Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κ. Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει επιτυχημένη εταιρεία, χωρίς ικανοποιημένους εργαζόμενους

Newsroom

Published

on

Τη σημασία της επιβράβευσης από την πλευρά της πολιτείας κάθε πρωτοποριακής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφθηκε το απόγευμα τη Pharmathen μια από τις πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής φαρμάκων στις Σάπες Ροδόπης. Ο πρωθυπουργός εξήρε τη λειτουργία της επιχείρησης που χαρακτήρισε «καινοτόμο, εξωστρεφή, ανταγωνιστική σε έναν εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα» και υπογράμμισε ταυτόχρονα πως «δεν υπάρχει επιτυχημένη εταιρεία χωρίς ικανοποιημένους εργαζόμενους».

Κατά την επίσκεψή του στην οποία συνοδευόταν από τη σύζυγό του ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της επιχείρησης. Ο πρωθυπουργός και η σύζυγος του ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου από τον Βασίλη Κάτσο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Pharmathen.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε πως η κυβέρνηση στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα γιατί θεωρεί πως αυτή ακριβώς είναι η κινητήριος δύναμη η οποία μπορεί να επαναφέρει την πατρίδα μας σε ρυθμούς διατηρήσιμης σταθερής ανάπτυξης. Τόνισε δε πως «εμείς τηρούμε από δικής μας πλευράς αυτά τα οποία είχαμε δεσμευθεί απέναντι στην επιχειρηματική κοινότητα και στους εργαζόμενους. Μειώνουμε τον φόρο στις επιχειρήσεις, μειώνουμε το φόρο στα μερίσματα, διευκολύνουμε την επενδυτική δραστηριότητα των επιχειρήσεων μειώνοντας τα γραφειοκρατικά εμπόδια. Ειδικά στη φαρμακοβιομηχανία, δίνουμε πρόσθετα κίνητρα επιτρέποντας τον συμψηφισμό του clawback με παραγωγικές επενδύσεις».

Στη συνέχεια ανέφερε με έμφαση ότι «οι επιτυχημένες επιχειρήσεις δεν μετριούνται μόνο με τα αποτελέσματα των ισολογισμών τους, με τα κέρδη τους, με τα μερίσματα που διανέμουν στους μετόχους τους. Αποτυπώνονται, κυρίως, με την ικανοποίηση με την οποία οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις στηρίζουν συνολικά την επιχειρηματική προσπάθεια. Δεν υπάρχει κατά την άποψή μου επιτυχημένη εταιρεία χωρίς ικανοποιημένους εργαζόμενους οι οποίοι να αισθάνονται ότι συμμετέχουν με την δικιά τους συνεισφορά στο ευρύτερο καλό της εταιρείας αλλά και τη δικιά τους προσωπική ατομική προκοπή».

Στον χαιρετισμό του στους εργαζόμενους της επιχείρησης ο πρωθυπουργός ανέφερε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτήν την θερμή υποδοχή. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται σήμερα η δυνατότητα να επισκεφθώ τις εγκαταστάσεις της Pharmathen, εδώ στην ακριτική Ροδόπη. Να σας συγχαρώ, τη διοίκηση, τους μετόχους, αλλά και όλους τους εργαζομένους της εταιρείας για τις εξαιρετικές σας επιτυχίες και να σας πω πόσο σημαντικό είναι από πλευράς πολιτείας να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία.

Αυτό το οποίο έχει πετύχει η Pharmathen δεν ήταν καθόλου εύκολο ή αυτονόητο. Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μία καινοτόμο, εξωστρεφή, ανταγωνιστική επιχείρηση σε έναν εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα. Με πάρα πολλές εξαγωγές, με τεχνολογία αιχμής, με επένδυση στην έρευνα και στην καινοτομία. Νομίζω ότι συμβολίζετε έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία αλλά και τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων στην εταιρεία.

Είστε μία εταιρεία που πληρώνετε καλούς μισθούς, είστε μία εταιρεία που δινετε πολλές δουλειές -400 δουλειές- εδώ στην ακριτική Ροδόπη. Φαντάζομαι ότι όταν ήρθατε και πήρατε την απόφαση να εγκατασταθείτε εδώ, πολλοί θα σας κοίταζαν με παράξενο βλέμμα: “Είναι δυνατόν εδώ στη Ροδόπη να εγκατασταθεί και να δημιουργεί μία φαρμακοβιομηχανία αιχμής;” Κι όμως τα καταφέρατε και αποδείξατε ότι μπορείτε να επενδύετε σε αυτόν τον τόπο και κυρίως να στηριχθείτε στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό το οποίο διαθέτει η περιοχή σας.

