Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άνοιξε το νέο 5άστερο της Αθήνας στη Γλυφάδα – Το προφίλ του νέου One&Only Aesthesis

Newsroom

Published

on

Το νέο 5άστερο One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα - Πηγή: Grivalia Hospitality

Το εμβληματικό resort της Αθηναϊκής Ριβιέρας άνοιξε τις πύλες του στις 11 Νοεμβρίου, καλωσορίζοντας τους πρώτους του επισκέπτες και χαράζοντας μια νέα πορεία στην ελληνική φιλοξενία.

Μια νέα εποχή ξεκινά πλέον στην καρδιά της Γλυφάδας με την πολυαναμενόμενη άφιξη του One&Only Aesthesis. Σηματοδοτώντας την επιστροφή στις χρυσές μέρες της Αθηναϊκής Ριβιέρας και με μοναδική θέα σε ζαφειρένια νερά, το υπερπολυτελές resort παραπέμπει σε αποδράσεις σε ιδιωτικό νησί. Συνδυάζοντας γαστρονομικές εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης, υψηλές υπηρεσίες ευεξίας και ατελείωτες επιλογές διαμονής πάνω στη θάλασσα, το λαμπερό αυτό καταφύγιο δημιουργεί μια απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας.

«Το άνοιγμα του One&Only Aesthesis αποτελεί ορόσημο και σημαντικό επίτευγμα για την Kerzner International, καθώς συνεχίζουμε τη στρατηγική μας επέκταση στην Ευρώπη και σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο», λέει ο Philippe Zuber, Διευθύνων Σύμβουλος της Kerzner International. «Η εξαιρετική, μοναδική συλλογή υπερπολυτελών θέρετρων και ιδιωτικών κατοικιών One&Only συνυπάρχει αρμονικά με το φυσικό τοπίο, τη βιώσιμη χρήση φυσικών πόρων και τον θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινότητες, στοιχεία που είναι όλα ενσωματωμένα στο One&Only Aesthesis. Μαζί με τη Grivalia Hospitality, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποτελέσουμε την κινητήρια δύναμη πίσω από την αναγέννηση της Γλυφάδας και της Αθηναϊκής Ριβιέρας».

Η ζωή δίπλα στη θάλασσα, αλλιώς

Αντανακλώντας το νοσταλγικό πνεύμα μιας παλαιότερης εποχής, το One&Only Aesthesis προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή bungalows, σουιτών, κατοικιών, αλλά και βιλών που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία της φιλοξενίας δίπλα στη θάλασσα. Οι πολυτελείς εξωτερικοί χώροι προσφέρουν απαράμιλλη ηρεμία με ιδιωτικές πισίνες, καταπράσινους αρωματικούς κήπους, μοναδικά σχεδιασμένα ντους αλλά και τζάκια. Λουσμένη στο φως του ήλιου, η αρχιτεκτονική αποτίει φόρο τιμής στο mid-century design με φυσικά υλικά, όπως μάρμαρο και ξύλο, από την Ελλάδα σε απαλούς, γήινους τόνους.

Στην καρδιά αυτού του παραθαλάσσιου καταφυγίου βρίσκεται η εμβληματική Villa One, που εμπεριέχει όλη τη φιλοσοφία του brand. Απλώνεται σε 1.400 τ.μ., ενώ διαθέτει 922 τ.μ. εξωτερικών χώρων που περιλαμβάνουν τεράστια πισίνα με ανεμπόδιστη θέα σε κάθε γωνία και ένα «κατάστρωμα» που ξεκινά από την κατοικία και φτάνει μέχρι το νερό. Διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, απλώνεται σε δύο επίπεδα, ενώ διαθέτει πισίνα 25 μέτρων, παραθαλάσσιο τζακούζι και ένα «βυθισμένο» σαλόνι με τζάκι. Δίπλα, η Villa Nostos απηχεί και εκείνη με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τη σχεδιαστική προσέγγιση του θέρετρου, με κεντρική πισίνα, υπαίθριο σαλόνι και τραπεζαρία με τζάκι και καταπράσινους κήπους, δημιουργώντας ένα μοναδικό καταφύγιο ελάχιστα βήματα από τη θάλασσα.

