ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άνοιξε το νέο 5άστερο Domes of Corfu στην Κέρκυρα

Published

on

To ξενοδοχείο 5 αστέρων Domes of Corfu Autograph Collection, στην Κέρκυρα - Πηγή: HIP

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση και ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην στην Κέρκυρα, που εντάχθηκε πλέον στο χαρτοφυλάκιο της Hotel Investment Partners (HIP) και της διεθνούς αλυσίδας Marriott.

O λόγος για το πρώην Grand Hotel, στη δημοφιλή παραλία της Γλυφάδας, που πλέον μετονομάστηκε σε Domes of Corfu Autograph Collection.

To άνοιγμά του ανακοίνωσε η Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone.

Η HIP και η Blackstone επένδυσαν περίπου 14 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και τον μετασχηματισμό του ακίνητου το οποίο εντάχθηκε στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο ανεξάρτητων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο της Marriot International, τα Autograph Collection Hotels.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Domes of Corfu διαθέτει 233 δωμάτια και σουίτες, καθένα με το δικό του ιδιωτικό αίθριο ή βεράντα, τρεις πισίνες με χώρους για ενήλικες και το βραβευμένο Soma Spa. Επιπλέον, προσφέρει ποικιλία χώρων εστίασης με τέσσερα διαφορετικά εστιατόρια και τέσσερα μπαρ.

Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, η ανακαίνιση του Domes of Corfu ακολούθησε μια βιώσιμη διαδικασία τόσο ως προς τον σχεδιασμό όσο και ως προς την κατασκευή και η λειτουργία του ακολουθεί σύγχρονα βιώσιμα χαρακτηριστικά.

Η ανακαίνιση περιέλαβε την αναδιαμόρφωση όλων των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων με ξεχωριστή αισθητική που συνδυάζεται με το περιβάλλον της Κέρκυρας.

Tο σχέδιο ανακαίνισης υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank, η οποία παρείχε τη σχετική χρηματοδότηση για την εκτέλεση των δαπανών.

Σημειώνεται ότι ο ελληνικός όμιλος εταιρειών φιλοξενίας Ledra Hotels & Villas διαχειρίζεται το ξενοδοχείο υπό το brand πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, Domes Resorts.

Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, αυτό θα λειτουργήσει υπό το brand Domes Resorts έως τις 31 Ιουλίου ενώ από τις 13 Αυγούστου θα ενταχθεί και επίσημα στο νέο του brand Autograph Collection της Marriott.

Στα σκαριά νέα στρατηγική τουριστική επένδυση στη Βόρεια Κέρκυρα

Advertisement

TRENDING