Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα σχέδια για ξενοδοχείο στη νέα Μαρίνα Αλίμου – Πώς προχωρά η μεγάλη επένδυση της REDS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Newsroom

Published

on

Η νέα Μαρίνα Αλίμου - Πηγή: ΜΠΕ / REDS
Η νέα Μαρίνα Αλίμου - Πηγή: ΜΠΕ / REDS

Τα σχέδια για ξενοδοχείο μέσα στη νέα Μαρίνα Αλίμου αποκαλύπονται μέσα από τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου που έχει αναλάβει η REDS.

Συγκεκριμένα, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της επένδυσης βρίσκεται σε διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης με τελική ημερομηνία την 11η Ιουλίου 2023.

Μέσα σε αυτή καθορίζονται και οι λεπτομέρειες χωροθέτησης του ξενοδοχείου καθώς και τι αυτό θα περιλαμβάνει.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση και εκμετάλλευση της Μαρίνας Αλίμου παραχωρήθηκε το 2020 στην «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΛΙΜΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» μετά από σχετικό πλειοδοτικό διαγωνισμό που διενήργησε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ).

Η σχετική σύμβαση παραχώρησης υπεγράφη με το ΤΑΙΠΕΔ, το Υπουργείο Τουρισμού και την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ) στις 13.05.2020.

Ο κατά προσέγγιση προϋπολογισμός κατασκευής των έργων της Μαρίνας Αλίμου (συμπεριλαμβανομένων λιμενικών έργων, έργων χερσαίας ζώνης και Η/Μ εγκαταστάσεων και δικτύων) ανέρχεται σε 60 εκατ. ευρώ.

Τα σχέδια για το ξενοδοχείο

Σύμφωνα με τη ΜΠΕ, στα έργα της χερσαίας ζώνης περιλαμβάνεται και η δημιουργία ξενοδοχείου.

Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν η διοίκηση της REDS., θα είναι μικρό σε μέγεθος με δυναμικότητα 60 με 100 δωματίων,

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα που περιλαμβάνει χώρο εστίασης και αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και ο χώρος χερσαίας απόθεσης και συντήρησης σκαφών (καθώς και ορισμένες χρήσεις διοίκησης και λειτουργίας της μαρίνας, όπως ο πύργος ελέγχου και χώροι υγιεινής) χωροθετούνται επί του βορειοδυτικού τμήματος της χερσαίας ζώνης της μαρίνας.

Η χερσαία αυτή έκταση, που διαμορφώθηκε στο παρελθόν με επιχώσεις επί θαλασσίου χώρου, έχει τη μορφή χερσονήσου καθώς βρέχεται από τα βόρεια, δυτικά και νότια από θάλασσα (με τη νότια πλευρά της να είναι σε επαφή με τη λιμενολεκάνη).

Πρόκειται στο σύνολό της για την πλέον απομακρυσμένη περιοχή της χερσαίας ζώνης της μαρίνας, θέση που συνάδει με τη λειτουργία των εν λόγω εγκαταστάσεων, τόσο για λόγους άνεσης (περιορισμός της όχλησης των ενοίκων του ξενοδοχείου από το κοινό) όσο και ασφάλειας.

Η αποφυγή όχλησης στη γειτονία μεταξύ χώρου χερσαίας απόθεσης και ξενοδοχειακού συγκροτήματος, όπως παρουσιάζεται αναλυτικότερα στη συνέχεια, επιτυγχάνεται μέσω της μεταξύ τους υψομετρικής διαφοράς και της υψηλής φύτευσης στο όριο των δύο χρήσεων.

Τι προβλέπει η ΜΠΕ για τη Νέα Μαρίνα Αλίμου

Στα πλαίσια της προβλεπόμενης από το από 13.08.2018 Π.Δ. συνολικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων υποδομών του τουριστικού λιμένα, έτσι ώστε αυτός να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του θαλάσσιου τουρισμού με σκάφη αναψυχής, με τα προτεινόμενα έργα θα δημιουργηθεί μια σύγχρονη μαρίνα, δυναμικότητας 979 θέσεων ελλιμενισμού συνολικά, εκ των οποίων 873 αφορούν σε σκάφη αναψυχής διαφόρων κατηγοριών και μήκους έως 50m, 95 αφορούν σε ναυταθλητικά σκάφη μήκους 6m έως 15m, και 11 αφορούν σε αλιευτικά σκάφη.