Σε αρμονία με το θαλασσινό τοπίο, το resort προσφέρει επίσης και τα μοναδικά One&Only Private Homes που διαθέτουν όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης κατοικίας και ακόμη παραπάνω. Το καθένα αποτελεί ένα ονειρεμένο καταφύγιο με άποψη, συνδυάζοντας τη νοσταλγία του παρελθόντος με μια σύγχρονη, υπερπολυτελή εμπειρία, αποτελώντας μέρος του προγράμματος Private Homes Rental.

Γεύσεις εμπνευσμένες από Ελλάδα

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη γαστρονομία, μιας και το resort ηγείται της αναβίωσης της Γλυφάδας, αποτελώντας έναν από τους πλέον κοσμοπολίτικους προορισμούς εστίασης και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Στους πρωταγωνιστές αυτής της εξαιρετικής συλλογής εστιατορίων ανήκει το Manko, ένας λαμπερός προορισμός τόσο για την ημέρα όσο και τη νύχτα. Με ιδιωτική πισίνα και τρία μπαρ γεμάτα ενέργεια και με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, οι επισκέπτες απολαμβάνουν κουζίνα εμπνευσμένη από το Περού και απίθανα cocktail.

Ο Executive Chef του One&Only Aesthesis, Frederic Le Gac, συνεργάστηκε για τα μενού του resort με τον αγαπημένο, βραβευμένο με αστέρι Michelin, σεφ Ettore Botrini, ο οποίος φέρνει τη δική του ξεχωριστή ματιά στη μεσογειακή κουζίνα με το Ora by Ettore Botrini.

Στις επιλογές προστίθενται δυναμικά και το αποκλειστικό pop-up από τον Ισπανό, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, σεφ Paco Morales. Στο El Bar de Paco Morales, ο ίδιος επαναπροσδιορίζει την ανδαλουσιανή κουζίνα με μεσογειακές γεύσεις, προσφέροντας ένα χαλαρό αλλά γεμάτο ζωντάνια περιβάλλον.

Αναδεικνύοντας τη γαστρονομική κληρονομιά και τις πρώτες ύλες της ελληνικής γης, το μπαρ Alelia υμνεί την πλούσια παράδοση της χώρας γύρω από την ελιά, σερβίροντας αριστοτεχνικά φτιαγμένα κοκτέιλ εμπλουτισμένα με ελιές, βότανα και εσπεριδοειδή. Με θέα στην πισίνα του Aesthesis, το Minima ενδείκνυται για χαλαρό ποτό όλη την ημέρα και ελαφριά γεύματα. Καθώς ο ήλιος δύει, οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο κομψό Thimisi. Εδώ τα ευφάνταστα κοκτέιλ και η επιλεγμένη λίστα κρασιών έχουν τον πρώτο λόγο, με το μπαρ να γίνεται απόλυτο σκηνικό απόδρασης μέσα στην καρδιά της Γλυφάδας.

Περιπέτειες με φόντο το Αιγαίο

Συνδυάζοντας τον πολιτισμό με τη φύση, το One&Only Aesthesis προσφέρει εμπειρίες που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις. Από ειδικά σχεδιασμένες περιηγήσεις στην Ακρόπολη και τα μνημεία, μέχρι workshops κατασκευής χειροποίητων σανδαλιών και μυήσεις στη συντήρηση σπάνιων έργων τέχνης και κοσμημάτων στο Μουσείο Μπενάκη, υπάρχει κάτι για τον καθένα.

Η ζωή πάνω στη θάλασσα ξεκινά με τις χρυσαφένιες παραλίες του resort και συνεχίζεται με ηλιόλουστα θαλάσσια σπορ, ιδιωτικές ιστιοπλοϊκές εκδρομές, καταδυτικές περιπέτειες και snorkelling στο Αιγαίο. Ένα αποκλειστικό κρησφύγετο, η παραλία Mystiko, μόνο για ενήλικες και κρυμμένη πίσω από ευωδιαστά πεύκα, είναι από μόνη της μια απόδραση. Επιπλέον, το Club One, στην καρδιά του θέρετρου, λειτουργεί ως κέντρο γυμναστικής και χαλάρωσης, διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, γήπεδα τένις και Padel.

