ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

[ΦΩΤΟ] Ολοκληρώθηκε η επένδυση επέκτασης του Fresh Hotel στην οδό Αθηνάς

Published

on

Η επέκταση του Fresh Hotel στην οδό Αθηνάς - Πηγή: Bizness.gr

Ολοκληρώθηκε η επένδυση επέκτασης του Fresh Hotel στην οδό Αθηνάς και πλέον, από 20 Αυγούστου, το ξενοδοχείο λειτουργεί ανανεωμένο με τα νέα του δωμάτια και την πρόσοψη επί της οδού Αθηνάς.

Από παλιό κτίριο σε έναν υποβαθμισμένο δρόμο του κέντρου αρχικά μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο με το όνομα Fresh Hotel και τώρα προχώρησε στο επόμενο στάδιο το επενδυτικό σχέδιο για την επέκταση του ξενοδοχείου και πάνω στην οδό Αθηνάς.

Το έργο της επέκτασης μάλιστα είχε ενταχθεί στο καθεστώς χρηματοδότησης μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

Το έργο αφορά την επέκταση της δυναμικότητας του ξενοδοχείου από 133 δωμάτια σε 150 δωμάτια 257 συνολικά κλινών, με τη λειτουργική συνένωση με το όμορρο κτίριο που λειτουργούσε παλιά το ξενοδοχείο “Πίνδαρος” στον αριθμό 24 της Σοφοκλέους.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο κτίριο έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο και με την επέκταση του Fresh Hotel αποκαταστάθηκε αλλά και μεγάλωσε σε ύψος με την προσθήκη ενός ημιωρόφου και 2 επιπλέον ορόφων με γυάλινη πρόσοψη.

Με την επέκταση, προστέθηκαν ακόμη 15 νέα δωμάτια στο ξενοδοχείο, 6 εκ των οποίων έχουν θέα στην Ακρόπολη (και μερικά εξ αυτών και υπαίθριο ντους στο μπαλκόνι).

Με τον τρόπο αυτό, το Fresh Hotel απέκτησε όψη στην οδό Αθηνάς, η οποία σταδιακά μεταμορφώνεται με το άνοιγμα νέων τουριστικών καταλυμάτων αλλά και σύγχρονων εμπορικών επιχειρήσεων.

Φορέας της επένδυσης ήταν η εταιρεία ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΕ.

Η επέκταση του Fresh Hotel στην οδό Αθηνάς – Πηγή: Bizness.gr

Advertisement

TRENDING