Connect with us

REAL ESTATE

Οι 2 νέες επενδυτικές κινήσεις της ΤΕΜΕΣ το 2024 – Σε ποιά νέα έργα σε Αττική και Μεσσηνία επενδύει

Newsroom

Published

on

Η επένδυση στην Β' Ακτή Βούλας - Πηγή: Athens Beach Club
Η επένδυση στην Β' Ακτή Βούλας - Πηγή: Athens Beach Club

Ποδαρικό στο 2024 με δύο νέες σημαντικές επενδυτικές κινήσεις έκανε η ΤΕΜΕΣ, εισερχόμενη σε νέα έργα του στενού και ευρύτερου τουριστικού τομέα σε Αττική και Μεσσηνία.

Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το “τουριστικό διαμάντι” της Πελοποννήσου, το Costa Navarino, και άλλες νέες μεγάλες τουριστικές επενδύσεις, όπως τα δύο νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό που βρίσκονται επίσης στα σκαριά, ανακοίνωσε μέσα στον Ιανουάριου τις δύο νέες της επενδυτικές κινήσεις.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και το μεγάλο έργο μετατροπής του πρώην πιά Hilton Athens σε υπερπολυτελές πόλο διαμονής (με ξενοδοχείο και κατοικίες) και εμπορικών χρήσεων.

New entry στη μεγάλη τουριστική επένδυση στη Βούλα

Η Intracom και η ΤΕΜΕΣ μπαίνουν στη μεγάλη τουριστική επένδυση Athens Beach Club στη Βούλα μετά την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού που εγκρίνει την απόκτηση ελέγχου της εταιρείας από τις 2 εταιρείες μεταξύ άλλων.

Σε συνεδρίαση του Τμήματος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις 19 Ιανουαρίου 2024 (Απόφαση 840/2024), αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση της συγκέντρωσης που αφορά στην απόκτηση κοινού ελέγχου από τις εταιρείες «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «LITTI ENTERPRISES COMPANY LIMITED» και «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» επί της εταιρείας «ATHENS BEACH CLUB ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», κατά την έννοια του άρθρου 5, παρ. 2 (β) του ν. 3959/2011.

Η εν λόγω συγκέντρωση αφορά στην αγορά των οργανωμένων παραλιών στις οποίες διατίθενται τουλάχιστον ομπρέλες και ξαπλώστρες και λειτουργεί συγχρόνως ένα ή περισσότερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οποία δραστηριοποιείται η κοινή επιχείρηση – στόχος.

Κανένα από τα γνωστοποιούντα μέρη δεν εκμεταλλεύεται οργανωμένη παραλία στο νομό Αττικής, η δε ΤΕΜΕΣ λειτουργεί οργανωμένη παραλία μόνο έμπροσθεν των ξενοδοχείων της στο νομό Μεσσηνίας.

Συνεπώς, στην συγκέντρωση δεν υφίστανται επηρεαζόμενες αγορές σε οριζόντιο ή/και κάθετο επίπεδο, καθώς σε καμία σχετική αγορά δεν πληρούνται σωρευτικά τα κριτήρια α) δραστηριοποίησης τουλάχιστον δύο (2) εκ των συμμετεχουσών εταιρειών και συνολικού μεριδίου αγοράς τουλάχιστον 15% (όσον αφορά στις οριζόντιες αγορές) ή β) δραστηριοποίησης μίας τουλάχιστον εκ των συμμετεχουσών εταιρειών και συνολικού μεριδίου αγοράς τουλάχιστον 25% (όσον αφορά στις κάθετες αγορές).

Εν τω μεταξύ τα έργα έχουν ξεκινήσει στη Β’ Ακτή Βούλας για την ανάπτυξη της επένδυσης που θα εστιάσει στον αθλητισμό, την ψυχαγωγία, την εστίαση και την ευεξία.

Προς το τέλος του 2023, η Athens Beach Club A.Ε είχε ανακοινώσει την άμεση έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών για την ανάπλαση της Ακτής Β’ Βούλας, σε συνέχεια της πρόσφατης έγκρισης της οικοδομικής άδειας.

Στόχος της Athens Beach Club A.Ε. είναι να αποκαταστήσει την ακτή και με όρους ήπιας ανάπτυξης να την αναβαθμίσει, με σεβασμό στον οικιστικό χαρακτήρα της περιοχής.