Και ακριβώς αυτές οι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ της διοίκησης και μιας εταιρείας η οποία επενδύει στους ανθρώπους της, επενδύει στους εργαζομένους της, είναι για μένα το σύμβολο, η καλύτερη απόδειξη της επιτυχίας της Pharmathen σήμερα. Είναι μία εταιρεία που πληρώνει πολύ καλούς μισθούς, πολύ πάνω από το μέσο όρο, μία εταιρεία η οποία δίνει ευκαιρίες απασχόλησης και σε πάρα πολλές γυναίκες -χαίρομαι που βλέπω πολλές ανάμεσά σας. Είναι μία εταιρεία η οποία έχει πετύχει τη σύζευξη μεταξύ της δραστηριότητας η οποία γίνεται στον ακαδημαϊκό χώρο και της εφαρμοσμένης έρευνας την οποία κάνετε εδώ στην επιχείρησή σας.

Δεν θα κουραστώ να το λέω ότι οι επιτυχημένες επιχειρήσεις δεν μετριούνται μόνο με τα αποτελέσματα των ισολογισμών τους, με τα κέρδη τους, με τα μερίσματα που διανέμουν στους μετόχους τους. Αποτυπώνονται, κυρίως, με την ικανοποίηση με την οποία οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις στηρίζουν συνολικά την επιχειρηματική προσπάθεια. Δεν υπάρχει, κατά την άποψή μου, επιτυχημένη εταιρεία χωρίς ικανοποιημένους εργαζόμενους οι οποίοι να αισθάνονται ότι συμμετέχουν με την δική τους συνεισφορά στο ευρύτερο καλό της εταιρείας αλλά και στη δική τους προσωπική ατομική προκοπή.

Εμείς ως κυβέρνηση έχουμε πει επανειλημμένως ότι θέλουμε να στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, γιατί θεωρούμε ότι ακριβώς αυτή η υγιής επιχειρηματικότητα είναι η κινητήριος δύναμη η οποία μπορεί να επαναφέρει την πατρίδα μας σε ρυθμούς διατηρήσιμης, σταθερής ανάπτυξης. Είναι η υγιής επιχειρηματικότητα και τα ιδιωτικά κεφάλαια τα οποία επενδύονται στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, αυτά τα οποία τελικά δημιουργούν πολλές καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.

Εσείς το κάνατε πράξη και εμείς τηρούμε από δικής μας πλευράς αυτά τα οποία είχαμε δεσμευθεί απέναντι στην επιχειρηματική κοινότητα και στους εργαζόμενους. Μειώνουμε τον φόρο στις επιχειρήσεις, μειώνουμε το φόρο στα μερίσματα, διευκολύνουμε την επενδυτική δραστηριότητα των επιχειρήσεων μειώνοντας τα γραφειοκρατικά εμπόδια. Ειδικά στη φαρμακοβιομηχανία, δίνουμε πρόσθετα κίνητρα επιτρέποντας τον συμψηφισμό του clawback με παραγωγικές επενδύσεις οι οποίες θα γίνουν στη χώρα μας την επόμενη τριετία.

Και βέβαια περιμένουμε ακριβώς από τις επιχειρήσεις να κάνουν αυτό το οποίο κάνει η Pharmathen, να επενδύσουν πάνω απ’ όλα στον τόπο. Όταν λέμε να επενδύσουν στον τόπο δεν επενδύουμε μόνο σε κτίρια, σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Πάνω από όλα επενδύουμε σε ανθρώπους, στην εκπαίδευση τους, στη δυνατότητα τους να μπορούν να διακρίνονται μέσα στις ίδιες τις επιχειρήσεις οι οποίες και τους δίνουν τη δυνατότητα να απασχολούνται σε αυτές.

Θέλουμε, λοιπόν, μέσα από την δική μας παρουσία εδώ σήμερα με το Βασίλη να σας πούμε ένα μεγάλο μπράβο για αυτό το οποίο έχετε πετύχει. Να ευχηθούμε στην εταιρεία καλές επιτυχίες στην υλοποίηση του πολύ φιλόδοξου μελλοντικού επενδυτικού της σχεδίου, το οποίο γνωρίζω ότι θα δημιουργήσει και πολλές πρόσθετες θέσεις απασχόλησης εδώ στη Ροδόπη που τις έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.