Για τους μικρότερους επισκέπτες ηλικίας τεσσάρων έως έντεκα ετών, το ειδικά σχεδιασμένο κλαμπ KidsOnly υπόσχεται περιπέτειες μέσα στη φύση, με ένα γιγαντιαίο δεντρόσπιτο, καταπράσινους κήπους και υπαίθρια παιχνίδια που θα εξάψουν τη φαντασία τους. Είναι ένα καταφύγιο για δημιουργικότητα, παιχνίδι και μάθηση μέσα σε πανέμορφους κήπους.

Η τέχνη της ευεξίας

Το One&Only συνεργάστηκε με τον διάσημο γαλλικό οίκο ομορφιάς για να ανοίξει το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα. Ένας πρωτοποριακός προορισμός ευεξίας που σχεδιάστηκε με έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια, συνδυάζει τη μαγεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας με την υψηλή τεχνογνωσία του κορυφαίου οίκου. Διαθέτει δέκα υπερπολυτελή δωμάτια θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων δύο ευρύχωρων δίκλινων σουιτών, σάουνα, χαμάμ, εξωτερική πισίνα και ένα γυμναστήριο με μηχανήματα μοναδικής τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.

Με το know-how του Guerlain που δεν σταματά να τελειοποιείται, πάντα σε απόλυτη αρμονία με νέες επιστημονικές ανακαλύψεις και πρωτοποριακές τάσεις, οι επισκέπτες απολαμβάνουν απόλυτα εξατομικευμένες θεραπείες που δεν είναι διαθέσιμες πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Αυτό το ταξίδι ευεξίας ενισχύεται περαιτέρω με το Bastien Gonzalez Pedi:Mani:Cure Studio που προσφέρει ένα μαγικό άγγιγμα ομορφιάς και περιποίησης για τα χέρια και πόδια με την υπογραφή του Γάλλου μετρ του είδους.

«Το One&Only Aesthesis ενώνει μαγικά την πλούσια ιστορία της Ελλάδας με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το resort παραμένει πιστό στην υπόσχεσή του να εξυμνήσει τον μύθο που συνοδεύει την αθηναϊκή ακτογραμμή και είναι τιμή μας να είμαστε κομμάτι αυτού», δηλώνει ο Yann Gillet, Γενικός Διευθυντής του One&Only Aesthesis. «Καθώς καλωσορίζουμε θερμά τους επισκέπτες μας, τους προσκαλούμε σε μια εμπειρία απόδρασης σε όλα όσα κάνουν αυτήν τη χώρα τόσο μοναδική».

Ανακαλύψτε τη γοητεία μιας άλλης εποχής στο One&Only Aesthesis. Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα oneandonlyresorts.com/aesthesis.

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE3 ώρες ago

Πόσα ενοίκια απαιτούνται για την αγορά μιας κατοικίας στην Αττική; – Τι αποκαλυύπτουν τα στοιχεία ανά περιοχή

Ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης - Πηγή: Trade Estates
REAL ESTATE8 ώρες ago

Με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας έκλεισε το 2025 για την Trade Estates – Πόσο αυξήθηκε το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ11 ώρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο – Πού θα υλοποιηθεί η νέα επένδυση

Πάρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ12 ώρες ago

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο στην Πάρο – Σε ποιά περιοχή του νησιού θα γίνει

Το νέο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη - Πηγή: Dimand Real Estate
RESIDENTIAL13 ώρες ago

FIX Thessaloniki: ηχηρό όνομα brand για το νέο ξενοδοχείο και μοναδικό προϊόν οι κατοικίες στο συγκρότημα

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ13 ώρες ago

Ποιές 8 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία δρομολογούνται στα Ιόνια Νησιά – Ποιά δύο νησιά κυριαρχούν στο επενδυτικό ενδιαφέρον

Φωτογραφία αρχείου - Design by Canva Pro
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ13 ώρες ago

