ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
Από 16 έως 18 Οκτωβρίου το 8ο Navarino Challenge
Published
5 έτη agoon
By
NewsroomΤο Navarino Challenge, η πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού που ενώνει κάθε χρόνο ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, επιστρέφει για 8η χρονιά στη Μεσσηνία, την Πύλο και την Costa Navarino 16-18 Οκτωβρίου 2020. Το κορυφαίο wellness event, όπως αναδείχτηκε στην World Travel Market, στο Λονδίνο, που προωθεί τις Ολυμπιακές αξίες και το «ευ αγωνίζεσθαι» θα πραγματοποιηθεί με γνώμονα την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και παρευρισκόμενων.
Διοργάνωση με ασφάλεια και υγειονομικό πρωτόκολλο
H διοργάνωση, λαμβάνοντας υπόψη της τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες, θα γίνει με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει το Υπουργείο Τουρισμού, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς και οι οικείες αθλητικές Ομοσπονδίες. Έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα του την ασφάλεια και υγεία όλων των συμμετεχόντων και του προσωπικού, το Navarino Challenge θα διεξαχθεί με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπίσει έμπειρο προσωπικό και πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, με βάση τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς και τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.
Η παγκόσμια αξία της ελληνικής γλώσσας
Το Navarino Challenge προωθεί και στηρίζει ενέργειες που αναδεικνύουν την ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα την αναμφισβήτητη αξία της ελληνικής γλώσσας. Η ελληνική γλώσσα έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης και πολιτισμού για πολλές χώρες, καθώς πολλές ξένες γλώσσες χρησιμοποιούν λέξεις που προέρχονται από την αρχαία ελληνική. Λέξεις όπως μεταξύ άλλων ο αθλητής, η ενέργεια, η αρμονία, τα ιδεώδη που χρησιμοποιούνται σε όλο σχεδόν τον κόσμο αναδεικνύονται μέσα από το φετινό video με τις δράσεις ευεξίας του 8ου Navarino Challenge.
Navarino Challenge σημαίνει ευεξία
Οι συμμετέχοντες στο φετινό Navarino Challenge θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο της ευεξίας: την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη, την trainer Tess Arlauckas του F45 Barrio Salamanca και τον personal trainer Δημήτρη Μώρο, καθώς και αθλητικούς συνεργάτες όπως το FitnessArt, το Navarino Outdoors, το Navarino Racquet Academy, με την εμπειρία και δυναμική της Πανελληνίου Αγοράς Games και τη Navarino Golf Academy. Παρόντες θα είναι επίσης, ο πρωταθλητής πυγμαχίας Χρήστος Γάτσης, με την υποστήριξη του Vizantinos target sport club, ο πρωταθλητής Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η πρωταθλήτρια του πινγκ πονγκ και μοντέλο με διεθνή καριέρα Ιωάννα Παπαδημητρίου καθώς και αθλητικοί συνεργάτες όπως τα Swim Academy και Red Swim Academy. Για πρώτη φορά θα υπάρχει και τουρνουά beach volley από τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο στο άθλημα Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.
Εβίνα Μάλτση & Τζο Αρλάουκας θα δώσουν δυναμικό «παρών»
Η κορυφαία διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης όλων των εποχών Εβίνα Μάλτση, συναντά τον Θρύλο της Ευρωλίγκα, Τζο Αρλάουκας στο Navarino Challenge 2020.
Η πρώτη σκόρερ, σε πλήθος πόντων όλων των εποχών με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών και συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του WNBA, θα αποτελέσει τιμώμενο πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της η Εβίνα Μάλτση δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή και χαρά μου να συμμετέχω στο 8ο Navarino Challenge το οποίο είναι ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός σε έναν πανέμορφο τουριστικό προορισμό. Εύχομαι να τα χιλιάσετε. Αυτό που πρεσβεύει η διοργάνωση ταυτίζεται απόλυτα με τα πιστεύω μου, για τη διάδοση της Ολυμπιακής ιδέας. Είναι ένας υπέροχος τόπος που μπορεί να συνδυάσει τον αθλητικό τουρισμό και να προσελκύσει περισσότερο κόσμο που θα υιοθετήσει ως τρόπο ζωής τις Ολυμπιακές αξίες. Σαν αθλήτρια του μπάσκετ θα είναι χαρά μου να μυήσω όσα περισσότερα παιδιά μπορέσω στο άθλημα το οποίο υπηρέτησα για περισσότερα από 25 χρόνια».
Ολυμπιονίκες & Παγκόσμιοι Πρωταθλητές
Από το πρόγραμμα της πολυβραβευμένης διοργάνωσης δεν θα λείψουν και φέτος τα δυναμικά αθλήματα.
Συγκεκριμένα, στη διοργάνωση θα είναι παρόντες, ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400μ. με εμπόδια, Περικλής Ιακωβάκης, ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο χρυσός Παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του boccia Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου, καθώς και ο κορυφαίος προπονητής στίβου Γιώργος Πομάσκι.
