ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Διαγωνισμός για μεγάλο ακίνητο γραφείων στο κέντρο της Αθήνας από τον ΔΕΔΔΗΕ – Σε ποιά περιοχή αναζητά

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva

Μεγάλος διαγωνισμός προκηρύχθηκε από τον ΔΕΔΔΗΕ με σκοπό την μίσθωση ακινήτου σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Η αναζήτηση κτιρίου γραφείων αφορά τις ανάγκες στέγασης υπηρεσιών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής και της Διεύθυνσης Δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., με τον οργανισμό να θέτει συγκεκριμένες προϋποθέσεις στους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Γεωγραφικά, το κτιριακό συγκρότημα που θα επιλεχθεί θα πρέπει να βρίσκεται πλησίον της οδού Πειραιώς σε απόσταση το πολύ 200 μ. και να βρίσκεται στο πλαίσιο που καλύπτουν οι περιοχές από το Γκάζι έως την Λεωφόρο Κηφισού.

Το ακίνητο θα πρέπει να έχει χώρους γραφείων περίπου 8.000 τ.μ. και ελεύθερους ισόγειους περιφραγμένους χώρους 1.500 τ.μ., εκ των οποίων το 1/3 αυτών να δύναται να στεγαστεί. Υποχρεωτική είναι και η παρουσία 14ο θέσεων στάθμευσης, ενώ οι συγκεκριμένοι χώροι θα πρέπει να έχουν δυνατότητα να φιλοξενήσουν και υπηρεσιακά οχήματα διαφορετικών μεγεθών (επιβατικά, ημιφορτηγά, γερανοφόρα κ.α.).

Το ακίνητο πρέπει να είναι αυτόνομο και αυτοτελές, καθώς αναμένεται να φιλοξενήσει 3 υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ (Περιοχής Αθήνας, Κλάδος Μετρήσεων, ΤΚΣΔ), ενώ συνολικά πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 2 αυτόνομα κτίρια για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Η παράδοση του κτιρίου από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης μισθώσεως θα είναι το αργότερο σε 12 μήνες.

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών έληξε στις 06/06/2023 και αναμένονται νεώτερα για το πώς θα προχωρήσει ο διαγωνισμός από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Advertisement

TRENDING