Connect with us

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Ανοίγει 3 νέους χώρους γραφείων η IWG στην Αθήνα το 2025 – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Newsroom

Published

on

Πηγή: DKG Development
Πηγή: DKG Development

Ανοίγει 3 νέους χώρους γραφείων η IWG στην Αθήνα το 2025.

Συγκεκριμένα, η International Workplace Group (IWG), o μεγαλύτερος πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας στον κόσμο, με επωνυμίες όπως η Spaces, η Regus και η HQ, ανακοίνωσε το άνοιγμα τριών νέων υπερσύγχρονων ευέλικτων κέντρων γραφείων στην Αθήνα το 2025. Οι νέες τοποθεσίες, Regus River West Open, Spaces Europa Plaza και Spaces Imeras, θα διαθέτουν ιδιωτικά γραφεία, κοινόχρηστους χώρους εργασίας, αίθουσες συσκέψεων και χώρους έμπνευσης και δημιουργίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τόσο κορυφαίων επιχειρήσεων όσο και των νεοφυών εταιρειών.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ορόσημο στην ταχεία επέκταση της IWG, η οποία σημείωσε ρεκόρ σε έσοδα, ταμειακές ροές και κέρδη το πρώτο εξάμηνο του 2024 επικυρώνοντας παράλληλα 465 νέες τοποθεσίες παγκοσμίως. Επισημαίνεται επίσης η στρατηγική επέκτασης της IWG στην Ελλάδα, με βάση την επιτυχημένη έναρξη λειτουργίας τεσσάρων νέων εγκαταστάσεων το 2024 και τη λειτουργία πέντε επιπλέον ακόμη που προγραμματίζονται για το 2025.

Καθώς η υβριδική εργασία κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα, η ζήτηση για ευέλικτους χώρους εργασίας αυξάνεται. Οι νέες τοποθεσίες, που εκτείνονται σε διάφορα σημεία της Αττικής, ανταποκρίνονται σε αυτή τη ζήτηση προσφέροντας χώρους εργασίας υψηλής ποιότητας που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να εργάζονται πιο κοντά στο σπίτι τους, μειώνοντας έτσι τον χρόνο μετακίνησης, βελτιώνοντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Οι 3 νέες τοποθεσίες υπογραμμίζουν τη δέσμευση της IWG για την αναβάθμιση του επαγγελματικού τοπίου στην Ελλάδα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας χώρους γραφείων σε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής, η IWG παρέχει τη δυνατότητα στους κατοίκους να ζήσουν τη εμπειρία της “πόλης των 15 λεπτών” επιτρέποντάς τους να κοινωνικοποιούνται και να εργάζονται αποδοτικά, μειώνοντας τις μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να προσαρμόσουν πλήρως τον χώρο τους βάσει των αναγκών τους.

Regus River West Open

O νέος χώρος εργασίας βρίσκεται στο ομώνυμο εμπορικό κέντρο και αποτελεί το πρώτο κέντρο γραφείων της IWG που θα στεγαστεί εντός εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα. Αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2025, στη διεύθυνση Λεωφ. Κηφισού 96-98, στο Αιγάλεω. Ο χώρος αυτός γραφείων Regus, με έκταση 460 τ.μ., θα εξυπηρετεί εταιρείες κάθε μεγέθους από σημαντικούς κλάδους, όπως η ναυτιλία, το fintech, το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων, οι μεταφορές και ο τραπεζικός τομέας. Αυτή η έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της IWG να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για παροχή υψηλής ποιότητας ευέλικτων χώρων εργασίας στην περιοχή.

Spaces Europa Plaza

Το κέντρο γραφείων Spaces Europa Plaza θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Μάΐο 2025, στη διεύθυνση Λεωφ. Θησέως 328-330, στην Καλλιθέα, το τέταρτο μεγαλύτερο προάστιο στην πόλης της Αττικής. Με συνολική έκταση 3.275 τ.μ., προσφέρονται ευέλικτοι χώροι εργασίας με εύκολη πρόσβαση. Το έργο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΘΗΣΕΩΣ.

Spaces Imeras

Ο νέος χώρος γραφείων Spaces Imeras, που η έναρξη της λειτουργίας του προγραμματίζεται τον Οκτώβριο του 2025, θα βρίσκεται στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 602, στην Αργυρούπολη. Αυτό το τριώροφο κτίριο 2.873 τ.μ. διακρίνεται για την φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και ενεργειακά αποδοτικών μεθόδων λειτουργίας. Το κέντρο γραφείων Spaces Imeras, διαθέτοντας έντονη θέαση και εύκολη πρόσβαση, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την DKG DEVELOPMENT, προσφέροντας ένα βιώσιμο και εμπνευσμένο περιβάλλον για επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Ο Mark Dixon, CEO & Ιδρυτής της IWG, σχολίασε: «Εδραιώνουμε την παρουσία μας στην Αθήνα με το άνοιγμα τριών νέων τοποθεσιών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό βήμα προόδου της αποστολής μας να προσφέρουμε ευέλικτους χώρους εργασίας παγκόσμιας κλάσης που προσαρμόζονται στις τοπικές ανάγκες.

