ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Παρουσιάστηκε και επίσημα το ξενοδοχείο Dave Red Athens της Brown στην Ομόνοια

Published

on

Το νέο ξενοδοχείο DAVE Red Athens της Brown Hotels στην Ομόνοια - Πηγή: Brown Hotels

Με την άκρως  επικοινωνιακή αναφορά στην “κομματική ταυτότητα” των εγκαταστάσεων του νέου ξενοδοχείου Dave Red στην καρδιά της Αθήνας και τους εύλογους ιντριγκαδόρικους συνειρμούς που γεννά η τοποθέτηση ενός πεντάστερου ξενοδοχείου στο πρώην ένδοξο “Σπίτι του Λαού” επί της Βεραντζέρου (πρώτη έδρα των κεντρικών γραφείων του ΚΚΕ), επιχειρήθηκε να πλαισιωθεί η δημοσιογραφική ξενάγηση και επικοινωνία του opening από τους Ισραηλινούς επενδυτές του Ομίλου Brown Hotels.

Η καμπάνια προβολής του Dave Red Athens, που άνοιξε επίσημα τις πόρτες του για το Αθηναϊκό και όχι μόνον Avant Garde κοινό του, υιοθετεί το επαναστατικό προφίλ του brand που αποτυπώνεται στον αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό χαρακτήρα όλων των ξενοδοχείων του Ομίλου, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Όπως και η επωνυμία επιχειρεί μία ευθεία αναφορά στο κόκκινο χρώμα της επανάστασης, έτσι και ο διάκοσμος. Το κόκκινο χρώμα δεσπόζει μαζί με φράσεις αλλά και σύμβολα ιστορικών στελεχών της Αριστεράς (βλέπε Λένιν και Μαρξ).

Όπως έγινε γνωστό κατά την παρουσίαση του 4άστερου Dave Red Athens, το νέο απόκτημα των Ισραηλινών ενσωματώνεται στο ήδη πλούσιο χαρτοφυλάκιο των 48 projects στη χώρα μας. Μόνο γύρω από την Ομόνοια ο όμιλος έχει συγκεντρώσει 12 μικρότερα και μεγαλύτερα, ιδιόκτητα κτίρια. Η δραστηριότητα του Ομίλου επεκτείνεται κι εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής, έχοντας ήδη δρομολογήσει νέες επενδύσεις  σε Αγίους Θεοδώρους, Σούνιο, Λουτράκι,  Εύβοια και Κέρκυρα.

Η ιστορία και τα επομένα σχέδια της Brown Hotels

Η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels Collection, είναι φημισμένη για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου, όπως το Τελ Αβίβ, η Ιερουσαλήμ, η Αθήνα και η Κροατία. Ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, εξελίσσοντας την επιθυμία των ιδρυτών να δημιουργήσουν ξενοδοχεία που θα αποτυπώνουν την αυθεντική κουλτούρα κάθε πόλης της πόλης.

Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστημα 2019/2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέες ιδιοκτησίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο.

Advertisement

TRENDING