Connect with us

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κ. Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει επιτυχημένη εταιρεία, χωρίς ικανοποιημένους εργαζόμενους

Newsroom

Published

on

Τη σημασία της επιβράβευσης από την πλευρά της πολιτείας κάθε πρωτοποριακής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφθηκε το απόγευμα τη Pharmathen μια από τις πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής φαρμάκων στις Σάπες Ροδόπης. Ο πρωθυπουργός εξήρε τη λειτουργία της επιχείρησης που χαρακτήρισε «καινοτόμο, εξωστρεφή, ανταγωνιστική σε έναν εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα» και υπογράμμισε ταυτόχρονα πως «δεν υπάρχει επιτυχημένη εταιρεία χωρίς ικανοποιημένους εργαζόμενους».

Κατά την επίσκεψή του στην οποία συνοδευόταν από τη σύζυγό του ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της επιχείρησης. Ο πρωθυπουργός και η σύζυγος του ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου από τον Βασίλη Κάτσο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Pharmathen.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε πως η κυβέρνηση στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα γιατί θεωρεί πως αυτή ακριβώς είναι η κινητήριος δύναμη η οποία μπορεί να επαναφέρει την πατρίδα μας σε ρυθμούς διατηρήσιμης σταθερής ανάπτυξης. Τόνισε δε πως «εμείς τηρούμε από δικής μας πλευράς αυτά τα οποία είχαμε δεσμευθεί απέναντι στην επιχειρηματική κοινότητα και στους εργαζόμενους. Μειώνουμε τον φόρο στις επιχειρήσεις, μειώνουμε το φόρο στα μερίσματα, διευκολύνουμε την επενδυτική δραστηριότητα των επιχειρήσεων μειώνοντας τα γραφειοκρατικά εμπόδια. Ειδικά στη φαρμακοβιομηχανία, δίνουμε πρόσθετα κίνητρα επιτρέποντας τον συμψηφισμό του clawback με παραγωγικές επενδύσεις».

Στη συνέχεια ανέφερε με έμφαση ότι «οι επιτυχημένες επιχειρήσεις δεν μετριούνται μόνο με τα αποτελέσματα των ισολογισμών τους, με τα κέρδη τους, με τα μερίσματα που διανέμουν στους μετόχους τους. Αποτυπώνονται, κυρίως, με την ικανοποίηση με την οποία οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις στηρίζουν συνολικά την επιχειρηματική προσπάθεια. Δεν υπάρχει κατά την άποψή μου επιτυχημένη εταιρεία χωρίς ικανοποιημένους εργαζόμενους οι οποίοι να αισθάνονται ότι συμμετέχουν με την δικιά τους συνεισφορά στο ευρύτερο καλό της εταιρείας αλλά και τη δικιά τους προσωπική ατομική προκοπή».

Στον χαιρετισμό του στους εργαζόμενους της επιχείρησης ο πρωθυπουργός ανέφερε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτήν την θερμή υποδοχή. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται σήμερα η δυνατότητα να επισκεφθώ τις εγκαταστάσεις της Pharmathen, εδώ στην ακριτική Ροδόπη. Να σας συγχαρώ, τη διοίκηση, τους μετόχους, αλλά και όλους τους εργαζομένους της εταιρείας για τις εξαιρετικές σας επιτυχίες και να σας πω πόσο σημαντικό είναι από πλευράς πολιτείας να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία.

Αυτό το οποίο έχει πετύχει η Pharmathen δεν ήταν καθόλου εύκολο ή αυτονόητο. Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μία καινοτόμο, εξωστρεφή, ανταγωνιστική επιχείρηση σε έναν εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα. Με πάρα πολλές εξαγωγές, με τεχνολογία αιχμής, με επένδυση στην έρευνα και στην καινοτομία. Νομίζω ότι συμβολίζετε έμπρακτα την επιχειρηματική αριστεία αλλά και τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων στην εταιρεία.

