ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Άνοιξε το νέο 5άστερο της Αθήνας στη Γλυφάδα – Το προφίλ του νέου One&Only Aesthesis
Published
2 έτη agoon
By
Newsroom
Το εμβληματικό resort της Αθηναϊκής Ριβιέρας άνοιξε τις πύλες του στις 11 Νοεμβρίου, καλωσορίζοντας τους πρώτους του επισκέπτες και χαράζοντας μια νέα πορεία στην ελληνική φιλοξενία.
Μια νέα εποχή ξεκινά πλέον στην καρδιά της Γλυφάδας με την πολυαναμενόμενη άφιξη του One&Only Aesthesis. Σηματοδοτώντας την επιστροφή στις χρυσές μέρες της Αθηναϊκής Ριβιέρας και με μοναδική θέα σε ζαφειρένια νερά, το υπερπολυτελές resort παραπέμπει σε αποδράσεις σε ιδιωτικό νησί. Συνδυάζοντας γαστρονομικές εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης, υψηλές υπηρεσίες ευεξίας και ατελείωτες επιλογές διαμονής πάνω στη θάλασσα, το λαμπερό αυτό καταφύγιο δημιουργεί μια απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας.
«Το άνοιγμα του One&Only Aesthesis αποτελεί ορόσημο και σημαντικό επίτευγμα για την Kerzner International, καθώς συνεχίζουμε τη στρατηγική μας επέκταση στην Ευρώπη και σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο», λέει ο Philippe Zuber, Διευθύνων Σύμβουλος της Kerzner International. «Η εξαιρετική, μοναδική συλλογή υπερπολυτελών θέρετρων και ιδιωτικών κατοικιών One&Only συνυπάρχει αρμονικά με το φυσικό τοπίο, τη βιώσιμη χρήση φυσικών πόρων και τον θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινότητες, στοιχεία που είναι όλα ενσωματωμένα στο One&Only Aesthesis. Μαζί με τη Grivalia Hospitality, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποτελέσουμε την κινητήρια δύναμη πίσω από την αναγέννηση της Γλυφάδας και της Αθηναϊκής Ριβιέρας».
Η ζωή δίπλα στη θάλασσα, αλλιώς
Αντανακλώντας το νοσταλγικό πνεύμα μιας παλαιότερης εποχής, το One&Only Aesthesis προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή bungalows, σουιτών, κατοικιών, αλλά και βιλών που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία της φιλοξενίας δίπλα στη θάλασσα. Οι πολυτελείς εξωτερικοί χώροι προσφέρουν απαράμιλλη ηρεμία με ιδιωτικές πισίνες, καταπράσινους αρωματικούς κήπους, μοναδικά σχεδιασμένα ντους αλλά και τζάκια. Λουσμένη στο φως του ήλιου, η αρχιτεκτονική αποτίει φόρο τιμής στο mid-century design με φυσικά υλικά, όπως μάρμαρο και ξύλο, από την Ελλάδα σε απαλούς, γήινους τόνους.
Στην καρδιά αυτού του παραθαλάσσιου καταφυγίου βρίσκεται η εμβληματική Villa One, που εμπεριέχει όλη τη φιλοσοφία του brand. Απλώνεται σε 1.400 τ.μ., ενώ διαθέτει 922 τ.μ. εξωτερικών χώρων που περιλαμβάνουν τεράστια πισίνα με ανεμπόδιστη θέα σε κάθε γωνία και ένα «κατάστρωμα» που ξεκινά από την κατοικία και φτάνει μέχρι το νερό. Διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, απλώνεται σε δύο επίπεδα, ενώ διαθέτει πισίνα 25 μέτρων, παραθαλάσσιο τζακούζι και ένα «βυθισμένο» σαλόνι με τζάκι. Δίπλα, η Villa Nostos απηχεί και εκείνη με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τη σχεδιαστική προσέγγιση του θέρετρου, με κεντρική πισίνα, υπαίθριο σαλόνι και τραπεζαρία με τζάκι και καταπράσινους κήπους, δημιουργώντας ένα μοναδικό καταφύγιο ελάχιστα βήματα από τη θάλασσα.