Retail real estate: τι “φρενάρει” την ανάπτυξη νέων εμπορικών ακινήτων στην Ελλάδα

Κέρκυρα - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Προχωρά νέο έργο ανακαίνισης και επέκτασης ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

Χανιά - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Χανιά – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Rosewood Blue Palace - Πηγή: Rosewood Hotels & Resorts
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Οι 2+2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις της PHAEA στην Κρήτη – Σε ποιές περιοχές δρομολογούνται

Το νέο συγκρότημα κατοικιών και γραφείων Skyway στο Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

[ΦΩΤΟ] Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας επένδυσης κατοικιών και γραφείων Skyway στον Πειραιά – Πώς εντάσσεται στο mega project PIRAEUS GATE

Το ακίνητο στην οδό Χάρητος 3 στο Κολωνάκι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Κολωνάκι – Ποιό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Το ιστορικό Μέγαρο Αλμυράντη στην Παλιά Βουλή, που θα μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Ολοκληρώνεται η επένδυση για το νέο boutique ξενοδοχείο σε ιστορικό ακίνητο κοντά στην Παλιά Βουλή – Ποιά εταιρεία επενδύει

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva Pro
LOGISTICS2 εβδομάδες ago

Νέα ακίνητα στην Αττική αναζητά η Σκλαβενίτης – Σε ποιές περιοχές εστιάζει και ποιές οι προδιαγραφές

Η μεγάλη αστική ανάπλαση και επένδυση real estate της Noval Property στην Πειραιώς - Πηγή: Noval Property
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Ξεκινά από το 2028 η μεγάλη real estate επένδυση της Noval στο ακίνητο της Πειραιώς – Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Σωκράτους 65-67 - Φωτό: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ5 ημέρες ago

Βρέθηκε επενδυτής για το ακίνητο – φιλέτο του ΕΦΚΑ στην Ομόνοια – Πώς θα αξιοποιηθεί το πρώην ξενοδοχείο Ambassadeur

Το ιστορικό κτίριο γραφείων στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6-8 στο Σύνταγμα - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

Ξεκινά ριζική ανακαίνιση σε ιστορικό κτίριο γραφείων στο Σύνταγμα – Ποιά εταιρεία ανέλαβε το έργο

Four Seasons Hotel Mykonos - Πηγή: Four Seasons
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Ανοίγει το καλοκαίρι το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Four Seasons στη Μύκονο

Hull Logistics Park - Πηγή: Streem Global Real Estate Developments
LOGISTICS7 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για τη mega επένδυση logistics στον Ασπρόπυργο – Τι θα περιλαμβάνει το νέο Hull Logistics Park

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

12 νέες 5άστερες ξενοδοχειακές επενδύσεις δρομολογούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα – Δείτε σε ποιές περιοχές

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL6 ημέρες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

To πρώην ξενοδοχείο Civitel Olympic στο Μαρούσι - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ανοίγει την 1η Μαρτίου το νέο The Fiction Athens στο Μαρούσι – Πώς μεταμορφώθηκε το γνωστό ξενοδοχείο Civitel

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ4 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής του εμπορικού κέντρου Riviera Galleria στο Ελληνικό

To νέο data center στα Σπάτα - Πηγή: Ten Brinke
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ1 μήνα ago

[VIDEO] Πώς προχωρούν τα έργα για το νέο data center στα Σπάτα

To πρώην ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα - Πηγή: Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 μήνα ago

Προς αξιοποίηση το ακίνητο του πρώην ξενοδοχείου “Βέρμιον” στη Νάουσα – Τι αφορά ο διαγωνισμός παραχώρησης 48 εκατ. ευρώ

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL1 μήνα ago

Δύο νέες οικιστικές επενδύσεις από την MIBS στον Πειραιά – Ποιό πρώην βιομηχανικό κτίριο με ιστορία θα μεταμορφωθεί σε κατοικίες

Το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Η νέα επένδυση Voria στο Μαρούσι - Όμιλος Regency
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

[VIDEO] Δείτε πώς προχωρούν τα έργα για το Project VORIA στο Μαρούσι

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890