Είστε μία εταιρεία που πληρώνετε καλούς μισθούς, είστε μία εταιρεία που δινετε πολλές δουλειές -400 δουλειές- εδώ στην ακριτική Ροδόπη. Φαντάζομαι ότι όταν ήρθατε και πήρατε την απόφαση να εγκατασταθείτε εδώ, πολλοί θα σας κοίταζαν με παράξενο βλέμμα: “Είναι δυνατόν εδώ στη Ροδόπη να εγκατασταθεί και να δημιουργεί μία φαρμακοβιομηχανία αιχμής;” Κι όμως τα καταφέρατε και αποδείξατε ότι μπορείτε να επενδύετε σε αυτόν τον τόπο και κυρίως να στηριχθείτε στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό το οποίο διαθέτει η περιοχή σας.

Και ακριβώς αυτές οι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ της διοίκησης και μιας εταιρείας η οποία επενδύει στους ανθρώπους της, επενδύει στους εργαζομένους της, είναι για μένα το σύμβολο, η καλύτερη απόδειξη της επιτυχίας της Pharmathen σήμερα. Είναι μία εταιρεία που πληρώνει πολύ καλούς μισθούς, πολύ πάνω από το μέσο όρο, μία εταιρεία η οποία δίνει ευκαιρίες απασχόλησης και σε πάρα πολλές γυναίκες -χαίρομαι που βλέπω πολλές ανάμεσά σας. Είναι μία εταιρεία η οποία έχει πετύχει τη σύζευξη μεταξύ της δραστηριότητας η οποία γίνεται στον ακαδημαϊκό χώρο και της εφαρμοσμένης έρευνας την οποία κάνετε εδώ στην επιχείρησή σας.

Δεν θα κουραστώ να το λέω ότι οι επιτυχημένες επιχειρήσεις δεν μετριούνται μόνο με τα αποτελέσματα των ισολογισμών τους, με τα κέρδη τους, με τα μερίσματα που διανέμουν στους μετόχους τους. Αποτυπώνονται, κυρίως, με την ικανοποίηση με την οποία οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις στηρίζουν συνολικά την επιχειρηματική προσπάθεια. Δεν υπάρχει, κατά την άποψή μου, επιτυχημένη εταιρεία χωρίς ικανοποιημένους εργαζόμενους οι οποίοι να αισθάνονται ότι συμμετέχουν με την δική τους συνεισφορά στο ευρύτερο καλό της εταιρείας αλλά και στη δική τους προσωπική ατομική προκοπή.

Εμείς ως κυβέρνηση έχουμε πει επανειλημμένως ότι θέλουμε να στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, γιατί θεωρούμε ότι ακριβώς αυτή η υγιής επιχειρηματικότητα είναι η κινητήριος δύναμη η οποία μπορεί να επαναφέρει την πατρίδα μας σε ρυθμούς διατηρήσιμης, σταθερής ανάπτυξης. Είναι η υγιής επιχειρηματικότητα και τα ιδιωτικά κεφάλαια τα οποία επενδύονται στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, αυτά τα οποία τελικά δημιουργούν πολλές καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.

Εσείς το κάνατε πράξη και εμείς τηρούμε από δικής μας πλευράς αυτά τα οποία είχαμε δεσμευθεί απέναντι στην επιχειρηματική κοινότητα και στους εργαζόμενους. Μειώνουμε τον φόρο στις επιχειρήσεις, μειώνουμε το φόρο στα μερίσματα, διευκολύνουμε την επενδυτική δραστηριότητα των επιχειρήσεων μειώνοντας τα γραφειοκρατικά εμπόδια. Ειδικά στη φαρμακοβιομηχανία, δίνουμε πρόσθετα κίνητρα επιτρέποντας τον συμψηφισμό του clawback με παραγωγικές επενδύσεις οι οποίες θα γίνουν στη χώρα μας την επόμενη τριετία.

Και βέβαια περιμένουμε ακριβώς από τις επιχειρήσεις να κάνουν αυτό το οποίο κάνει η Pharmathen, να επενδύσουν πάνω απ’ όλα στον τόπο. Όταν λέμε να επενδύσουν στον τόπο δεν επενδύουμε μόνο σε κτίρια, σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Πάνω από όλα επενδύουμε σε ανθρώπους, στην εκπαίδευση τους, στη δυνατότητα τους να μπορούν να διακρίνονται μέσα στις ίδιες τις επιχειρήσεις οι οποίες και τους δίνουν τη δυνατότητα να απασχολούνται σε αυτές.