Και να ξέρετε ότι η πολιτεία θα στέκεται πάντα δίπλα στην υγιή επιχειρηματικότητα, σε αυτήν στηριζόμαστε τελικά για να μπορέσει να βγει η χώρα από την κρίση. Βέβαια, γνωρίζω πολύ καλά ότι όσο ικανοποιημένες πρέπει να είναι οι εταιρείες από την μείωση της φορολογίας στα επιχειρηματικά κέρδη και στα μερίσματα, άλλο τόσο ικανοποιημένοι πρέπει να είναι και οι εργαζόμενοι.

Η μείωση της φορολογίας δεν αφορά μόνο τις εταιρείες αφορά και τους εργαζόμενους, γι’ αυτό και αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης μας- ότι με το που θα δημιουργήσουμε πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο -κάτι το οποίο εκτιμώ ότι θα μπορεί να γίνει πολύ σύντομα- ότι θα μειώσουμε την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία αποτελεί μία πρόσθετη εξαιρετικά επιβαρυντική φορολόγηση στα μεσαία και μεγάλα εισοδήματα της μισθωτής εργασίας. Έτσι ώστε και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να μπορούν να δουν ένα συγκεκριμένο, απτό όφελος στο δικό τους διαθέσιμο εισόδημα, πέρα από τις υπόλοιπες μειώσεις που έχουμε ήδη κάνει στη φορολογία της ακίνητης περιουσίας.

Γιατί τα οφέλη από την ανάπτυξη την οποία δημιουργούμε πρέπει να μοιράζονται σε όλες και σε όλους και κυρίως να μοιράζονται -όχι απλά σε όλους- αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και εδώ φυσικά στη Ροδόπη, μία περιοχή με τόσο μεγάλη σημασία για τη χώρα μας, έναν τόπο τον οποίο και εγώ προσωπικά αγαπώ ιδιαίτερα».

Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη Pharmathen και στους εργαζομένους της και να τους ξαναδεί στο μέλλον σε ακόμη μεγαλύτερες εγκαταστάσεις με ακόμα περισσότερους ικανοποιημένους εργαζόμενους.

Οικονομικά στοιχεία για τη Pharmathen

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει επενδύσεις άνω των 250 εκατ. ευρώ έως το 2024, εκ των οποίων τα 200 εκατ. ευρώ θα αξιοποιηθούν στο συγκεκριμένο εργοστάσιο. Εντυπωσιακό είναι το μέγεθος της συνολικής ετήσιας παραγωγής του εργοστασίου καθώς φτάνει τα 3 δισεκ. δισκία και τα 2 δισεκ. κάψουλες. Πρόκειται για κορυφαία πολυεθνική εταιρεία, αμιγώς εξαγωγική, της οποίας η «καρδιά» συνεχίζει να χτυπά στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να διεισδύσει σε νέες αγορές, αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και ευρύτερες και ισχυρότερες στρατηγικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

Όπως οι αριθμοί το αποτυπώνουν, στις Σάπες Ροδόπης εργάζεται το 36% του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Το 2020 οι πωλήσεις του ομίλου αναμένεται να φτάσουν τα 260,6 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας ανάπτυξη κατά 17% σε σχέση με το 2019.

Παράλληλα, μέσα από μια σειρά δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο όμιλος αφήνει σημαντικό θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία και σε μια ιδιαίτερη πληθυσμιακή σύνθεση, κοινωνικά και οικονομικά.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Το κτίριο της Trastor επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 94 - Πηγή: Trastor
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ12 ώρες ago

Επένδυση 38,6 εκατ. ευρώ στο κέντρο της Αθήνας από την Trastor – Με ποιά 3 κτίρια γραφείων αξιοποιεί τα κεφάλαια της ΑΜΚ

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
REAL ESTATE14 ώρες ago

Σε τι ρυθμούς κινούνται τα ενοίκια στα Ανατολικά Προάστια το α’ τρίμηνο του 2026

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ16 ώρες ago

Νέο ξενοδοχείο “στα σκαριά” στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Χανιά - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ17 ώρες ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στα Χανιά – Σε ποιά περιοχή θα γίνει

Little Athens Project, Ελληνικό - Πηγή: Lamda Development
REAL ESTATE18 ώρες ago

The Ellinikon: από το 2027 οι πρώτοι κάτοικοι καθώς παραδίδονται τα πρώτα οικιστικά έργα