Στην Ακτή Β’ Βούλας πρόκειται να δημιουργηθεί ένας πρότυπος χώρος, όπου με μικρής κλίμακας παρεμβάσεις, αναδεικνύεται το παραθαλάσσιο τοπίο. Παράλληλα, δημιουργούνται εκτενείς χώροι πρασίνου με πρόσθετες φυτεύσεις.

Η Ακτή Β’ Βούλας υπό τη νέα της μορφή, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν νέο αγαπημένο παραλιακό προορισμό, με υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις, εμπειρίες ψυχαγωγίας, ευεξίας κι εστίασης, που θα προσθέσουν αξία στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Επιπλέον, προβλέπεται η κατασκευή πισίνας που προορίζεται για δημοτική χρήση και θα καλύψει τις ανάγκες τμημάτων κολύμβησης, αλλά και προπονήσεων αθλητικών ομάδων της περιοχής.

Η επένδυση στην Β' Ακτή Βούλας - Πηγή: Athens Beach Club

Η επένδυση στην Β’ Ακτή Βούλας – Πηγή: Athens Beach Club

Το σχέδιο ανάπλασης ακολουθεί αυστηρούς κανόνες περιβαλλοντικής προστασίας, με την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών που θα δώσουν μακροπρόθεσμα, περαιτέρω αξία στο έργο. Αυτές περιλαμβάνουν ενδεικτικά, αυξημένο ποσοστό πρασίνου κατά ~30%, καθώς και θέσεις ηλεκτρικής φόρτισης οχημάτων.

Επιπλέον, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του οικιστικού χαρακτήρα της περιοχής, στο πλαίσιο μιας ήπιας ανάπτυξης, με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες και την ευημερία των κατοίκων. Οι αυστηροί όροι που ακολουθούνται αφορούν στις επιτρεπόμενες χρήσεις των χώρων, ρυθμίσεις για τα ωράρια λειτουργίας, μέτρα για την εξάλειψη της ηχορύπανσης (π.χ. απαγόρευση κέντρων νυχτερινής διασκέδασης, κ.ά.).

Το σχέδιο ανάπτυξης είναι αποτέλεσμα μιας αναλυτικής κι εμπεριστατωμένης μελέτης, για την οποία συνεργάστηκαν ομάδες αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, μελετητών, από 15 νέα, καινοτόμα αλλά και καταξιωμένα γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πάνω από 50 άτομα συνολικά.

Ο κεντρικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έχει γίνει από τα γραφεία Athens Creative και PILA Studio και η φυτοτεχνική μελέτη από τους: Simon Rackham Landscape Architects.

Πηγή: Premia Properties

Πηγή: Premia Properties

Νέα κοινή επένδυση των εταιρειών PREMIA Properties και ΤΕΜΕΣ στο Costa Navarino

Τον Ιανουάριο του 2024, η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και η PREMIA Properties ΑΕΕΑΠ, ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία με στόχο να αναπτύξουν περαιτέρω τους αμπελώνες Navarino Vineyards που βρίσκονται στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μέσω μιας νέας επένδυσης, ένα πρότυπο και σύγχρονο οινοποιείο, με σεβασμό στην οινική παράδοση της περιοχής και στο περιβάλλον. Στο επενδυτικό πλάνο θα συμμετέχει και η εταιρεία Ελληνικά Οινοποιεία Α.Ε. (μέλος του Ομίλου Sterner Stenhus, βασικού μετόχου της BOUTARI Wineries) για την παραγωγή και την εμπορική εκμετάλλευση των παραγόμενων κρασιών.

Στόχος της συνεργασίας είναι η ανάδειξη των ιστορικών αμπελώνων Navarino Vineyards και της ελληνικής και πελοποννησιακής οινικής ιστορίας, καθώς και η ανάπτυξη και προώθηση του οινικού τουρισμού, προβάλλοντας το αμπέλι και το κρασί, δύο σημαντικά προϊόντα της περιοχής.