Η ιστορία ζωντανεύει με την επίδειξη σκαφών στο λιμάνι της Πύλου
Στον Δήμο Πύλου-Νέστορος και πιο συγκεκριμένα στον όρμο του Ναυαρίνου, θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης και εκμάθησης ιστιοπλοΐας από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Πύλου «Νέστωρ», με σκάφη τύπου OPTIMIST και LASER. Οι αγώνες με τίτλο «Ξεχασμένοι ήρωες» θα διεξαχθούν προς τιμήν των Αναστάσιου Τσαμαδού, Νικόλαου Βότση, Σταύρου Σαχίνη, Γεωργίου Σαχτούρη και των αφανών Ναυτών του πολεμικού πλοίου (μπρίκι) Άρης του Τσαμαδού. Το βρίκιον «Άρης» (γνωστό και ως «Αθηνά» κατά την περίοδο 1829–1879) θεωρείται ένα από τα ενδοξότερα πλοία του ελληνικού ναυτικού στον αγώνα της ανεξαρτησίας της Ελλάδος που ήταν ιδιοκτησίας του ατρόμητου πλοιάρχου και μετά θάνατον Ναυάρχου Αναστασίου Τσαμαδού. Αποτέλεσε τo τελευταίο καράβι που διέσπασε τον εχθρικό κλοιό, θέτοντας εκτός μάχης επτά εχθρικά πλοία, κατά την πολιορκία της νήσου Σφακτηρίας στη Μάχη της Σφακτηρίας στις 26 Απριλίου 1825.
Αθλητισμός για καλό σκοπό
Το Navarino Challenge θα στηρίξει και φέτος μέσω των δράσεων του τους ακόλουθους CSR partners. Μέσω του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου», θα στηρίξει α) το Καρκινάκι και β) το Dogs’ Voice, ενώ θα υποστηρίξει απευθείας γ) το Στόχος-Πρόληψη.
Η ενέργεια που χρειάζεσαι για να αρχίζει δυνατά η μέρα σου
Οι αγαπημένες μπάρες δημητριακών πρωινού FITNESS®, ως Official Breakfast Partner του Navarino Challenge, θα βρίσκονται δίπλα στους συμμετέχοντες, δίνοντάς τους ενέργεια να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που θα συναντήσουν κατά τη διάρκεια αυτού του μοναδικού event! Με βιταμίνες του συμπλέγματος Β που βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή, αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα νόστιμο και ισορροπημένο πρωινό.
Πακέτα Διαμονής
Απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο με υπαίθριες δράσεις ευεξίας για μικρούς και μεγάλους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino μπορείτε να στείλετε το email σας στο booking(at)navarinochallenge.com ή να καλέσετε το Vita N Travel στο +30 210 3249070.
Προσφορά εγγραφών & δώρα για τους συμμετέχοντες
Οι εγγραφές για το Navarino Challenge στον κορυφαίο Ημιμαραθώνιο, τα 10χλμ, τα 5χλμ by Samsung και τον παιδικό αγώνα 1χλμ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: https://www.myrace.gr/event/2409/registrations.html
Εκμεταλλευτείτε σήμερα την προσφορά του Επίσημου Χορηγού Τεχνολογίας της Samsung Electronics Hellas. Η Samsung και το Navarino Challenge προσφέρουν σε όλους τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, τη δυνατότητα απόκτησης των Galaxy S20, S20+ και Galaxy Z Flip, με 20% έκπτωση.
Έκπτωση στις ενοικιάσεις οχημάτων
Η κορυφαία ελληνική εταιρεία ενοικίασης Avance, ως official car rental partner του Navarino Challenge, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κάνουν την κράτησή τους, για όποιο όχημα επιλέξουν για τις μετακινήσεις τους στη Μεσσηνία, κατά την περίοδο της διοργάνωσης, με έκπτωση 15% επί του επίσημου καταλόγου. Σε ότι αφορά τις κρατήσεις, οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να στείλουν το email τους στο reserv(at)avance.gr
Το Navarino Challenge θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), και τη στήριξη του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Το Navarino Challenge έχει ενταχθεί στις ελληνικές δράσεις του προγράμματος #BeactiveHellas 2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Όλοι οι δρομικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε συνδιοργάνωση με τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.
