RESIDENTIAL

Και επίσημα στην Premia Properties το κτίριο διαμερισμάτων της Dimand στον Πειραιά

Published

on

To Piraeus Port Plaza στον Πειραιά - Πηγή: Dimand

Και επίσημα πλέον πέρασε στην Premia Properties το πρώτο κτίριο διαμερισμάτων (serviced apartments) της Dimand στον Πειραιά.

Η δύο εταιρείες είχαν προ καιρού υπογράψει προσύμφωνο για τη συναλλαγή αυτή και πλέον η Premia Properties ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά του αυτοτελούς ακινήτου εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων (serviced apartments), μέσω της απόκτησης του 100% των μετοχών των ιδιοκτητριών εταιρειών του ακινήτου.

Η αξία της συναλλαγής καλύφθηκε από κεφάλαια, τα οποία αντλήθηκαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Premia Properties που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2021.

Πρόκειται για την πρώτη επένδυση της Premia Properties, στον κλάδο των serviced apartments, στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας-πλαισίου με την Dimand S.A.

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση του φιλόδοξου επιχειρηματικού της σχεδίου το οποίο περιλαμβάνει επενδύσεις σε στρατηγικά αναπτυσσόμενους κλάδους στους οποίους έχει ήδη δυναμική παρουσία, όπως τα κτήρια logistics, εμπορικά κτήρια τύπου big box και κτήρια κοινωνικού χαρακτήρα.

Ποιό είναι το κτίριο διαμερισμάτων που απέκτησε η Premia

Tο ακίνητο βρίσκεται στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, εκεί που λαμβάνει χώρα η μεγάλη επένδυση / ανάπλαση με το όνομα Piraeus Port Plaza.

Πρόκειται για ακίνητο συνολικής επιφάνειας 3.600 τ.μ, το οποίο αποτελείται από 58 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα.

Το σύνολο των διαμερισμάτων διατίθενται στην εταιρεία Teleperformance Hellas, στο πλαίσιο συνεργασίας της με θυγατρική της Premia Properties η οποία λήγει το 2033.

Advertisement

TRENDING