Connect with us

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Ανοίγει 3 νέους χώρους γραφείων η IWG στην Αθήνα το 2025 – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Newsroom

Published

on

Πηγή: DKG Development
Πηγή: DKG Development

Ανοίγει 3 νέους χώρους γραφείων η IWG στην Αθήνα το 2025.

Συγκεκριμένα, η International Workplace Group (IWG), o μεγαλύτερος πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας στον κόσμο, με επωνυμίες όπως η Spaces, η Regus και η HQ, ανακοίνωσε το άνοιγμα τριών νέων υπερσύγχρονων ευέλικτων κέντρων γραφείων στην Αθήνα το 2025. Οι νέες τοποθεσίες, Regus River West Open, Spaces Europa Plaza και Spaces Imeras, θα διαθέτουν ιδιωτικά γραφεία, κοινόχρηστους χώρους εργασίας, αίθουσες συσκέψεων και χώρους έμπνευσης και δημιουργίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τόσο κορυφαίων επιχειρήσεων όσο και των νεοφυών εταιρειών.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ορόσημο στην ταχεία επέκταση της IWG, η οποία σημείωσε ρεκόρ σε έσοδα, ταμειακές ροές και κέρδη το πρώτο εξάμηνο του 2024 επικυρώνοντας παράλληλα 465 νέες τοποθεσίες παγκοσμίως. Επισημαίνεται επίσης η στρατηγική επέκτασης της IWG στην Ελλάδα, με βάση την επιτυχημένη έναρξη λειτουργίας τεσσάρων νέων εγκαταστάσεων το 2024 και τη λειτουργία πέντε επιπλέον ακόμη που προγραμματίζονται για το 2025.

Καθώς η υβριδική εργασία κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα, η ζήτηση για ευέλικτους χώρους εργασίας αυξάνεται. Οι νέες τοποθεσίες, που εκτείνονται σε διάφορα σημεία της Αττικής, ανταποκρίνονται σε αυτή τη ζήτηση προσφέροντας χώρους εργασίας υψηλής ποιότητας που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να εργάζονται πιο κοντά στο σπίτι τους, μειώνοντας έτσι τον χρόνο μετακίνησης, βελτιώνοντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Οι 3 νέες τοποθεσίες υπογραμμίζουν τη δέσμευση της IWG για την αναβάθμιση του επαγγελματικού τοπίου στην Ελλάδα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας χώρους γραφείων σε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής, η IWG παρέχει τη δυνατότητα στους κατοίκους να ζήσουν τη εμπειρία της “πόλης των 15 λεπτών” επιτρέποντάς τους να κοινωνικοποιούνται και να εργάζονται αποδοτικά, μειώνοντας τις μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να προσαρμόσουν πλήρως τον χώρο τους βάσει των αναγκών τους.

Regus River West Open

O νέος χώρος εργασίας βρίσκεται στο ομώνυμο εμπορικό κέντρο και αποτελεί το πρώτο κέντρο γραφείων της IWG που θα στεγαστεί εντός εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα. Αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2025, στη διεύθυνση Λεωφ. Κηφισού 96-98, στο Αιγάλεω. Ο χώρος αυτός γραφείων Regus, με έκταση 460 τ.μ., θα εξυπηρετεί εταιρείες κάθε μεγέθους από σημαντικούς κλάδους, όπως η ναυτιλία, το fintech, το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων, οι μεταφορές και ο τραπεζικός τομέας. Αυτή η έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της IWG να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για παροχή υψηλής ποιότητας ευέλικτων χώρων εργασίας στην περιοχή.

Spaces Europa Plaza

Το κέντρο γραφείων Spaces Europa Plaza θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Μάΐο 2025, στη διεύθυνση Λεωφ. Θησέως 328-330, στην Καλλιθέα, το τέταρτο μεγαλύτερο προάστιο στην πόλης της Αττικής. Με συνολική έκταση 3.275 τ.μ., προσφέρονται ευέλικτοι χώροι εργασίας με εύκολη πρόσβαση. Το έργο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΘΗΣΕΩΣ.

Spaces Imeras

Ο νέος χώρος γραφείων Spaces Imeras, που η έναρξη της λειτουργίας του προγραμματίζεται τον Οκτώβριο του 2025, θα βρίσκεται στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 602, στην Αργυρούπολη. Αυτό το τριώροφο κτίριο 2.873 τ.μ. διακρίνεται για την φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και ενεργειακά αποδοτικών μεθόδων λειτουργίας. Το κέντρο γραφείων Spaces Imeras, διαθέτοντας έντονη θέαση και εύκολη πρόσβαση, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την DKG DEVELOPMENT, προσφέροντας ένα βιώσιμο και εμπνευσμένο περιβάλλον για επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Ο Mark Dixon, CEO & Ιδρυτής της IWG, σχολίασε: «Εδραιώνουμε την παρουσία μας στην Αθήνα με το άνοιγμα τριών νέων τοποθεσιών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό βήμα προόδου της αποστολής μας να προσφέρουμε ευέλικτους χώρους εργασίας παγκόσμιας κλάσης που προσαρμόζονται στις τοπικές ανάγκες.