Συγκεκριμένα, με τα προτεινόμενα έργα προβλέπεται η αξιοποίηση της λιμενικής υποδομής της μαρίνας, καθώς και η ανάπτυξη της χερσαίας ζώνης της, συνολικής επιφάνειας 210 στρεμμάτων περίπου, με στόχο τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και ποιοτικού πόλου τουρισμού, αναψυχής και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Τελικός σκοπός της προτεινόμενης ανάπτυξης είναι αφ’ ενός η υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση του θαλάσσιου τουρισμού με σκάφη αναψυχής που έχοντας ως «λιμένα-βάση» (homeport) την Αθήνα ταξιδεύουν στον Σαρωνικό Κόλπο, τις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο και αφ’ ετέρου η διαμόρφωση ενός ποιοτικού παρακτίου χώρου αναψυχής που θα αποτελεί τη διέξοδο της πόλης του Αλίμου προς τη θάλασσα.

Η νέα Μαρίνα Αλίμου - Πηγή: ΜΠΕ / REDS

Η νέα Μαρίνα Αλίμου – Πηγή: ΜΠΕ / REDS

Ποιά άλλα έργα θα γίνουν & σε ποιά σημεία

Η διάταξη της χερσαίας ζώνης της μαρίνας οργανώνεται με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ιδιοκτητών και επιβαινόντων στα σκάφη παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών από υποδομές χερσαίας απόθεσης και συντήρησης σκαφών έως ξενοδοχείο, αλλά και να παρέχει εμπορικές χρήσεις και χρήσεις αναψυχής και αθλητισμού στους επισκέπτες της.

Ταυτόχρονα, η διάρθρωση των όγκων και η διαμόρφωση των υπαίθριων χώρων εναρμονίζεται πλήρως με το ανάγλυφο της περιοχής που χαρακτηρίζεται από μία υψομετρική έξαρση στο βόρειο τμήμα της χερσαίας ζώνης της μαρίνας και εν συνεχεία γίνεται ομαλό προς τα νότια.

Όλο το μήκος της χερσαίας ζώνης είναι προσβάσιμο τόσο στον πεζό όσο και στα ΑμεΑ.

Ειδικότερα, με την προτεινόμενη διάταξη των χρήσεων και λειτουργιών στη χερσαία ζώνη της Μαρίνας Αλίμου, επιτυγχάνονται τα εξής:

• Η οδική πρόσβαση στη μαρίνα γίνεται με ασφαλή τρόπο από τα δύο άκρα της περιορίζοντας έτσι την ανάγκη εσωτερικών μετακινήσεων. Μεγάλης δυναμικότητας χώροι στάθμευσης κατανέμονται πέριξ των δύο εισόδων της μαρίνας ικανοποιώντας άμεσα με την είσοδο του οχήματος στη μαρίνα την ανάγκη στάθμευσης του. Ομοίως, σημεία από/επιβίβασης χωροθετούνται σε κατάλληλες θέσεις πλησίον των δύο εισόδων της μαρίνας. Με τον τρόπο αυτό το κεντρικό τμήμα της μαρίνας καθίσταται ελεύθερο κυκλοφορίας οχημάτων, όπως άλλωστε επιβάλει το από 13.08.2018 Π.Δ., αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τον χαρακτήρα αναψυχής της μαρίνας.

• Η πεζή πρόσβαση στη μαρίνα είναι εφικτή μέσω κατάλληλα διαμορφωμένων ανοιγμάτων σε ικανό αριθμό σημείων κατά μήκος του ορίου της χερσαίας ζώνης που είναι σε επαφή με την λεωφόρο Ποσειδώνος. Μάλιστα η θέση των εισόδων αυτών είναι κατάλληλα χωροθετημένες έτσι ώστε να είναι δυνατή η άμεση και ασφαλής πρόσβαση μέσω των υφιστάμενων διαβάσεων της λεωφόρου και των στάσεων τραμ. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η επιθυμητή ώσμωση της μαρίνας με τον αστικό ιστό του Δήμου Αλίμου.