Σε αρμονία με το θαλασσινό τοπίο, το resort προσφέρει επίσης και τα μοναδικά One&Only Private Homes που διαθέτουν όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης κατοικίας και ακόμη παραπάνω. Το καθένα αποτελεί ένα ονειρεμένο καταφύγιο με άποψη, συνδυάζοντας τη νοσταλγία του παρελθόντος με μια σύγχρονη, υπερπολυτελή εμπειρία, αποτελώντας μέρος του προγράμματος Private Homes Rental.
Γεύσεις εμπνευσμένες από Ελλάδα
Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη γαστρονομία, μιας και το resort ηγείται της αναβίωσης της Γλυφάδας, αποτελώντας έναν από τους πλέον κοσμοπολίτικους προορισμούς εστίασης και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Στους πρωταγωνιστές αυτής της εξαιρετικής συλλογής εστιατορίων ανήκει το Manko, ένας λαμπερός προορισμός τόσο για την ημέρα όσο και τη νύχτα. Με ιδιωτική πισίνα και τρία μπαρ γεμάτα ενέργεια και με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, οι επισκέπτες απολαμβάνουν κουζίνα εμπνευσμένη από το Περού και απίθανα cocktail.
Ο Executive Chef του One&Only Aesthesis, Frederic Le Gac, συνεργάστηκε για τα μενού του resort με τον αγαπημένο, βραβευμένο με αστέρι Michelin, σεφ Ettore Botrini, ο οποίος φέρνει τη δική του ξεχωριστή ματιά στη μεσογειακή κουζίνα με το Ora by Ettore Botrini.
Στις επιλογές προστίθενται δυναμικά και το αποκλειστικό pop-up από τον Ισπανό, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, σεφ Paco Morales. Στο El Bar de Paco Morales, ο ίδιος επαναπροσδιορίζει την ανδαλουσιανή κουζίνα με μεσογειακές γεύσεις, προσφέροντας ένα χαλαρό αλλά γεμάτο ζωντάνια περιβάλλον.
Αναδεικνύοντας τη γαστρονομική κληρονομιά και τις πρώτες ύλες της ελληνικής γης, το μπαρ Alelia υμνεί την πλούσια παράδοση της χώρας γύρω από την ελιά, σερβίροντας αριστοτεχνικά φτιαγμένα κοκτέιλ εμπλουτισμένα με ελιές, βότανα και εσπεριδοειδή. Με θέα στην πισίνα του Aesthesis, το Minima ενδείκνυται για χαλαρό ποτό όλη την ημέρα και ελαφριά γεύματα. Καθώς ο ήλιος δύει, οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο κομψό Thimisi. Εδώ τα ευφάνταστα κοκτέιλ και η επιλεγμένη λίστα κρασιών έχουν τον πρώτο λόγο, με το μπαρ να γίνεται απόλυτο σκηνικό απόδρασης μέσα στην καρδιά της Γλυφάδας.
Περιπέτειες με φόντο το Αιγαίο
Συνδυάζοντας τον πολιτισμό με τη φύση, το One&Only Aesthesis προσφέρει εμπειρίες που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις. Από ειδικά σχεδιασμένες περιηγήσεις στην Ακρόπολη και τα μνημεία, μέχρι workshops κατασκευής χειροποίητων σανδαλιών και μυήσεις στη συντήρηση σπάνιων έργων τέχνης και κοσμημάτων στο Μουσείο Μπενάκη, υπάρχει κάτι για τον καθένα.
Η ζωή πάνω στη θάλασσα ξεκινά με τις χρυσαφένιες παραλίες του resort και συνεχίζεται με ηλιόλουστα θαλάσσια σπορ, ιδιωτικές ιστιοπλοϊκές εκδρομές, καταδυτικές περιπέτειες και snorkelling στο Αιγαίο. Ένα αποκλειστικό κρησφύγετο, η παραλία Mystiko, μόνο για ενήλικες και κρυμμένη πίσω από ευωδιαστά πεύκα, είναι από μόνη της μια απόδραση. Επιπλέον, το Club One, στην καρδιά του θέρετρου, λειτουργεί ως κέντρο γυμναστικής και χαλάρωσης, διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, γήπεδα τένις και Padel.