H PREMIA Properties, μέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, θα αποκτήσει το 50% της εταιρείας NAVARINO VINEYARDS A.E., η οποία μέχρι σήμερα είναι 100% θυγατρική της ΤΕΜΕΣ Α.Ε.. Η αξία των αμπελώνων και του νέου οινοποιείου, μετά από την ολοκλήρωση της επένδυσης, αναμένεται να ανέλθει στα 10εκ. Ευρώ περίπου. Θα ιδρυθεί επίσης νέα εταιρεία με βασικό μέτοχο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ Α.Ε. και συμμετοχή της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. με 25%, η οποία θα ενοικιάσει τους αμπελώνες και τις εγκαταστάσεις του νέου οινοποιείου και θα αναλάβει την παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας κρασιών. Η συναλλαγή τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Το νέο οινοποιείο θα δημιουργηθεί σύμφωνα με παγκόσμια πρότυπα μοντέρνων οινοπαραγωγικών κτημάτων. Οι εγκαταστάσεις θα έχουν παραγωγική δυναμικότητα που θα ξεπερνά αρχικά τις 300 χιλ. φιάλες το χρόνο ενισχύοντας τη δυναμική του πελοποννησιακού αμπελώνα, της μεγαλύτερης οινοπαραγωγού περιοχής της Ελλάδας. Ο χώρος του οινοποιείου θα είναι ανοικτός σε επισκέπτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια αμπελοοινική ιστορία της περιοχής και των ποιοτικών χαρακτηριστικών της.

Οι ιστορικοί ιδιόκτητοι αμπελώνες Navarinο Vineyards, ηλικίας έως και άνω των 50 ετών, βρίσκονται στο Μουζάκι Τριφυλίας, σε υψόμετρο 400-600μ. και καλύπτουν έκταση 600 περίπου στρεμμάτων. Στις εκτάσεις των Navarinο Vineyards έγινε διατήρηση και ανασύσταση των αμπελώνων με διεθνείς ποικιλίες όπως Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Syrah και Merlot, που υπάρχουν στην Τριφυλία ήδη από τη δεκαετία του ’80. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε αναμπέλωση τμημάτων με ελληνικές ποικιλίες, όπως Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα και Μαλαγουζιά, για τον εμπλουτισμό της οινικής παραγωγής.

Σημαντική συμβολή σε αυτήν τη διαδικασία είχε το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, με πρωτογενή έρευνα για την οινική ιστορία της περιοχής, το terroir και τις τοπικές ποικιλίες, ώστε οι αμπελώνες Navarino Vineyards καθώς και της ευρύτερης περιοχής, να συμβάλουν στην περαιτέρω καθιέρωση του ελληνικού οίνου.

Με νέες αφίξεις υποδέχεται το 2024 το Costa Navarino – Ολοκληρώθηκαν & παραδίδονται νέες βίλες & κατοικίες

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Πηγή: Lamda Development
RESIDENTIAL6 ώρες ago

[VIDEO] The Ellinikon: ο νέος ουρανοξύστης κατοικιών Riviera Tower μέσα στην ομίχλη

Ζάκυνθος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Διονύσης Παπαντώνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Προχωρά έργο για νέο ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο

Κως - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Εγκρίθηκε έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Κω

To νέο Bob W Stadiou 54 - Πηγή: BLEND Development
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Ανοίγει το 2025 στη Σταδίου από την BLEND Development το νέο ξενοδοχείο με serviced apartments Bob W

Λήμνος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Βασίλης Πρωτόπαπας / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέα μεγάλη τουριστική επένδυση “στα σκαριά” στη Λήμνο – Τι περιλαμβάνει το Master Plan του Limnos Resort

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Ποιές είναι οι 10 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα που εντάχθηκαν στον Αναπτυξιακό Νόμο

Άποψη της Θεσσαλονίκης - Designed by Canva
REAL ESTATE2 ημέρες ago

Πώς το Μετρό Θεσσαλονίκης επηρέασε τις αξίες των ακινήτων στην πόλη – Ποιές οι τάσεις για κατοικίες, γραφεία και καταστήματα κοντά στους σταθμούς

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 ημέρες ago

Δύο ιδιοκτησίες γραφείων στον Πύργο Αθηνών πούλησε η BriQ Properties

Τα γραφεία της Coca-Cola στην Ελβετία - Πηγή: STIRIXIS Group
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες ago

Ποιά ελληνική εταιρεία διακρίθηκε με το Βραβείο Καλύτερων Γραφειακών Χώρων στην Ευρώπη

Η μεγάλη αστική ανάπλαση και επένδυση real estate της Noval Property στην Πειραιώς - Πηγή: Noval Property
REAL ESTATE3 ημέρες ago

Πώς προχωρά η διαδικασία για τη μεγάλη επένδυση real estate της NOVAL στην Πειραιώς – Τι θα περιλαμβάνει εκτός από γραφεία

To πρώην εργοστάσιο ΠΙΤΣΟΣ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη - Φωτό: EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 εβδομάδα ago

