ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Επεκτείνεται και στην Ελλάδα η Israel Canada Hotels με επένδυση σε ξενοδοχείο στην Αθήνα

Published

on

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Canva

Επεκτείνεται και στην Ελλάδα η αλυσίδα Israel Canada με επένδυση σε ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό τύπο, η αλυσίδα ξενοδοχείων ανακοίνωσε συμφωνία για επέκταση στην Ελλάδα με αγορά ξενοδοχείου στην Αθήνα.

Η συμφωνία εκτιμάται σε περίπου 10 εκατ. ευρώ και το ξενοδοχείο θα ενταχθεί στο brand PLAY της αλυσίδας.

Στα σχέδια της εταιρείας, όπως αναφέρεται, είναι η περαιτέρω επέκταση στην αγορά της Αθήνας με περισσότερα νέα ξενοδοχεία.

Η στρατηγική της Israel Canada ανανεώθηκε πρόσφατα και περιλαμβάνει νέες διεθνείς ξενοδοχειακές επενδύσεις σε αγορές εκτός Ισραήλ, με την Ελλάδα να συγκαταλέγεται στη σχετική λίστα.

H αλυσίδα επεκτάθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας οπότε άδραξε την ευκαιρία και μέσω της αγοράς ακινήτων στις χαμηλές λόγω πανδημίας τιμές ανέπτυξε και λειτουργεί ήδη 9 ξενοδοχεία σε όλο το Ισραήλ, με τα περισσότερα στο Τελ Αβίβ αλλά και μονάδες στα βόρεια και νότια της χώρας (π.χ. κοντά στη Νεκρά Θάλασσα).

Θα είναι ένα ακόμη new entry ισραηλινών κεφαλαίων στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά (ειδικά αυτή της Αθήνας), στην οποία δραστηριοποιούνται ήδη αρκετές εταιρείες ισραηλινών συμφερόντων, με κυρίαρχη την Brown Hotels που αναμένεται να ανοίξει ακόμη δεκάδες ξενοδοχεία στην Αθήνα και εκτός Αττικής τα επόμενα χρόνια.

40 τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα από την ισραηλινή Brown Hotels

Advertisement

TRENDING