Για τους μικρότερους επισκέπτες ηλικίας τεσσάρων έως έντεκα ετών, το ειδικά σχεδιασμένο κλαμπ KidsOnly υπόσχεται περιπέτειες μέσα στη φύση, με ένα γιγαντιαίο δεντρόσπιτο, καταπράσινους κήπους και υπαίθρια παιχνίδια που θα εξάψουν τη φαντασία τους. Είναι ένα καταφύγιο για δημιουργικότητα, παιχνίδι και μάθηση μέσα σε πανέμορφους κήπους.
Η τέχνη της ευεξίας
Το One&Only συνεργάστηκε με τον διάσημο γαλλικό οίκο ομορφιάς για να ανοίξει το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα. Ένας πρωτοποριακός προορισμός ευεξίας που σχεδιάστηκε με έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια, συνδυάζει τη μαγεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας με την υψηλή τεχνογνωσία του κορυφαίου οίκου. Διαθέτει δέκα υπερπολυτελή δωμάτια θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων δύο ευρύχωρων δίκλινων σουιτών, σάουνα, χαμάμ, εξωτερική πισίνα και ένα γυμναστήριο με μηχανήματα μοναδικής τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.
Με το know-how του Guerlain που δεν σταματά να τελειοποιείται, πάντα σε απόλυτη αρμονία με νέες επιστημονικές ανακαλύψεις και πρωτοποριακές τάσεις, οι επισκέπτες απολαμβάνουν απόλυτα εξατομικευμένες θεραπείες που δεν είναι διαθέσιμες πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Αυτό το ταξίδι ευεξίας ενισχύεται περαιτέρω με το Bastien Gonzalez Pedi:Mani:Cure Studio που προσφέρει ένα μαγικό άγγιγμα ομορφιάς και περιποίησης για τα χέρια και πόδια με την υπογραφή του Γάλλου μετρ του είδους.
«Το One&Only Aesthesis ενώνει μαγικά την πλούσια ιστορία της Ελλάδας με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το resort παραμένει πιστό στην υπόσχεσή του να εξυμνήσει τον μύθο που συνοδεύει την αθηναϊκή ακτογραμμή και είναι τιμή μας να είμαστε κομμάτι αυτού», δηλώνει ο Yann Gillet, Γενικός Διευθυντής του One&Only Aesthesis. «Καθώς καλωσορίζουμε θερμά τους επισκέπτες μας, τους προσκαλούμε σε μια εμπειρία απόδρασης σε όλα όσα κάνουν αυτήν τη χώρα τόσο μοναδική».
Ανακαλύψτε τη γοητεία μιας άλλης εποχής στο One&Only Aesthesis. Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα oneandonlyresorts.com/aesthesis.