Αυτές οι νέες τοποθεσίες εγκαινιάζονται σε μια εποχή που όλο και περισσότερες εταιρείες αναγνωρίζουν τα οφέλη της ευέλικτης εργασίας, ενισχύοντας την ευεξία και την ικανοποίηση των εργαζομένων, ενώ παράλληλα προάγουν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Μέσω της συνεργασίας μας με εταίρους που πρωτοπορούν, δημιουργούμε υπερσύγχρονους χώρους εργασίας που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται αποτελεσματικά και να αυξάνουν την παραγωγικότητά τους με μειωμένο κόστος. Καθώς η υβριδική εργασία καθιερώνεται ως η νέα κανονικότητα, αυτοί οι χώροι θα δώσουν τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και εταιρείες να ευημερούν σε ένα βιώσιμο και δυναμικό περιβάλλον».

Κωνσταντίνος Πετρίδης, Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της DKG Development

«Η συνεργασία μας με την IWG, έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο πάροχο ευέλικτων χώρων εργασίας, ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική μας να συνεργαζόμαστε με μεγάλους διεθνείς ομίλους σε όλο το χαρτοφυλάκιό μας. Ανακατασκευάζοντας αυτό το παρηκμασμένο ακίνητο, όχι μόνο προσθέτουμε αξία για τον Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού, αλλά συμβάλλουμε και στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας με βιώσιμες λύσεις. Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευση της DKG Development για την παροχή καινοτόμων, βιώσιμων και επικεντρωμένων στην κοινότητα έργων. Μέσω της συνεργασίας με την IWG, η εταιρεία θέτει νέα πρότυπα για ευέλικτους και υβριδικούς χώρους εργασίας στην Ελλάδα, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις για το δυναμικό εργατικό δυναμικό του σήμερα».

Stone West

«Η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται ραγδαία και στο πλαίσιο αυτής της ανάπτυξης, η ζήτηση για ανώτερης ποιότητας γραφεία και χώρους εργασίας έχει αυξηθεί σημαντικά καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και στη γύρω περιοχή. Σε συνεργασία με την International Workplace Group, το νέο κέντρο γραφείων μας μέσα στο εμπορικό κέντρο River West στην Αθήνα, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων υποστηρίζοντας τους πελάτες που αναπτύσσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα από διαφορετικές τοποθεσίες παγκόσμιας κλίμακας».

Ειδικού Σκοπού Θησέως

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την IWG, με στόχο την παροχή αξιόπιστων λύσεων για ευέλικτους χώρους εργασίας στη Νότια Αττική. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της IWG, οι νεες μας εγκαταστάσεις στη Λεωφ. Θησέως 328-330, στην Καλλιθέα, θα ενισχύσουν σημαντικά τη διαθεσιμότητα ευέλικτων χώρων εργασίας σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά. Αυτού του είδους οι χώροι εργασίας προσφέρουν τη βέλτιστη απάντηση στο διαρκώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, καλύπτοντας τις ανάγκες για ευελιξία και προσαρμογή».

Η στρατηγική επέκτασης πολλαπλών brand της International Workplace Group έχει σχεδιαστεί ώστε να απευθύνεται σε κάθε είδους επιχείρηση και επιχειρηματία. Η IWG δημιουργεί προσωπική, οικονομική και στρατηγική αξία για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, από τις πιο δυναμικές εταιρείες και γνωστούς οργανισμούς παγκοσμίως, έως μεμονωμένα άτομα και την επόμενη γενιά ηγετών της βιομηχανίας. Όλοι αυτοί αξιοποιούν τη δύναμη της ευέλικτης εργασίας για να αυξήσουν την παραγωγικότητα, την αποδοτικότητα, την ευελιξία και την εγγύτητα στην αγορά.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement QS Plan
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης - Πηγή: Trade Estates
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ20 λεπτά ago

Trade Estates: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 50% του Sofia South Ring Mall στη Βουλγαρία

Το νέο resort της ONYX στη Χαλκιδική - Πηγή: ONYX / LinkedIn
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ45 λεπτά ago

Ξεκινά η κατασκευή της mega τουριστικής επένδυσης της ONYX στη Σάνη της Χαλκιδικής

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
REAL ESTATE3 ώρες ago

Αγορά κατοικίας: οι αγοραστές ή οι πωλητές ακινήτων βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση το 2026;

Κεφαλονιά - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ώρες ago

Στα “σκαριά” νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων στην Κεφαλονιά