Αυτές οι νέες τοποθεσίες εγκαινιάζονται σε μια εποχή που όλο και περισσότερες εταιρείες αναγνωρίζουν τα οφέλη της ευέλικτης εργασίας, ενισχύοντας την ευεξία και την ικανοποίηση των εργαζομένων, ενώ παράλληλα προάγουν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Μέσω της συνεργασίας μας με εταίρους που πρωτοπορούν, δημιουργούμε υπερσύγχρονους χώρους εργασίας που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται αποτελεσματικά και να αυξάνουν την παραγωγικότητά τους με μειωμένο κόστος. Καθώς η υβριδική εργασία καθιερώνεται ως η νέα κανονικότητα, αυτοί οι χώροι θα δώσουν τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και εταιρείες να ευημερούν σε ένα βιώσιμο και δυναμικό περιβάλλον».

Κωνσταντίνος Πετρίδης, Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της DKG Development

«Η συνεργασία μας με την IWG, έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο πάροχο ευέλικτων χώρων εργασίας, ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική μας να συνεργαζόμαστε με μεγάλους διεθνείς ομίλους σε όλο το χαρτοφυλάκιό μας. Ανακατασκευάζοντας αυτό το παρηκμασμένο ακίνητο, όχι μόνο προσθέτουμε αξία για τον Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού, αλλά συμβάλλουμε και στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας με βιώσιμες λύσεις. Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευση της DKG Development για την παροχή καινοτόμων, βιώσιμων και επικεντρωμένων στην κοινότητα έργων. Μέσω της συνεργασίας με την IWG, η εταιρεία θέτει νέα πρότυπα για ευέλικτους και υβριδικούς χώρους εργασίας στην Ελλάδα, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις για το δυναμικό εργατικό δυναμικό του σήμερα».

Stone West

«Η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται ραγδαία και στο πλαίσιο αυτής της ανάπτυξης, η ζήτηση για ανώτερης ποιότητας γραφεία και χώρους εργασίας έχει αυξηθεί σημαντικά καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και στη γύρω περιοχή. Σε συνεργασία με την International Workplace Group, το νέο κέντρο γραφείων μας μέσα στο εμπορικό κέντρο River West στην Αθήνα, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων υποστηρίζοντας τους πελάτες που αναπτύσσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα από διαφορετικές τοποθεσίες παγκόσμιας κλίμακας».

Ειδικού Σκοπού Θησέως

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την IWG, με στόχο την παροχή αξιόπιστων λύσεων για ευέλικτους χώρους εργασίας στη Νότια Αττική. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της IWG, οι νεες μας εγκαταστάσεις στη Λεωφ. Θησέως 328-330, στην Καλλιθέα, θα ενισχύσουν σημαντικά τη διαθεσιμότητα ευέλικτων χώρων εργασίας σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά. Αυτού του είδους οι χώροι εργασίας προσφέρουν τη βέλτιστη απάντηση στο διαρκώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, καλύπτοντας τις ανάγκες για ευελιξία και προσαρμογή».

Η στρατηγική επέκτασης πολλαπλών brand της International Workplace Group έχει σχεδιαστεί ώστε να απευθύνεται σε κάθε είδους επιχείρηση και επιχειρηματία. Η IWG δημιουργεί προσωπική, οικονομική και στρατηγική αξία για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, από τις πιο δυναμικές εταιρείες και γνωστούς οργανισμούς παγκοσμίως, έως μεμονωμένα άτομα και την επόμενη γενιά ηγετών της βιομηχανίας. Όλοι αυτοί αξιοποιούν τη δύναμη της ευέλικτης εργασίας για να αυξήσουν την παραγωγικότητα, την αποδοτικότητα, την ευελιξία και την εγγύτητα στην αγορά.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement QS Plan
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Πηγή: Levante Beach Resort
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Στα “σκαριά” επένδυση για την επέκταση του 5άστερου Levante Beach Resort στη Ρόδο

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο στα Χανιά – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης - Πηγή: Trade Estates
LOGISTICS1 ημέρα ago

Πού επενδύει η Trade Estates έως το 2028 – Το flagship έργο στο Ελληνικό και η επέκταση στη Σόφια

Πηγή: Nana Princess
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Ποιός γνωστός ξενοδοχειακός όμιλος επεκτείνεται και στην Αθήνα με νέο ξενοδοχείο στην “καρδιά” της πόλης