Θέλουμε, λοιπόν, μέσα από την δική μας παρουσία εδώ σήμερα με το Βασίλη να σας πούμε ένα μεγάλο μπράβο για αυτό το οποίο έχετε πετύχει. Να ευχηθούμε στην εταιρεία καλές επιτυχίες στην υλοποίηση του πολύ φιλόδοξου μελλοντικού επενδυτικού της σχεδίου, το οποίο γνωρίζω ότι θα δημιουργήσει και πολλές πρόσθετες θέσεις απασχόλησης εδώ στη Ροδόπη που τις έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.

Και να ξέρετε ότι η πολιτεία θα στέκεται πάντα δίπλα στην υγιή επιχειρηματικότητα, σε αυτήν στηριζόμαστε τελικά για να μπορέσει να βγει η χώρα από την κρίση. Βέβαια, γνωρίζω πολύ καλά ότι όσο ικανοποιημένες πρέπει να είναι οι εταιρείες από την μείωση της φορολογίας στα επιχειρηματικά κέρδη και στα μερίσματα, άλλο τόσο ικανοποιημένοι πρέπει να είναι και οι εργαζόμενοι.

Η μείωση της φορολογίας δεν αφορά μόνο τις εταιρείες αφορά και τους εργαζόμενους, γι’ αυτό και αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης μας- ότι με το που θα δημιουργήσουμε πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο -κάτι το οποίο εκτιμώ ότι θα μπορεί να γίνει πολύ σύντομα- ότι θα μειώσουμε την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία αποτελεί μία πρόσθετη εξαιρετικά επιβαρυντική φορολόγηση στα μεσαία και μεγάλα εισοδήματα της μισθωτής εργασίας. Έτσι ώστε και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να μπορούν να δουν ένα συγκεκριμένο, απτό όφελος στο δικό τους διαθέσιμο εισόδημα, πέρα από τις υπόλοιπες μειώσεις που έχουμε ήδη κάνει στη φορολογία της ακίνητης περιουσίας.

Γιατί τα οφέλη από την ανάπτυξη την οποία δημιουργούμε πρέπει να μοιράζονται σε όλες και σε όλους και κυρίως να μοιράζονται -όχι απλά σε όλους- αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και εδώ φυσικά στη Ροδόπη, μία περιοχή με τόσο μεγάλη σημασία για τη χώρα μας, έναν τόπο τον οποίο και εγώ προσωπικά αγαπώ ιδιαίτερα».

Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη Pharmathen και στους εργαζομένους της και να τους ξαναδεί στο μέλλον σε ακόμη μεγαλύτερες εγκαταστάσεις με ακόμα περισσότερους ικανοποιημένους εργαζόμενους.

Οικονομικά στοιχεία για τη Pharmathen

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει επενδύσεις άνω των 250 εκατ. ευρώ έως το 2024, εκ των οποίων τα 200 εκατ. ευρώ θα αξιοποιηθούν στο συγκεκριμένο εργοστάσιο. Εντυπωσιακό είναι το μέγεθος της συνολικής ετήσιας παραγωγής του εργοστασίου καθώς φτάνει τα 3 δισεκ. δισκία και τα 2 δισεκ. κάψουλες. Πρόκειται για κορυφαία πολυεθνική εταιρεία, αμιγώς εξαγωγική, της οποίας η «καρδιά» συνεχίζει να χτυπά στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να διεισδύσει σε νέες αγορές, αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και ευρύτερες και ισχυρότερες στρατηγικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

Όπως οι αριθμοί το αποτυπώνουν, στις Σάπες Ροδόπης εργάζεται το 36% του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Το 2020 οι πωλήσεις του ομίλου αναμένεται να φτάσουν τα 260,6 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας ανάπτυξη κατά 17% σε σχέση με το 2019.