Λάμπρος Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος IDEAL Holdings - Φωτό: Bizness.gr
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΡΚΑ18 ώρες ago

Νέες επενδύσεις για αναβάθμιση των υφιστάμενων εμπορικών ακινήτων δρομολογεί η Attica – Μετά το 2030 τυχόν νέα εμπορικά ακίνητα

Μινιόν. Εσωτερική όψη του κτιρίου. Πηγή: ypodomes.com
RESIDENTIAL18 ώρες ago

Γιατί επενδύει και στο remodeling πλέον η Ten Brinke – “Στα σκαριά” τα 25 πρώτα οικιστικά έργα ανακατασκευής

Hilton Chania Old Town Resort & Spa - Πηγή: Hilton / Όμιλος Τσιλεδάκη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ18 ώρες ago

Άνοιξε το νέο Hilton στα Χανιά – Στα “σκαριά” ακόμη δύο ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Κρήτη

Άνδρος - Φωτογραφία αρχείου - EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέο ξενοδοχείο δρομολογείται στην Άνδρο – Σε ποιά περιοχή του νησιού θα γίνει

Design by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

“Πράσινο φως” για νέο έργο ανακαίνισης και αναβάθμισης ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Το νέο Paradise Resort Evia, a Member of Radisson Individuals - Πηγή: Radisson
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Άνοιξε το νέο παραθαλάσσιο resort της Radisson στην Εύβοια – Σε ποιά περιοχή βρίσκεται και γιατί η Radisson “ψηφίζει” Εύβοια

Αργολική Ριβιέρα - Πηγή: Canva Pro
RESIDENTIAL2 εβδομάδες ago

Οι νέοι χάρτες της εξοχικής κατοικίας – Σε ποιές 3 περιοχές στρέφεται το ενδιαφέρον στην ηπειρωτική Ελλάδα

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Αιόλου και Σταδίου - Πηγή: Google Maps
REAL ESTATE1 εβδομάδα ago

Ανοίγει ο “δρόμος” για την ανάπλαση του ακινήτου του Notos στη Σταδίου – Τα σχέδια Dimand – Τράπεζας Πειραιώς

Το Μέγαρο ΤΑΝΠΥ στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

Ποιό ακίνητο – φιλέτο του ΕΦΚΑ στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά θα αξιοποιηθεί – Στον “αέρα” ο διαγωνισμός για την μακροχρόνια εκμίσθωσή του

Φωτογραφία αρχείου - Designed by Canva
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 εβδομάδα ago

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Μέγαρα – Σε ποιό σημείο θα γίνει

Η επένδυση στην Β' Ακτή Βούλας - Πηγή: Athens Beach Club / PILA Studio
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ7 ημέρες ago

Ολοκληρώνεται έως αρχές του 2027 η τουριστική επένδυση Athens Beach Club στη Βούλα

Κως - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

7 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Πηγή: Canva
LOGISTICS3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Σε λειτουργία το νέο υπερσύγχρονο κέντρο logistics της Skroutz στην Ελευσίνα

Four Seasons Mykonos - Πηγή: Four Seasons
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Επεκτείνεται στην Ελλάδα η Four Seasons – Πότε ανοίγει το νέο ultra luxury ξενοδοχείο στο Καλό Λιβάδι και ποιό ακόμη έργο βρίσκεται “στα σκαριά”

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Σακελλαρίου και Τεώ - Πηγή: Europe Holdings
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

Δύο νέες επενδύσεις γραφείων στον Ταύρο δρομολογεί η Intracom – Ποιά κτίρια θα αξιοποιηθούν

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση VORIA στο Μαρούσι

Πηγή: Canva
LOGISTICS3 εβδομάδες ago

[VIDEO] Σε λειτουργία το νέο υπερσύγχρονο κέντρο logistics της Skroutz στην Ελευσίνα

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Green Haven: προχωρά η μεγάλη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στα Μελίσσια

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

20 οικιστικά έργα στα “σκαριά” για την MIBS – Σε ποιές περιοχές της Αττικής επενδύει

Το οικισιτκό έργο της στην οδό Καραμανλή 5 στην Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Ξεκίνησε το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Το logistics center BriQ στον Ασπρόπυργο - Πηγή: BriQ Properties
LOGISTICS4 εβδομάδες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της επένδυσης logistics της BriQ στον Ασπρόπυργο

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
Χωρίς κατηγορία2 μήνες ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής της Riviera Galleria στο Ελληνικό

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS3 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL3 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890