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 ώρες ago

Ανοίγει ο δρόμος για το νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων σε περιοχή του Ηρακλείου

Cayo Exclusive Resort & Spa - Πηγή: Mar-Bella Collection
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ώρες ago

Επεκτείνεται στην Κρήτη η Mar-Bella Collection με την εξαγορά του Cayo στην Ελούντα – Ποιό το επόμενο βήμα για το 2027

The Heritage - Πηγή: Hellenic Properties
REAL ESTATE6 ώρες ago

Γιατί αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες σε οικογενειακά ξενοδοχεία η Hellenic Properties – Πώς στοχεύει να επεκταθεί στο hospitality

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ώρες ago

Συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία στο ελληνικό hospitality η HotelBrain – Ποιά στρατηγική ακολουθεί για τα ξενοδοχεία

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE7 ώρες ago

Ενοίκια: που κινούνται οι τιμές ενοικίασης κατοικιών στο κέντρο της Αθήνας το 2026 – Δείτε παραδείγματα

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

“Πράσινο φως” για το νέο ξενοδοχείο στην Καλλιθέα – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων δρομολογείται στην Καλλιθέα – Σε ποιό σημείο θα γίνει

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Σε διαγωνισμό ακίνητο 354 στρεμμάτων στη Λάρισα για τουριστική επένδυση με αυτοκινητοδρόμιο και ξενοδοχείο

Το ιστορικό ξενοδοχείο "Ελικών" στο κέντρο της Λιβαδειάς - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 ημέρες ago

Πώς θα αναβιώσει και θα γίνει 5άστερο το ιστορικό ξενοδοχείο «Ελικών» στη Λιβαδειά

Athenaeum InterContinental Athens Hotel - Πηγή: Donkey Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Προχωρά με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2027 το μεγάλο έργο αναβάθμισης του Athenaeum InterContinental

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ηλεία – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Το κτίριο στη συμβολή της οδού Ερμού με την οδό Κορνάρου 1 στην Αθήνα - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ερμού – Ποια εταιρεία προχωρά την επένδυση

KERANIS Residences - Πηγή: Mercan Greece
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Πώς αλλάζουν την αγορά κατοικίας στον Πειραιά οι δύο μεγάλες οικιστικές επενδύσεις – Ποιές εταιρείες επενδύουν

To ακίνητο της Telekom Estate στην οδό Πατησίων - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 εβδομάδες ago

Telekom Estate: έτοιμες οι μελέτες για το μεγάλο project γραφείων στην Πατησίων – Σύντομα η κατασκευή

Project VORIA - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Τι αλλάζει στο Project VORIA στο Μαρούσι με την ωρίμανση του σχεδιασμού – Πώς αναδιοργανώνεται το νέο 5άστερο ξενοδοχείο MGallery

Κουφονήσια - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Νέο αδειοδοτικό βήμα για τη μεγάλη επένδυση της Intracom στα Κουφονήσια – Τι σχεδιάζει στο Άνω Κουφονήσι

The Ellinikon Mall - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 εβδομάδα ago

[ΦΩΤΟ] Δείτε πώς θα γίνει το νέο mega mall στο The Ellinikon

Wyndham Residences Piraeus Marina Zeas - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Εγκαινιάστηκε το νέο Wyndham Residences στη Μαρίνα Ζέας – Τι αφορούσε η επένδυση 25 εκατ. ευρώ

NEXIS Metamorphosis - Πηγή: A&M Architects
Χωρίς κατηγορία3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Δείτε τη “μεταμόρφωση” του πρώην Εκθεσιακού Κέντρου ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση σε “πράσινο” συγκρότημα γραφείων NEXIS

The Ellinikon Mall - Πηγή: Lamda Development
VIDEOS3 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: πως προχωρά η κατασκευή των μεγάλων κτιριακών έργων στο Ελληνικό

Green Hill Residences (Riviera Hills) - Πηγή: Τεχνική Ολυμπιακή
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Green Hills Residences: προχωρούν τα έργα για τη μεγάλη οικιστική επένδυση στη Βούλα

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Syndesis Hub: ολοκληρώθηκε η μεγάλη επένδυση “πράσινων” γραφείων της Ten Brinke στο Ελληνικό

Ο οικιστικός πύργος Marina Tower στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL3 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς παρουσιάζει η Bouygues τον πύργο κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό

RESIDENTIAL3 μήνες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη η νέα οικιστική επένδυση Almyra Complex στις Σέρρες – Ποιός γνωστός όμιλος επενδύει

To νέο "πράσινο" κτίριο γραφείων της BriQ Properties στη Λ. Ποσειδώνος - Πηγή: mtarchitects
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε το νέο “πράσινο” κτίριο γραφείων AENORA στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Pinēa Living II - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL4 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της οικιστικής επένδυσης Pinea Living στο Νέο Ηράκλειο

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890