ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Δείτε πώς θα μεταμορφωθεί το πρώην Star City στη Συγγρού σε ξενοδοχείο 5 αστέρων

Published

on

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο πρώην Odeon Star City στη Συγγρού - Πηγή: Intrakat

Μετά την ολοκλήρωση των προπαρασκευαστικών έργων ξεκινά το κυρίως έργο κατασκευής του νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Λεωφόρο Συγγρού 115, ακριβώς δίπλα από το Grand Hyatt Athens, με το οποίο θα ενωθεί, δημιουργώντας το δεύτερο μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το έργο κατασκευής, ύψους 17 εκ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανέλαβε η Intrakat, η οποία πρόσφατα υπέγραψε και τη σχετική σύμβαση με το φορέα υλοποίησης της επένδυσης, την εταιρεία ΣΥΓΓΡΟΥ 115 Α.Ε.

Το κατασκευαστικό έργο περιλαμβάνει όλες τις οικοδομικές – αρχιτεκτονικές εργασίες καθώς και τις Η/Μ εγκαταστάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι στο κτίριο λειτουργούσε παλιότερα το ODEON STAR CITY, ένα από τα πιό δημοφιλή complex κινηματογράφων στην Αθήνα.

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων θα αποτελείται από 7 υπόγεια και 9 ορόφους και θα περιλαμβάνει 215 δωμάτια, 14 σουίτες, διώροφη προεδρική σουίτα με πισίνα, κοινόχρηστη πισίνα, jacuzzi, εστιατόριο, BAR, συνεδριακούς χώρους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και γραφειακούς χώρους συσκέψεων και χώρους στάθμευσης.

Όταν ολοκληρωθεί και ενωθεί με το Grand Hyatt, το τελευταίο θα αποκτήσει δυναμικότητα 538 δωματίων (από τα 309 σήμερα) και θα καταστεί το 2o μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας, μετά το Intercontinental επίσης στη Συγγρού (με 563 δωμάτια).

Ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Ένα σημαντικό έργο προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο μας στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των τουριστικών και ξενοδοχειακών υποδομών. Όπως με όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, όλοι εμείς στην Intrakat δεσμευόμαστε για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια ολοκλήρωση του έργου».

Υπενθυμίζουμε ότι η Intrakat, στον τομέα των ξενοδοχείων, ολοκλήρωσε πρόσφατα και το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Xenodocheio Milos στην Παλιά Βουλή.

Advertisement

TRENDING