• Το διοικητικό κέντρο της μαρίνας διαμορφώνεται σε χώρο της χερσαίας ζώνης που αφενός είναι διακριτός σε σχέση με τις δραστηριότητες τουρισμού-αναψυχής της μαρίνας και ταυτόχρονα βρίσκεται σε κατάλληλο σημείο σε σχέση την κατανομή των θέσεων ελλιμενισμού. Στο διοικητικό κέντρο της μαρίνας περιλαμβάνονται κτίριο διοίκησης, λιμεναρχείο, τελωνείο, ιατρείο, γραφεία, χώροι υγιεινής (WC, ντους, πλυντήρια), καταστήματα παροχής υπηρεσιών, χώροι προσωπικού, αποθήκες, αποθήκη αντιρρυπαντικού εξοπλισμού. Παράλληλα, βοηθητικές χρήσεις διοίκησης και λειτουργίας μαρίνας (όπως χώροι υγιεινής, αποθήκες κλπ.) κατανέμονται στο σύνολο της χερσαίας ζώνης της μαρίνας και στην εγγύτητα των θέσεων ελλιμενισμού.

• Τα εμπορικά καταστήματα, οι γραφειακοί χώροι (που πρωτίστως θα εξυπηρετούν δραστηριότητες που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον θαλάσσιο τουρισμό, όπως ενοικίαση σκαφών και οχημάτων, ναυλομεσίτες, πώληση σκαφών, υποδοχή και εξυπηρέτηση επιβαινόντων στα σκάφη κλπ.) και τα εστιατόρια και αναψυκτήρια κατανέμονται σε όλο το εύρος του κεντρικού τμήματος της χερσαίας ζώνης και σε λογική απόσταση από τους χώρους ελλιμενισμού. Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σύνολο των επιβαινόντων στα σκάφη και ταυτόχρονα ωθείται η διάχυση του κοινού στη χερσαία ζώνη.

• Στο κέντρο της μαρίνας αναπτύσσονται χώροι εστίασης περιβαλλόμενοι από πράσινο και θάλασσα, διαμορφώνοντας μία εστία αναψυχής. Το κεντρικό αυτό τμήμα της μαρίνας αφορά σε χερσαία έκταση ορθογώνιου σχήματος που διαμορφώθηκε στο παρελθόν με επιχώσεις επί θαλασσίου χώρου και περιβάλλεται από τα ύδατα της λιμενολεκάνης.

Η νέα Μαρίνα Αλίμου - Πηγή: ΜΠΕ / REDS

Η νέα Μαρίνα Αλίμου – Πηγή: ΜΠΕ / REDS

• Διαμορφώνεται διακριτός χώρος ναυταθλητισμού σε λειτουργική επαφή με τον αντίστοιχο θαλάσσιο χώρο ελλιμενισμού ναυταθλητικών σκαφών.

• Οι χώροι πρασίνου και οι υπαίθριοι χώροι αναψυχής κατανέμονται ομοιόμορφα στη χερσαία ζώνη διαμορφώνοντας ένα ευχάριστο περιβάλλον τόσο για τους χρήστες όσο και για τους επισκέπτες της μαρίνας. Οι χώροι αυτοί σε συνδυασμό με τον ποδηλατόδρομο που οδεύει κατά μήκος του ορίου της χερσαίας ζώνης της μαρίνας διαμορφώνουν ένα ευχάριστο περιβάλλον κατάλληλο για περίπατο, άθληση και αναψυχή στο μέτωπο της πόλης του Αλίμου και σε συνέχεια της παρακείμενης παραλιακής διαμόρφωσης του Ζέφυρου.

• Οι εγκαταστάσεις του πεδίου προσγείωσης-απογείωσης ελικοπτέρου χωροθετούνται στο πλέον απομακρυσμένο σημείο της μαρίνας (στο ακρομώλιο του προσήνεμου μώλου), ελαχιστοποιώντας έτσι τυχόν όχληση στις χρήσεις της χερσαίας ζώνης της μαρίνας αλλά και στα ελλιμενισμένα σκάφη. Ομοίως, ο σταθμός καυσίμων σκαφών χωροθετείται σε πλέον απομακρυσμένη θέση από τη χερσαία ζώνη αλλά και τον κύριο όγκο των ελλιμενισμένων σκαφών (στο ακρομώλιο του υπήνεμου μώλου).