Πώς θα μεταμορφωθεί από το Σκλαβενίτη το πρώην εργοστάσιο της ΠΙΤΣΟΣ στο Ρέντη – Σε διαβούλευση η περιβαλλοντική μελέτη του μεγάλου έργου

Το κτίριο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 88 - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ6 ημέρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Ποιό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL6 ημέρες ago

[VIDEO] Piraeus Gate: πώς θα μεταμορφωθεί μια ολόκληρη περιοχή στο κέντρο του Πειραιά – Ποιά κτίρια θα αξιοποιηθούν

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Ποιές είναι οι 10 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα που εντάχθηκαν στον Αναπτυξιακό Νόμο

Το κτίριο στην οδό Βουκουρεστίου 23 που θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Νέο ξενοδοχείο δρομολογείται στο Κολωνάκι – Ποιό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Το ακίνητο του ΕΦΚΑ στην οδό Βουλής 6 στο κέντρο της Αθήνας - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο σε ακίνητο του ΕΦΚΑ στο Σύνταγμα – Ποιά κτίρια θα αξιοποιηθούν

Το 6όροφο κτίριο στην οδό Ακαδημίας 31 που θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο - Πηγή: Τ.ΕΘ.Α.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Νέο ξενοδοχείο δρομολογείται σε γνωστό κτίριο στην Ακαδημίας – Σε ποιά εταιρεία μισθώθηκε το ακίνητο

Λήμνος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: Βασίλης Πρωτόπαπας / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέα μεγάλη τουριστική επένδυση “στα σκαριά” στη Λήμνο – Τι περιλαμβάνει το Master Plan του Limnos Resort

Βουλιαγμένη - Φωτογραφία αρχείου - ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
REAL ESTATE4 ημέρες ago

Προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί για δύο ακίνητα – φιλέτα της Εκκλησίας στη Βουλιαγμένη

Τα πρώην Κεραμεία Αλλατίνη στη Νοτιοανατολική Πύλη της Θεσσαλονίκης - Φωτό: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

Developer για την επένδυση στα πρώην Κεραμεία Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη αναζητά η ΣΤΑΝΤΑ – Τι θα περιλαμβάνει το μεγάλο έργο με τον ουρανοξύστη κατοικιών

Piraeus Gate - Πηγή: DKG Development
RESIDENTIAL6 ημέρες ago

[VIDEO] Piraeus Gate: πώς θα μεταμορφωθεί μια ολόκληρη περιοχή στο κέντρο του Πειραιά – Ποιά κτίρια θα αξιοποιηθούν

Πηγή: LAMDA Development
RESIDENTIAL6 ημέρες ago

[VIDEO] The Ellinikon: πώς προχωρούν τα μεγάλα έργα real estate στο Ελληνικό – “Σηκώθηκε” και άλλο ο Riviera Tower

To οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Γορτυνίας 7 στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Σε εξέλιξη τα έργα για μια ακόμη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Πηγή: LAMDA Development
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα μεγάλα έργα στο Ελληνικό

To οικιστικό έργο της Ten Brinke στην οδό Άρτης 13 στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 μήνα ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Το πρώην εργοστάσιο της ιστορικής κλωστοϋφαντουργίας των αδελφών Ρετσίνα - Πηγή: Google Maps
REAL ESTATE1 μήνα ago

[VIDEO] Δείτε το πρώην εργοστάσιο Ρετσίνα στον Πειραιά – “Στα σκαριά” η αξιοποίησή του ακινήτου

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ1 μήνα ago

[VIDEO] The Ellinikon: ξεκίνησε η θεμελίωση του Riviera Galleria στο Ελληνικό – Τι θα περιλαμβάνει

Η νέα τουριστική επένδυση Alexandrou Chora Project στο Costa Ofrynio - Φωτό: Kourtidis Group
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 μήνες ago

Ξεκίνησαν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση Alexandrou Chora στην Καβάλα – Τι θα περιλαμβάνει

Η επένδυση της Ten Brinke στο ακίνητο επί των οδών Λ. Βουλιαγμένης και Βενεζουέλας στη Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η νέα οικιστική επένδυση στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Ποιά εταιρεία επενδύει

To Commercial Hub στο Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ2 μήνες ago

The Ellinikon: ξεκινούν το 2025 τα έργα της πρώτης φάσης και στην πλευρά της Λεωφ. Βουλιαγμένης – Στο επίκεντρο mall και retail park

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).