ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Cyber Webinar από την Deloitte Ελλάδος για τις προκλήσεις της κυβερνοασφάλειας

Published

on

H Deloitte ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των επιχειρήσεων για έγκυρη ενημέρωση στο πλαίσιο των εξελίξεων της κρίσης που έχει προκαλέσει ο COVID-19, διοργανώνει το 5ο, κατά σειρά, webinar στις 14 Μαΐου 2020, ώρα 15:00 – 16:00, με θέμα τις «Νέες προκλήσεις και πρακτικές αντιμετώπισης των αυξανόμενων απειλών κυβερνοασφάλειας». Kαλεσμένος θα είναι ο πρώην Executive Director της Europol, του αρμόδιου οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση του διεθνούς εγκλήματος και της τρομοκρατίας, και νυν Senior Partner της Deloitte, Sir Rob Wainwright.

Είναι γεγονός ότι ο κυβερνοχώρος αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μία περιοχή κινδύνου για την ασφάλεια των οργανισμών. Με τις νέες συνθήκες που έφερε η πανδημία, όπως είναι η εντατικοποίηση της τηλεργασίας και ο ψηφιακός μετασχηματισμός, διαφοροποιήθηκε και ο βαθμός της ψηφιακής έκθεσης των οργανισμών στον κυβερνοχώρο, καθώς αυξήθηκε το πεδίο δράσης των επιτιθέμενων. Σε ό,τι αφορά την ψηφιακή μετάβαση των οργανισμών, η κρίση του COVID-19 συντέλεσε στην επιτάχυνση των εξελίξεων, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Sir Rob Wainwright, Senior Partner της Deloitte Netherlands και o Χρήστος Βιδάκης, Partner του τμήματος Risk Advisory και επικεφαλής των υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων κυβερνοχώρου (Cyber Risk Services) της Deloitte Ελλάδος θα αναλύσουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τους κινδύνους του κυβερνοχώρου, τις πρακτικές των κυβερνο-εγκληματιών και θα παραθέσουν βέλτιστες πρακτικές για τη θωράκιση της ασφάλειας των οργανισμών.

Advertisement

TRENDING