• Διαμορφώνονται με άρτιο κυκλοφοριακά τρόπο οι δύο είσοδοι της μαρίνας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και ασφαλής είσοδος/έξοδος των οχημάτων από αυτή, ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται οι υφιστάμενοι χώροι πρασίνου και υπάρχει μέριμνα για την άρτια λειτουργία των λοιπών χρήσεων πέριξ αυτής. Υπό τη μορφή νησίδας, στο χώρο της βόρειας εισόδου χωροθετείται το πρατήριο καυσίμων και πλυντήριο οχημάτων.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Σαντορίνη - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ώρα ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σαντορίνη

To νέο Bob W Stadiou 54 - Πηγή: BLEND Development
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ώρα ago

“Πράσινο φως” για το νέο ξενοδοχείο Bob W στη Σταδίου – Τι θα περιλαμβάνει και ποιά εταιρεία επενδύει

Μήλος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Χρήστος Μπόνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ώρες ago

Nέο ξενοδοχείο 4 αστέρων δρομολογείται στη Μήλο

Η νέα Μαρίνα Αλίμου - Πηγή: ΜΠΕ / REDS
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ώρες ago

Με αιχμή το real estate και τα ξενοδοχεία η νέα εποχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ – Ποιά έργα σχεδιάζει στην Αττική

OVEA Paros, Νάουσα Πάρου - Πηγή: SWOT Hospitality
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ώρες ago

Ανοίγει το καλοκαίρι το νέο 5άστερο ξενοδοχείο OVEA Paros – Σε ποιά περιοχή του νησιού βρίσκεται

Το κτίριο στην οδό Ερμού 61 - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 ώρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο στην οδό Ερμού – Σε ποιό σημείο θα γίνει το νέο κατάλυμα

Πηγή: Moving Doors
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ19 ώρες ago

Εισήλθε και στην ελληνική αγορά η Moving Doors – Τι σημαίνει το νέο concept Seamless Living που φέρνει

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE21 ώρες ago

Γιατί παραμένει αναξιοποίητο το 32% των ακινήτων στην Ελλάδα – Μόλις 1 στα 10 κλειστά ακίνητα άμεσα αξιοποιήσιμο

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Εγκρίθηκε νέο έργο ανακαίνισης γνωστού ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Κω

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αλόννησο

Φωτορεαλιστική απεικόνιση του νέου έργου γραφείων της Hellenic Properties στον Ταύρο - Πηγή: Hellenic Properties
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ5 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέα επένδυση γραφείων της Hellenic Properties στον Ταύρο – Ποιό γνωστό ακίνητο θα αξιοποιηθεί

Ξενοδοχείο Sandblu Santorini - Πηγή: LXR Hotels & Resorts
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Άνοιξε στη Σαντορίνη το πρώτο ξενοδοχείο της LXR Hotels & Resorts στην Ελλάδα

Πηγή: Canva
LOGISTICS3 εβδομάδες ago

Νέα επένδυση logistics 110,4 εκατ. ευρώ σχεδιάζει στη Δυτική Αττική η LIDL – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Πηγή: Canva
LOGISTICS3 εβδομάδες ago

Προς Στρατηγική Επένδυση το νέο mega logistics center της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στον Ασπρόπυργο

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

[ΦΩΤΟ] Προχωρά η επένδυση για το νέο κτίριο “πράσινων” γραφείων MOB2 στο Μαρούσι – Ποιά εταιρεία επενδύει

Το ακίνητο στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την οδό Πετμεζά - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού – Ποιό ακίνητο θα αξιοποιηθεί και ποιά εταιρεία επενδύει

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ5 ημέρες ago

Πώς προχωρά η επέκταση της ΙΚΕΑ στην Ελλάδα – Σε ποιού είδους εμπορικά ακίνητα θα επενδύσει και σε τι στάδιο βρίσκεται το project στο The Ellinikon

Nautilus Project - Πηγή: ΣΜΠΕ/ΕΣΧΑΣΕ/Υπουργείο Ανάπτυξης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 ημέρες ago

Ξανά “στα σκαριά” η mega τουριστική επένδυση στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Τι θα περιλαμβάνει και ποιοί επενδύουν

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

Προχωρά η επένδυση της Hellenic Properties στο κτίριο γραφείων LK119 – Πού βρίσκεται και ποιός είναι ο μισθωτής

JW Marriott Crete Resort & Spa - Πηγή: Marriott / SWOT Hospitality
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ημέρες ago

Με 9 νέα ξενοδοχεία επεκτείνεται δυναμικά στην Ελλάδα η Marriott – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν και πότε ανοίγουν

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
Χωρίς κατηγορία1 ημέρα ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής της Riviera Galleria στο Ελληνικό

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS1 μήνα ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 μήνες ago

[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

To πρώην ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα - Πηγή: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 μήνες ago

Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL3 μήνες ago

Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890