You may like
-
4 νέες 5άστερες ξενοδοχειακές επενδύσεις “στα σκαριά” σε όλη την Ελλάδα – Πού θα γίνουν
-
4 νέα ξενοδοχεία αποκτά Domes Resorts – Τι προβλέπει το deal με την Goldman Sachs
-
“Πράσινο φως” για 5 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στις Κυκλάδες – Σε ποιά νησιά θα γίνουν
-
“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Πάρο – Σε ποιά περιοχή του νησιού θα γίνει
-
“Πράσινο φως” για τo έργο επέκτασης του Cove Milos στη Μήλο – Τι περιλαμβάνει
-
Άνοιξε στη Σαντορίνη το πρώτο ξενοδοχείο της LXR Hotels & Resorts στην Ελλάδα
Σε “μαγνήτη” διεθνών κεφαλαίων για επενδύσεις real estate έχει μετατραπεί η Αθήνα – Τι σημαίνει το «dollar power» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Οι 5 τάσεις που διαμορφώνουν την ελληνική αγορά real estate – Ποιά νέα μοντέλα και αγορές αλλάζουν ριζικά το “χάρτη”
4 νέες 5άστερες ξενοδοχειακές επενδύσεις “στα σκαριά” σε όλη την Ελλάδα – Πού θα γίνουν
“Πράσινο φως” για τη νέα εμπορική επένδυση της Ten Brinke στο Ηράκλειο – Σε ποιά περιοχή – φιλέτο θα υλοποιηθεί
4 νέα ξενοδοχεία αποκτά Domes Resorts – Τι προβλέπει το deal με την Goldman Sachs
“Πράσινο φως” για 5 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στις Κυκλάδες – Σε ποιά νησιά θα γίνουν
Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2015 για την Μπλε Κέδρος – Ποιά έργα προχώρησαν και ποιές νέες επενδύσεις βρίσκονται “στα σκαριά” το 2026
Πώς έκλεισε το 2025 για την Prodea μετά την πώληση ακινήτων 1,4 δισ. ευρώ – Σε ποιούς 2 κλάδους θα εστιάσει το 2026
“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Πάρο – Σε ποιά περιοχή του νησιού θα γίνει
“Πράσινο φως” για τo έργο επέκτασης του Cove Milos στη Μήλο – Τι περιλαμβάνει
Ξεκινά εντός του 2026 η κατασκευή του νέου retail park της Trade Estates στο The Ellinikon – Πού θα γίνει και τι θα περιλαμβάνει
Νέα επένδυση logistics 110,4 εκατ. ευρώ σχεδιάζει στη Δυτική Αττική η LIDL – Σε ποιά περιοχή θα γίνει
Προς Στρατηγική Επένδυση το νέο mega logistics center της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στον Ασπρόπυργο
[ΦΩΤΟ] Προχωρά η επένδυση για το νέο κτίριο “πράσινων” γραφείων MOB2 στο Μαρούσι – Ποιά εταιρεία επενδύει
Άνοιξε στη Σαντορίνη το πρώτο ξενοδοχείο της LXR Hotels & Resorts στην Ελλάδα
Στην “τελική ευθεία” η μεταμόρφωση της ιστορικής Στοάς Αρσακείου – Πώς θα λειτουργήσει με 5 θεματικούς πυλώνες
Με μικρότερα format προχωρά η επέκταση της ΙΚΕΑ στην Ελλάδα – Πόσα νέα καταστήματα θα ανοίξουν και πότε θα ολοκληρωθεί το νέο ΙΚΕΑ στο The Ellinikon
Με 9 νέα ξενοδοχεία επεκτείνεται δυναμικά στην Ελλάδα η Marriott – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν και πότε ανοίγουν
“Πλώρη” για χαρτοφυλάκιο ακινήτων 350 εκατ. ευρώ για τον Όμιλο AVAX – Οι 5 στρατηγικές για περαιτέρω επέκταση στο real estate
Ολοκληρώθηκε το νέο mega εμπορικό ακίνητο της ΜΑΣΟΥΤΗΣ στις 3 Γέφυρες – Εντός του 2026 ολοκληρώνεται και η οικιστική επένδυση
[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο
[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon
[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά
[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό
[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel
[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό
[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα
Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ
Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες
[VIDEO] Ξεκίνησε η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα
TRENDING
-
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 εβδομάδες agoΞεκινά εντός του 2026 η κατασκευή του νέου retail park της Trade Estates στο The Ellinikon – Πού θα γίνει και τι θα περιλαμβάνει
-
LOGISTICS2 εβδομάδες agoΝέα επένδυση logistics 110,4 εκατ. ευρώ σχεδιάζει στη Δυτική Αττική η LIDL – Σε ποιά περιοχή θα γίνει
-
LOGISTICS2 εβδομάδες agoΠρος Στρατηγική Επένδυση το νέο mega logistics center της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στον Ασπρόπυργο
-
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ7 ημέρες ago[ΦΩΤΟ] Προχωρά η επένδυση για το νέο κτίριο “πράσινων” γραφείων MOB2 στο Μαρούσι – Ποιά εταιρεία επενδύει
-
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ημέρες agoΆνοιξε στη Σαντορίνη το πρώτο ξενοδοχείο της LXR Hotels & Resorts στην Ελλάδα