Ξενία Ουρανούπολης - Πηγή: ΕΤΑΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Πώς αποκτούν “νέα ζωή” τα Ξενία και τα ιστορικά ακίνητα – Τέσσερις διαφορετικές διαδρομές αξιοποίησης από την Αθήνα μέχρι Κομοτηνή

Τα Μεσόγεια από ψηλά - Design by Canva Pro
REAL ESTATE1 ημέρα ago

Ποιές οι νέες τάσεις στα ενοίκια κατοικιών στα Ανατολικά Προάστια της Αθήνας το 2026

Marathon Beach Resort - - Πηγή: Brown Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Από τα νέα ξενοδοχεία στο repositioning – Ποιά νέα έργα ανακαινίσεων ξενοδοχείων δρομολογούνται σε Αττική και νησιά

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέα επένδυση επέκτασης ξενοδοχείου δρομολογείται στη Ρόδο – Ποιό γνωστό 5άστερο θα “μεγαλώσει”

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Ανοίγει ο “δρόμος” για την υλοποίηση ενός νέου ξενοδοχειακού project στη Ζάκυνθο

Το ακίνητο της οδού Κοραή που θα ανακαινίσει η Dimand για την Piraeus Bank - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 ημέρες ago

Σχεδόν 94.000 τ.μ. γραφείων αλλάζουν τον τραπεζικό χάρτη στο κέντρο της Αθήνας – Τι ετοιμάζουν Alpha Bank, Πειραιώς και Eurobank

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Προχωρά έργο μετατροπής κτιρίου σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα

Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Ποιες είναι οι 11 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις που δρομολογούνται στις Κυκλάδες – Σε ποιά νησιά θα γίνουν

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Νέο 6ώροφο ξενοδοχείο δρομολογείται στο Κουκάκι – Πού θα γίνει και ποια εταιρεία επενδύει

Το νέο "πράσινο" συγκρότημα γραφείων NEXIS στο πρώην ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση - Πηγή: Hill International
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

Ολοκληρώθηκε το NEXIS στη Μεταμόρφωση – Πώς το πρώην ΕΚΕΠ έγινε “πράσινο” συγκρότημα γραφείων 21.000 τ.μ.

Εικόνα αρχείου - Design by Canva Pro
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Πέρα από την κλασική πολυκατοικία: 4 νέα οικιστικά μοντέλα που αναπτύσσονται στην Ελλάδα

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Με νέο σχεδιασμό προχωρά το Project VORIA στο Μαρούσι – Τι αλλάζει στο ξενοδοχειακό κομμάτι

NEXIS Metamorphosis - Πηγή: A&M Architects
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 ημέρες ago

Από Μαρούσι έως Ελαιώνα και Καλλιθέα, πέντε νέες επενδύσεις σε “πράσινα γραφεία” αλλάζουν το χάρτη ακινήτων της Αθήνας

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Σακελλαρίου και Τεώ - Πηγή: Europe Holdings
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Δεύτερη ζωή για τέσσερα μεγάλα ακίνητα στην Αττική – Πώς αλλάζουν χρήση και επιστρέφουν στην αγορά

Πηγή: Prodea
LOGISTICS1 εβδομάδα ago

“Στα σκαριά” το μεγάλο logistics center της PRODEA στον Ασπρόπυργο – Σε περιβαλλοντική αδειοδότηση το έργο των 100.000 τ.μ.

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέο έργο αναβάθμισης ξενοδοχείου σε 5 αστέρων στη Λέσβο

Ο οικιστικός πύργος Marina Tower στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε πώς παρουσιάζει η Bouygues τον πύργο κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό

RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα οικιστική επένδυση Almyra Complex στις Σέρρες – Ποιός γνωστός όμιλος επενδύει

To νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων της BriQ Properties στη Λ. Ποσειδώνος - Πηγή: mtarchitects
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 μήνα ago

[VIDEO] Δείτε το νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων AENORA στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Pinēa Living II - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της οικιστικής επένδυσης Pinea Living στο Νέο Ηράκλειο

Ilissos Suites - Pafilia / block722
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η οικιστική επένδυση Ilissos Suites στο Μοσχάτο – Ποιά εταιρεία επένδυσε στο έργο

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση VORIA στο Μαρούσι

Πηγή: Canva
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Σε λειτουργία το νέο υπερσύγχρονο κέντρο logistics της Skroutz στην Ελευσίνα

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL3 μήνες ago

[VIDEO] Green Haven: προχωρά η μεγάλη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στα Μελίσσια

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL4 μήνες ago

20 οικιστικά έργα στα “σκαριά” για την MIBS – Σε ποιές περιοχές της Αττικής επενδύει

Το οικισιτκό έργο της στην οδό Καραμανλή 5 στην Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL4 μήνες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στη Γλυφάδα

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890