Παράλληλα, μέσα από μια σειρά δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο όμιλος αφήνει σημαντικό θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία και σε μια ιδιαίτερη πληθυσμιακή σύνθεση, κοινωνικά και οικονομικά.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement Macon
Advertisement
Advertisement Omikron Kappa Consulting
Advertisement Ergon Tzanidakis
Advertisement TÜV Austria
Advertisement Aecom
Πηγή: ReDataset
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ11 ώρες ago

Ποιές είναι οι δυνατότητες και τα όρια της Τεχνητής Νοημοσύνης στο real estate – Ο ρόλος του Hybrid Intelligence

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ13 ώρες ago

Επεκτείνεται στην Ελλάδα η Leonardo Hotels – Στην Ομόνοια η δεύτερη ξενοδοχειακή επένδυση της αλυσίδας στην Αθήνα

Hilton Chania Old Town Resort & Spa - Πηγή: Hilton / Όμιλος Τσιλεδάκη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ13 ώρες ago

Ανοίγει τον Ιούνιο το νέο Hilton στα Χανιά – Στα “σκαριά” ακόμη δύο ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Κρήτη

ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ14 ώρες ago

Άνοιξε το νέο κέντρο γραφείων της IWG στο IMERAS στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Δύο ακόμη νέοι χώροι γραφείων έως το 2027

Το κτίριο της Trastor επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 94 - Πηγή: Trastor
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ14 ώρες ago

Ποιά 3 κτίρια γραφείων στο κέντρο της Αθήνας θα αποκτήσει η Trastor μετά την επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Οικία Brunetti Πηγή: ΕΤΑΔ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΕΤΑΔ για την ιστορική Οικία Brunetti στην Κω

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Οι 3 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις που δρομολογούνται σε κέντρο Αθήνας και Γλυφάδα

Σύρος - Φωτογραφία αρχείου - Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Νέο ξενοδοχείο δρομολογείται στη Σύρο – Σε ποιά περιοχή θα αναπτυχθεί

Το νέο boutique ξενοδοχείο Casa Cook Samos στη Σάμο - Πηγή: Fosun
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Παραμένει στην παγκόσμια ελίτ για τουριστικές επενδύσεις η Ελλάδα – Τι δείχνουν τα 3+1 νέα ξενοδοχειακά deals του 2026

King Jason Zante - Πηγή: Louis Hotels
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 ημέρες ago

Συνεχίζει τις επενδύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο η Louis Hotels – Σε ποιές περιοχές και κατηγορίες ξενοδοχείων στοχεύει

To κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού 6 στο Σύνταγμα που θα μετατραπεί στο 5άστερο ξενοδοχείο Onoma Hotel Athens - Πηγή: Google Maps
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

“Πρόσω ολοταχώς” για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Anatolia Hospitality στο Σύνταγμα – Ποιό γνωστό κτίριο θα αξιοποιηθεί

Η νέα 5άστερη τουριστική επένδυση της Μπλε Κέδρος στη Μονεμβασιά - Πηγή: Μπλε Κέδρος
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Στα “σκαριά” τα δύο πρώτα Coco-mat Village από την Μπλε Κέδρος – Πώς αλλάζουν το επενδυτικό προφίλ της εταιρείας

Το Μέγαρο ΤΑΝΠΥ στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά - Πηγή: Google Maps
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ7 ημέρες ago

Σε διαγωνισμό από τον EΦΚΑ ακίνητο – φιλέτο στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά – Ποιό γνωστό κτίριο αφορά

Πηγή: Alpha Bank
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 ημέρες ago

Προχωρά το μεγάλο κτιριακό έργο της Alpha Bank στο κέντρο της Αθήνας – Πώς θα διασυνδεθούν τα 7 κτίρια γραφείων

Το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς στη Θεσσαλονίκη - Φωτό: ThessINTEC
REAL ESTATE1 εβδομάδα ago

Η Hellenic Properties μπαίνει στο Thess INTEC με συμφωνία για έκταση 10.000 τ.μ.