You may like
-
Νέα διάκριση για το Mandarin Oriental του Costa Navarino – Πότε ανοίγει τις πύλες του για το 2025
-
Ξεκινά από 27/2 σταδιακά η νέα σεζόν για τα ξενοδοχεία του Costa Navarino
-
Ανοίγει ανανεωμένο το Φεβρουάριο του 2025 το Westin Resort στο Costa Navarino
-
Διεθνείς διακρίσεις και για τα 4 ξενοδοχεία του Costa Navarino
-
Διεθνή πιστοποίηση απέκτησαν γήπεδα γκολφ στο Costa Navarino
-
Οι 2 νέες επενδυτικές κινήσεις της ΤΕΜΕΣ το 2024 – Σε ποιά νέα έργα σε Αττική και Μεσσηνία επενδύει
Νέο deal για την OB Streem – Γιατί προχώρησε στην εξαγορά της Med FRIGO
Δυναμικά προχωρά το 2025 για την Trade Estates – Ισχυρή ανάπτυξη και νέα έργα στο 9μηνο
Δρομολογείται επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Μάνη – Σε ποιά περιοχή θα γίνει
“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σέριφο
Στα “σκαριά” και το δεύτερο κτίριο “πράσινων” γραφείων MOB2 της Hellenic Properties στο Μαρούσι – Προχωρά και το MOB1
Τριπλασιάστηκε το 2025 η προτίμηση των ξένων επενδυτών για πολύ ακριβά ακίνητα στην Ελλάδα – Τι σημαίνει και πώς εξηγείται η νέα τάση
Mega deal ΙΚΤΙΝΟΣ – CBE για την 5άστερη τουριστική επένδυση στη Σητεία – Τι θα περιλαμβάνει το έργο και πώς θα προχωρήσει
Πώς θα συμμετάσχει η Intracom στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Regency
Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Regency συμμετέχει ο όμιλος Λάμψα
Νέο έργο επέκτασης ξενοδοχείου “στα σκαριά” στην Κέρκυρα
Τέλος του 2026 ολοκληρώνεται από Dimand – ΤΕΡΝΑ το νέο “πράσινο” συγκρότημα γραφείων του ΤΕΕ στο Μαρούσι
Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2025 το νέο ξενοδοχείο Wyndham με serviced apartments στον Πειραιά – Πού θα γίνει
Προχωρά η κατασκευή του νέου “πράσινου” κτιρίου γραφείων MOB1 στο Μαρούσι – Που βρίσκεται το ακίνητο
[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project
Επεκτείνει τις ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Αθήνα η Sokio Hotels – “Στα σκαριά” και νέο ξενοδοχείο μαζί με τη Wyndham στο κέντρο της Αθήνας
“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο στην Πανεπιστημίου – Τι περιλαμβάνει ο διαγωνισμός αξιοποίησης του γνωστού ακινήτου
Πρώτο “πράσινο φως” στη μεγάλη επένδυση για τη μεταμόρφωση του πρώην Ξενία Κύθνου
Ντεμπούτο στην Ελλάδα για το ξενοδοχειακό brand Destination by Hyatt – Σε ποιό νησί θα ανοίξει το πρώτο το 2026
“Πράσινο φως” για το νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Λεωφόρο Συγγρού – Σε ποιό ύψος του δρόμου θα γίνει
“Πράσινο φως” για 4 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο – Ποιές δύο περιοχές μονοπωλούν το επενδυτικό ενδιαφέρον
[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project
[VIDEO] Προχωρούν από την Dimand τα έργα κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά
[VIDEO] Το όραμα της Dimand για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο μέσα από 20 εμβληματικά έργα
[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα κτιριακά έργα για τις μεγάλες οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές επενδύσεις στο Ελληνικό
[VIDEO] Προχωρά η mega επένδυση logistics της ΙΚΕΑ στον Ασπρόπυργο
[VIDEO] Δείτε πώς μεταμορφώθηκε παλιό κτίριο γραφείων στην Πλατεία Μαβίλη
[VIDEO] Πώς θα γίνει το νέο έργο logistics Eleusis Project στον Ασπρόπυργο – Ποιά εταιρεία επενδύει
Ξεκινούν από τη ΜΕΤΚΑ τα έργα για τη μεγάλη επένδυση VORIA στο Μαρούσι – Εκδόθηκαν οι οικοδομικές άδειες
[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Νέα Σμύρνη – Σε ποιά περιοχή κατασκευάζεται
[VIDEO] Ολοκληρώνεται η οικιστική επένδυση της Ten Brinke στην Αργυρούπολη – Πού βρίσκεται το ακίνητο
TRENDING
-
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες agoΤέλος του 2026 ολοκληρώνεται από Dimand – ΤΕΡΝΑ το νέο “πράσινο” συγκρότημα γραφείων του ΤΕΕ στο Μαρούσι
-
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα agoΟλοκληρώνεται έως τέλος του 2025 το νέο ξενοδοχείο Wyndham με serviced apartments στον Πειραιά – Πού θα γίνει
-
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ2 εβδομάδες agoΠροχωρά η κατασκευή του νέου “πράσινου” κτιρίου γραφείων MOB1 στο Μαρούσι – Που βρίσκεται το ακίνητο
-
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago[VIDEO] Δείτε πώς θα γίνουν τα νέα “πράσινα” κτίρια κατοικιών και γραφείων στο Piraeus Gate Project
-
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες agoΕπεκτείνει τις ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Αθήνα η Sokio Hotels – “Στα σκαριά” και νέο ξενοδοχείο μαζί με τη Wyndham στο κέντρο της Αθήνας





