνητο στην οδό Χάρητος 3 στο Κολωνάκι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Κολωνάκι – Ποιό κτίριο θα αξιοποιηθεί

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

Παραδίδεται από το Μάρτιο το νέο σύγχρονο κτίριο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

Το ιστορικό Μέγαρο Αλμυράντη στην Παλιά Βουλή, που θα μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 ημέρες ago

Ολοκληρώνεται η επένδυση για το νέο boutique ξενοδοχείο σε ιστορικό ακίνητο κοντά στην Παλιά Βουλή – Ποιά εταιρεία επενδύει

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro
LOGISTICS1 ημέρα ago

Νέα ακίνητα στην Αττική αναζητά η Σκλαβενίτης – Σε ποιές περιοχές εστιάζει και ποιές οι προδιαγραφές

The Modernist στο Κολωνάκι - Πηγή: BriQ Properties
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” το νέο ξενοδοχείο THE MODERNIST στον Πειραιά – Πώς προχωρά η νέα ξενοδοχειακή επένδυση

Το νέο IKOS Kissamos - Πηγή: LinkedIn/Ανδρέας Ανδρεάδης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

[ΦΩΤΟ] Ανοίγει τον Απρίλιο το νέο IKOS Kissamos – Τι περιλαμβάνει το mega ξενοδοχειακό project

Το πολυώροφο κτίριο στη συμβολή των οδών Παπαστράτου και Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Προς ολοκλήρωση η μεγάλη επένδυση της ZEUS στον Πειραιά – Ποιό εμβληματικό κτίριο κοντά στο λιμάνι “μεταμορφώνεται”

Το ξενοδοχείο President στη Λεωφόρο Κηφισίας - Πηγή: President Hotel Athens
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

[ΦΩΤΟ] Ολοκληρώνονται τον Απρίλιο τα έργα ανανέωσης του ξενοδοχείου President στη Λεωφόρο Κηφισίας

Η οδός Αισχύλου στην περιοχή του Ψυρρή - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Δύο νέα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας σχεδιάζει η Fattal – Σε ποιό γνωστό δρόμο θα γίνουν

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

To πρώην ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα - Πηγή: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες

Το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 μήνα ago

[VIDEO] Ξεκίνησε η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Η νέα επένδυση Voria στο Μαρούσι - Όμιλος Regency
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 μήνα ago

[VIDEO] Δείτε πώς προχωρούν τα έργα για το Project VORIA στο Μαρούσι

Το νέο συγκρότημα κατοικιών και supermarket της Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες - Πηγή: Google Maps
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Προχωρά το mega project 30 εκατ. ευρώ με κατοικίες και εμπορικό κατάστημα της Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες – Πότε θα ολοκληρωθεί

Τα έργα σε εξέλιξη στον νέο Riviera Tower στο The Ellinikon - Πηγή: Bizness.gr
RESIDENTIAL3 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα μεγάλα κτιριακά έργα – “Ψήλωσαν” και άλλο Riviera Tower, IRC και τα κτίρια κατοικιών

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL3 μήνες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα μεγάλη οικιστική επένδυση Green Haven στα Μελίσσια

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).