RESIDENTIAL

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τη μεγάλη οικιστική επένδυση της Orilina Properties στο Ελληνικό

Published

on

Οι πολυτελείς κατοικίες της Orilina Properties στο Ελληνικό - Πηγή: Orilina Properties

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τη μεγάλη οικιστική επένδυση της Orilina Properties στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα, η «ORILINA PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ORILINA PROPERTIES REIC»ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι την 30η Ιανουαρίου 2024, εκδόθηκε η οικοδομική άδεια του πολυτελούς συγκροτήματος των 20 κατοικιών «Marina Residences by Kengo Kuma» που η Εταιρεία αναπτύσσει δίπλα στη μαρίνα Αγ. Κοσμά.

Για το έργο αυτό, η Orilina Properties βρίσκεται σε διαδικασία ανάθεσης των κατασκευαστικών εργασιών, οι οποίες θα ξεκινήσουν έως το τέλος του 2024.

Τί θα κατασκευάσει η Orilina Properties στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά

Η μεγάλη επένδυση 70 εκατ. ευρώ στην περιοχή της Μαρίνας και κοντά στο εντυπωσιακό Marina Galleria θα αποτελείται από οικιστικό συγκρότημα καθώς και private club με χρήσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

To private club της Orilina Properties στο Ελληνικό – Πηγή: Orilina Properties

Συγκεκριμένα, η εμπορική ανάπτυξη θα περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός private club με εγκαταστάσεις για αποκλειστική χρήση από τα μέλη του club, καθώς και υψηλής ποιότητας εστιατόρια, καταστήματα πώλησης κρασιών και ποτών αλλά και μπαρ στη Μαρίνα, που θα είναι προσβάσιμο στο ευρύ κοινό.

To private club της Orilina Properties στο Ελληνικό – Πηγή: Orilina Properties

Στο οικιστικό κομμάτι, θα κατασκευασθεί συγκρότημα με διαμερίσματα υψηλής ποιότητας με θέα τη θάλασσα. Τα διαμερίσματα θα είναι επώνυμα (branded) και θα εξυπηρετούνται από το private club.

Οι κατοικίες θα βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο του «Ελληνικού» δίπλα από τη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά. Θα δημιουργηθεί ένα πολυτελές οικιστικό έργο αποτελούμενο από 20 μεζονέτες, σχεδιασμένο από τον Kengo Kuma.

Όλες οι κατοικίες θα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και μεγάλους κήπους. Επιπλέον θα βρίσκεται κοντά στο νέο Private Club με χώρους εστίασης, αναψυχής και αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και στη Riviera Galleria, το πολυτελές εμπορικό κέντρο που σχεδιάστηκε επίσης από τον Kengo Kuma.

Οι πολυτελείς κατοικίες της Orilina Properties στο Ελληνικό - Πηγή: Orilina Properties

Advertisement

TRENDING