Ikos Kissamos - Πηγή: SANI / IKOS Resorts
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Ολοκληρώνεται η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή επένδυση που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη – Πότε ανοίγει το νέο Ikos Kissamos

Φωτό: Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ1 ημέρα ago

Οι 3 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις που δρομολογούνται σε κέντρο Αθήνας και Γλυφάδα

Κως - Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ2 εβδομάδες ago

7 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα – Σε ποιές περιοχές θα γίνουν

Εικόνα αρχείου - Design by Canva Pro
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

“Στα σκαριά” 3 οικιστικά έργα από τη νεοσύστατη Taurus Development – Γιατί στοχεύει σε μικρά διαμερίσματα και σε ποιές περιοχές θα επενδύσει

Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Σακελλαρίου και Τεώ - Πηγή: Europe Holdings
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ1 εβδομάδα ago

Ποιές είναι οι 2 επενδύσεις σε κτίρια γραφείων που υλοποιεί η Intracom στον Ταύρο – Πότε ολοκληρώνονται

Voria Project - Πηγή: North Star Entertainment
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ4 ημέρες ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για τη μεγάλη τουριστική επένδυση VORIA στο Μαρούσι

Green Haven Melissia - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL4 ημέρες ago

[VIDEO] Green Haven: προχωρά η μεγάλη οικιστική επένδυση της Ten Brinke στα Μελίσσια

Etolikou 11- Πηγή: MIBS Group
RESIDENTIAL7 ημέρες ago

20 οικιστικά έργα στα “σκαριά” για την MIBS – Σε ποιές περιοχές της Αττικής επενδύει

Το οικισιτκό έργο της στην οδό Καραμανλή 5 στην Γλυφάδα - Πηγή: Ten Brinke
RESIDENTIAL1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Ξεκίνησε το νέο οικιστικό έργο της Ten Brinke στη Γλυφάδα

Το logistics center BriQ στον Ασπρόπυργο - Πηγή: BriQ Properties
LOGISTICS1 εβδομάδα ago

[VIDEO] Προχωρούν τα έργα για την επέκταση της επένδυσης logistics της BriQ στον Ασπρόπυργο

Η Riviera Galleria στο The Ellinikon - Πηγή: Lamda Development
Χωρίς κατηγορία1 μήνα ago

[VIDEO] The Ellinikon: προχωρούν τα έργα κατασκευής της Riviera Galleria στο Ελληνικό

To logistics hub της INTERIKEA στον Ασπρόπυργο - Πηγή: Ten Brinke
LOGISTICS2 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώθηκε η mega επένδυση logistics για την IKEA στον Ασπρόπυργο

Promenade Heights - Πηγή: 314 Architecture Studio / Lamda Development
RESIDENTIAL2 μήνες ago

[VIDEO] Προχωρά η κατασκευή της οικιστικής επένδυσης Promenade Heights στο The Ellinikon

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όταν ολοκληρωθεί - Πηγή: Dimand Real Estate
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

[VIDEO] Ολοκληρώνεται έως τέλος του 2026 από την Dimand το νέο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

The Syndesis Hub - Πηγή: Ten Brinke
ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ3 μήνες ago

[VIDEO] Λίγο πριν την ολοκλήρωση το μεγάλο έργο γραφείων Syndesis Hub στο Ελληνικό

TRENDING

Επικοινωνία

Copyright © 2019-2024 Bizness.gr

Bizness.gr - Ταυτότητα
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: «INFRA MEDIA M.I.K.E.» Διακριτικός τίτλος: «INFRA MEDIA» - Έδρα: Δήμος Αθηναίων, Αριστείδου αρ. 10-12, Τ.Κ. 10559 - ΑΦΜ: 801478591 Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. - Τηλ. επικοινωνίας: 2130405600 - E-mail: contact@ypodomes.com Νόμιμος Εκπρόσωπος: Καραγιάννης Νικόλαος, Νόμιμος Εκπρόσωπος - Δικαιούχος του ονόματος τομέα (bizness.gr): INFRA MEDIA M.I.K.E. - Διευθυντής/Διαχειριστής: Καραγιάννης Νικόλαος - Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Παναγέα
Η Εταιρεία δηλώνει ότι έχει συμμορφωθεί με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
Μ.Η.Τ.
Αριθμός Μ.Η.Τ. 242890